Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj23.04.2013, 16:03 (UTC)    
Mesaj konusu: +50 Yayıncı site ile Alexa'dan onaylanmış Lider reklam ağı!

Star-Reklam alexa verilerine göre global çapda hem Türkiye'de hem Dünya'da ücretsiz reklam ağları arasında 1 numara hemde Google Pagerank değeri 1 olan bir çok .com, .net, .org uzantılı siteninde tercih ettiği Star-Reklam'a tüm Webme GmBH Bedava-Sitem Tr.gg uzantılı siteleride bekleriz.

Şu sıralar birçok özenti/taklitçi reklam ağları bir diğer deyişle banner değişim ağları açılmış bulunmaktadır bunların ne Google Pagerank değeri var ne Alexa istatistikleri yüksek bunlar tamamen sahtekar ağlardır kesinlikle bunlardan sakının bu tarz ağlar kullandığı iframe virüsüyle sitenizi yavaşlatır oysa Star-Reklam tamamen kendi oluşturduğu reklam scriptini kullanmaktadır.

Neden Star-Reklam ?

Star-Reklam kalite ölçüm merkezi alexa verilerine göre Dünya çapında ve Türkiye çapında lider olduğunu kanıtladı.

Star-Reklam 17 farklı ülkeyle anlaşma yaptı ve kendi yurt dışı çıkışlarına sahip oldu. Bu çıkışların bir özelliği vardı hazır çeviri sitelerinden çeviriler yapılmaksızın tamamen orjinal ülke diline göre hazırlanmış sayfalarda çıkıştlardan 180 gbps ile sınırlı bir bağlantı olmaması.

1 milyon gbpslik bir trafik imkanı olmasıydı. Buda Rapidshareden 80 terabaylık bir dosyanın 15 dk inmesi anlamına geliyordu. Kapasite olarak Türkiye'deki en güçlü reklam ağlarından biri Star-Reklam 100 mbit internette ayda 1.000.000'dan fazla reklam gösterimi yapabilecek kapasitede sistemin hız denemeleri hala devam ediyor yaklaşık 30 ila 50 kullanıcısında bu hız testlerini yapıyor.

3 ay gibi bir süredir oldukça yüksek ziyaretçi sayısına sahip birkaç web sitesinde reklam yayını yaparak performans testlerimizi tamamladık.

Star-Reklam'da pekçok çalışmalarımız oldu hiç bir zaman üye sayısına önem vermedik ve kendimizi geliştirmek için çabaladık, tüm servislerimizin gelişmesini bekliyorduk ve şuan hemen hemen tüm servislerimiz yeterince kaliteli bir hale geldi biz Star-Reklam olarak bünyemizde pekçok .com, .net, .org uzantılı sitelerin reklamlarını yayınlıyoruz.

Biz Star-Reklam'ı kodlarken tüm reklam ağlarını bir reklam ağında toplamak istedik ve Birçok reklam ağının özelliklerine dikkat ettik yeni reklam scriptimizi kodlarken Google Adsense, Adnet, Reklam Foni, Reklamx olsun pek çok profesyonel reklam ağından raporlar tuttuk ve hepsini birleştirip yeni bir proje ortaya çıkardık. Projemizin özelliklerini merak ediyorsanız aşağıdan inceleyebilirsiniz.

İşte Star-Reklam'ın bazı özellikleri;

(99.9) Kalite bakımından:

* Güçlü altyapı kesintisiz reklam yayını
* Dünya çapında uluslararası reklam yayını
* Çeşitli reklam seçenekleri Ultra,Banner,Text
* Gereksiz bannerların aksine HD Kalitesinde bannerlar
* Tamamen türk girişimciler tarafından hazırlanmış reklam ağı
* %100 Güvenli - %100 Ücretsiz , Her zamanda ücretsiz kalacaktır

* Star-Reklam,İframe kullanmaz. Bu nedenle gerçekten de kayıtlı her siteden link alırsınız ve Yandex,Google, Alexa sıralamalarınız gözle görülür şekilde yükselir. Diğer tüm reklam ağlarından farklı olan bu özelliğiyle Star-Reklam'ın sitenize kazandırdıklarını kısa sürede farkedeceksiniz.

* Diğer reklam ağlarının aksine,Star-Reklam bir iframe virüsü yapısında değildir ve tamamen güvenilirdir. Diğer reklam ağlarını bazı popüler antivirüs yazılımları iframe virüsü olarak görür. Bu nedenle siz hiç farketmeden onlarca ziyaretçi kaybedersiniz.

* Kod oldukça hafif. İframe kodunda koca bir sayfanın yüklenmesi gerekirken. İframe yapısında olan reklam ağları 234KB iframe sayfası, ve 46 KB stil dosyaları+ fancybox scripti yüklerken. Star-Reklam ise sadece 9KB boyutunda. Diğer reklam ağlarına oranla 30 kat daha küçük bir boyutta reklam scripti sunuyor.

* Reklam çerçevesi hiçbir yabancı stil dosyasından veya browser farklılıklarından etkilenmiyor. Bir piksellik bir kayma veya olmayan bir çerçeve gösterme gibi sorunlar ortaya çıkmıyor.Her tarayıcıda tamamen aynı görüntüleniyor.

* Script sayfa tamamen yüklendikten sonra çalışır. Bu nedenle sayfalarınızın yüklenmesinde gözle görülür bir değişim olmaz.

* Reklam alanı resmi yüklenirken reklam bölümünde Star-Reklam logosu gösteriliyor. ziyaretçiler boş alan görmüyor. Resmin yüklenmemesi durumunda çirkin görüntü oluşması da engellenmiş oluyor.

* Sitenizde kendi sitenizin reklamını çok nadiren gösterir. Böylelikle kendi reklamlarını yayınlayan aciz siteler durumuna düşmezsiniz.


--
Saygılarımızla
Star-Reklam Türkiye
Webme GmBH Official Sayfası
http://www.official-star-reklam.tr.gg
Mesaj23.04.2013, 16:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

İki ayda 1 başlık açabilirsiniz. Konu kilit.
Şimdi dyeceksiniz o site başka bu site başka.
Hemen cevap vereyim; Tanıttığınız iki sitede aynı. Bu mantık ile devam edilecekse herkes bir çok site açıp sürekli reklam yapar.
Tekrarı halinde gereği yapılır. İyi forumlar.
Mesaj23.04.2013, 16:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

Eski konu silindi. Kilit tekrar açıldı iyi forumlar...
Mesaj25.04.2013, 02:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

zekabilimkultur yazmış:
Eski konu silindi. Kilit tekrar açıldı iyi forumlar...


Teşekkürler!
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu