Forum'da ara:
Ara



Avoi'yi tasarım/içerik bakımından beğendiniz mi?
İçerik ve tasarım bakımından iyi
  100%
[ 1 ]
İçerik iyi, tasarım kötü
  0%
[ 0 ]
Tasarım iyi, içerik kötü
  0%
[ 0 ]
Her ikisini de beğenmedim
  0%
[ 0 ]
Toplam Oylar : 1

Yazar Mesaj
Mesaj03.12.2012, 20:58 (UTC)    
Mesaj konusu: Avoi - Bilginin Adresi

Değerli kardeşlerim, yaklaşık 4. sınıftan beri mynet'le başlayan web tasarımı aşkım bu yaşıma kadar gelmiş durumda. Elimde ki imkanlar kısıtlı, eğitim hayatımda başarıyı hedeflememden dolayı bilgisayar başında fazla kalamıyorum dolayısıyla hayalim olan, vbulletin tabanlı bir forum sitesi kuramadım. Arkadaşlarımla ortak bir tecrübe edindik ancak zaman ayırmayınca hiç bir şey gerçekleşmiyor.

Bu tr.gg'de hazırladığım 3. sitem, ilk 2 sitem biraz acemilik zamanlarıma denk gelmişti ancak benim için iyi birer tecrübe oldu.

Avoi adlı, ismi ve içerik özelliği bakımından planı ve projesi tamamen bana ait olan bu siteyi geliştirdim. Bilgiye dayalı bir site oluşturmayı hedefliyorum. Yakında ağımı genişleteceğim. İnşallah yararlı, faydalı hizmetlerde bulunuruz. Sizlerden tek isteğim, yorumlarınızı ziyaretçi defterinde benimle paylaşmanız.Fikirlerinizde kısada olsa ayrıntıya girerseniz çok sevinirim. Yaptığım işlerin iyi yada kötü, başkaları tarafından değerlendirilmesine önem veririm. Bu ricamı kırmazsanız, çok sevinirm.

Şimdiden teşekkürlerimi sunuyor, saygıyla selamlıyorum
Mesaj03.12.2012, 21:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

Başlık "Site Değerlendirme Alanı" na taşınmıştır.
Burası daha uygundur..
Başarılar Wink
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu