Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj04.08.2013, 14:25 (UTC)    
Mesaj konusu: Başlangıç Sayfasına Bulaşan Qvo6.com'dan Kurtulma Yöntemleri


Alternatif Çözüm 1: Başlat > Çalıştır > Regedit > F3 tuşuna bas. Daha sonra qvo6.com yazıp arattır. Bulduğun değerleri google.com.tr ile değiştir.

Alternatif Çözüm 2: Win 7 kullanıyorsanız, Başlat / Çalıştır / Regedit / HKEY_CURRENT_USER / Software / Microsoft / Internet Explorer / Main yolunu takip edin. Açılan alanda Homepage ya da start page diye bir anahtar olması gerekir. Oraya girerek istediğini sayfayı değiştirebilirsiniz.

Alternatif Çözüm 3:Arama motorlarından "hijackthis" programını bulup indirin. Ardından bilgisayarınızı taratıp temizleyin.Son olarak İEe veya diğer tarayıcıların kısayol simgesine sağ tık kısayol sekmesinde hedef bölümünde "C:\Program Files\Google\Chrome\Application\chrome.exe" bitecek şekilde ayarlayın sonrasını silin.
Örnek olarak:
....\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE" den sonrasını;
....Chrome\Application\chrome.exe" den sonrasını;

****
Başka bir konuya da değinmek gerekirse gösteriyor ki
İE malesef basit bir tırnak içi komut devamıyla registry de görünmeksizin
baş belası hale gelebiliyor. Bu kadar korunmasız sistemler de bu kadar bütünleşik olan İE kullanmamaya özen gösterin. Varsa bilgisayarınız da diğer tarayıcılarınızı kullanmanızı tavsiye ederim.
İyi Forumlar!

______________
=> Şimdi aşağıdaki [ Link ] tıkladığınızda [ Sıkça Sorulan Sorular ] adlı alt forumumuza yöneleceksiniz ve umarım sorunlarınıza cevap bulabilirsiniz.
=> http://www.bedava-sitem.com/forum/viewforum.php?f=37
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu