Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj08.02.2014, 17:27 (UTC)    
Mesaj konusu: Tarihdelisi | Canlı Destek, Kullanıcı Dosya G

arkadaşlar merhaba.burada dolaştığım süre boyunca birçok reklam dolu kodlarla canlı destek eklemeye çalıştım.bulduğum yöntem ile sitenize tertemiz ve profesyonel bir canlı destek bölümü kurabilirsiniz.

Kod:
https://www.zopim.com/?lang=tr 
adresine gidiyorsunuz.

kaydoldukdan sonra karşınıza kullanıcı paneli geliyor.buradan istediğiniz özellikleri seçiyorsunuz.Ancak ücretsiz üye olduğunuzdan yalnızca tek moderatör ekleyebilirsiniz.diğer özellikleri ise siz olmadığınızda otomatik cevap verme ve en önemlisi de Dosya gönderme ile direkt olarak kullanıcıların size bütün formatlarda dosya göndermesine olanak sunuyor. tabii özellikleri saymakla bitmez ama kullanıcılarınızın hangi sayfada ne kadar kaldığını da interaktif olarak gösteriyor. Sizin tek yapmanız gereken formda Türkçe dil seçeneklerini seçip aşağıdaki kodu girmek.

Dikkat etmemiz gereken ise kodumuzu tasarımın altına yazı yaz bölümüne girmek.Yoksa sayfa değiştirdiğimizde canlı destek menüsü kapanır ve o sayfayla sınırlı kalır.



Yok ben trial istemiyorum ama kullanıcılar da dosya gönderebilsin diyorsanız

Kod:
http://turk.jotform.com/
adresine kayıt olup yeni form oluştur diyorsunuz.Hazır şablonlardan birini seçtikten sonra soldaki meniden Dosya yükleme butonunu formun üzerine sürükleyin.


Daha görsel birşey olsun derseniz sürüklediğimiz butonun üzerine tıklayıp seçenekleri göster diyoruz.Çıkan menüde ''Allow Multiple'' kısmını ''evet'' yaparsanız şöyle bir forma sahip olabilirsiniz. örnek:



özelliklerimizi seçtikten sonra menüdeki ''setup and embed'' kısmına tıklayıp '' formu ekle ye tıklıyoruz.Sonrasında sitemize uygun olan türü seçip kodu ilgili sayfada ''kaynak'' kısmına tıklayıp giriyoruz. not: formunuzda yaptığınız değişiklikler için yeniden kod almanıza gerek yoktur.Sistem değişiklikleri otomatik olarak görüp günceller.Ayrıca kullanıcının gönderdiği dosyaların mailinizden başka buradaki Formlarım kısmına da geldiğini unutmayalım.

Umarım benim gibi zorluk çeken arkadaşlar için yardımcı olmuştur


En son tarihdelisi tarafından 08.05.2014 00:11:11 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj08.02.2014, 17:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

Konu çok yararlı olmuş Teşekkürler konuyu bir moderatore danışarak extra siteler bölümüne veya html kodlar bölümüne taşıtmanz daha dogru olacaktır
______________
Büyük işler başaran, Küçük adam..
DREAMWEAVER İLE BEDAVA-SİTEM İÇİN TASARIM YAPMA // RESİMLİ ANLATIM
Mesaj08.02.2014, 21:51 (UTC)    
Mesaj konusu: .

Teşekkür ederim.birine yardımı olursa ne mutlu.
Mesaj11.01.2016, 21:55 (UTC)    
Mesaj konusu: dostum zopim nereye

dostum zopimi nereye kaydediyoruz
______________
Mesaj24.12.2016, 17:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

Konu yararlı Smile
______________
Unutma; senin için başkasından vazgeçen, bir gün mutlaka başkası için senden vazgeçer!


Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu