Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj19.02.2013, 21:35 (UTC)    
Mesaj konusu: Daha az Reklam Ağı daha Hızlı site!

Sadece tr.gg siteleri değil .com, .net, .org, .weebly.com, .blogspot.com, .tumblr.com, .tk gibi uzantılı sitelerinde tercih ettiği Star-Reklam karşınızda!

Nedir ?

Star-Reklam Reklam Ağı; Sanal Gerzek, Hile-i Derya, Çılgın Türk, Genel Alem, Tekno Zed websitelerinde ve diğer bir çok web sitesinde ayda ortalama 150-200 bin reklam görüntüleyen, yayıncıların istedikleri ziyaretçiye ulaşmalarına imkan sağlayan bir reklam sistemidir.

Reklam ağımız ile ilgili bütün soru, öneri ve taleplerinizi Geri Bildirim aracılığı ile bize göndererek iletebilirsiniz.

Nasıl Çalışır ?
Sitenize reklam ağı kodunu eklersiniz ve hemen ardından başvurunuzu yaparsınız. Başvurular 7 ila 24 saat arasında kontrol edilir onay sürecinin ardından, sitenizin reklamları diğer yayıncı sitelerde dönüşümlü olarak yayınlanmaya başlar ve sizin bu konudan haberdar olmanız için E-mail adresinize bilgi mesajı gönderilir.

Neden Star-Reklam ?
Bir çok reklam ağı varken neden mi Star-Reklam ? çünkü; Star-Reklam'ın yayıncı sitelerini araştırdığınızda bir çoğu .com, .net, .org alan adlarına sahip ücretli sitelerdir yani reklam ağımızda diğer ucuz reklam ağları gibi ucuz siteler bulunmaz diğer bir konuya gelince siteleri Wmaracı,Wmliz vb. gibi sitelerden sorguladığınızda Google Pagerank ve Alexa verilerine göreceksiniz ve bizim neden seçmeniz gerektiğini anlayacaksınızdır.

Reklam Ağı ve Top 10 Bağlantısı ?
Top 10 siteler neye göre sıralanır nasıl sıralanır bunları merak mı ediyorsunuz ? Star-Reklam'ın kendi algoritması mevcuttur reklam ağına katılan siteler hakkında detaylı istatistik rapor bazları alınır bu raporlar doğrultusunda siteler sıralanır reklamına en çok tıklanan,g.pagerank değeri yüksek olan,alexa verileri yüksek olan siteler Top 10 'da çıkma şansı yakalar.

Reklam Başvuruları için;

468x60 Reklam Ağı: http://tr-star-reklam.tr.gg/468x60-reklam-basvurusu.htm

728x90 Reklam Ağı: http://tr-star-reklam.tr.gg/728x90-reklam-basvurusu.htm

Pop-up Reklam Ağı: http://tr-star-reklam.tr.gg/400x250-reklam-basvurusu.htm


Bu internet sitesi Star-Reklam tr.gg eklentisinden mevcuttur official internet sitemizi görüntüleyebilmek için bize mesaj gönderebilir veya sitemize girdiğinizde Star-Reklam Tr.gg eklentisi yazan kısımdaki altı çizgili Star-Reklam'a tıklayabilirsiniz.
______________
Sürekli kendini geliştiren bir platform düşünün üye kaybetmek yerine sürekli üye kazanan Star-Reklam'a hoş geldiniz.
Mesaj20.02.2013, 21:53 (UTC)    
Mesaj konusu: Siz hala neyi bekliyorsunuz ?

Günlük yaklaşık 6.000 tekil ziyaretçiyi gören Star-Reklam Türkiye'nin lider reklam ağı olma yolunda ilerliyor ücretsiz reklam verebileceğiniz bu dev bünyede neden sizde yer almayasınızki ? bir çok Blog sitesininde tercihi olan Star-Reklam sayesinde Türk webmasterlarda artık hedeflerindeki ziyaretçiye ulaşabilecek ücretsiz reklam vermek için...

DETAY: http://tr-star-reklam.tr.gg/siz-hala-neyi-bekliyorsunuz.htm
______________
Sürekli kendini geliştiren bir platform düşünün üye kaybetmek yerine sürekli üye kazanan Star-Reklam'a hoş geldiniz.
Mesaj25.02.2013, 00:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

Reklam alımlarımız devam ediyor bu fırsatı kaçırmayın!

www.tr-star-reklam.tr.gg
______________
Sürekli kendini geliştiren bir platform düşünün üye kaybetmek yerine sürekli üye kazanan Star-Reklam'a hoş geldiniz.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu