Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj23.08.2012, 08:16 (UTC)    
Mesaj konusu: Yeni Reklam Şirketi

Arkadaşlar bi forum sitesinde denk geldim.Yeni bir reklam firması.google adsense gibi tık başına ücret veren bi sistem.Ne kadar güvenilir ve bedava-sitemde reklamlar yasal bi şekilde yayınlanır mı bilmiyorum.Belki faydalı olur düşüncesiyle paylaşmak istedim.
Site : bukazanc.com
Kullanım Şartları

1- Ödemeler 7 günde 1 yapılmaktadır. 20 TL yi geçen yayıncılarımızın ödemeleri her hafta pazartesi günü işleme alınır. 3 iş günü içinde ödeme yapılır

2- Sitelerinizde aynı reklam türünden sadece 3 adet kullanabilirsiniz.
3- Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı sitelerde reklam gösterimi yasaktır.
4- Sitenizin herhangi bir sayfasında üç (3)'ten fazla banner yayınlamanız yasaktır. Bu durumda ödemeniz iptal edilir ve PPC yayınlamanız yasaklanır. PPC görsellerimizi video öncesi , kayan banner , splash veya içeriği kapatacak şekilde yayınlamanız yasaktır. Ziyaretçilerinizi görsellere tıklamaya yönelik herhangi bir dikkat çekici simge , yazı veya yorum sayfa içerisinde barındırılamaz.
5- Yayıncılarımızın hiti en az %90 organik yani google, yahoo vs arama motorlarından gelmek zorundadır. Hiç bir şekilde hile, exe, virüs, iframe, pop-up, facebook, trafik siteleri, hit değişim siteleri vs. ile elde ettikleri hit ile reklamlarımızı kullanamazlar.
6- Yayıncılarımızın sitelerinde kullanıcıya zararlı exe, virüs, hta türü içerik barındırması ve yüklemesi yasaktır.
7- Yayıncılarımızın sitemizden sağladıkları reklam kodları üzerinden herhangi bir oynama yapmaları yasaktır.
8- Sitemizden aldığınız reklam kodları reklamların sitenin tüm içeriğinde görünür olacak şekilde eklenmesi gerekmektedir.
9- buKazanc bir yayıncının durumunu değerlendirip hesabını kapatma ve ödemesini iptal etme hakkı saklı tutar.
10- buKazanc editörleri tarafından dönüşümleri yeterli bulunmayan kullanıcıların ödemeleri yapılıp hesapları kapatılabilir .
11- Sistemimizin tüm yayıncıları bu kuralları okumuş ve kabul etmiş sayılırlar. Kurallara uymayan yayıncılarımızın hesapları kapatılır ve ödemeleri iptal edilir.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu