Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj26.04.2014, 21:41 (UTC)    
Mesaj konusu: Moderatörler lütfen okusun

Merhaba arkadaşlar.

Forum imzam değiştirlmiş, ne zaman değiştirlmiş bilmiyorum ancak, neden değiştirildiği şuan imzamda yazıyor. Değiştiren arkadaş sorununu yazarsa düzelteceğim bende.

İmzamda bulunan link siteismi.com idi. Gördüğünüz gibi tıklanabilirliği yok yani link aktif değil dolayısıyla kurallara uygun.

Bu kurala örnek bir uymayan link tr.gg dışı link şu şekildedir http://www.siteadı.com

Eğer sen bu imzayı kaldırıyorsan ya hiç kontrol etmedin, yada bana garezin var ben ilk ihtimali göz önünde bulundurarak tamamen iyi niyetli olarak yazıyorum. Benim imzamda ki aktif olmayan linke kadar düzeltmeniz gereken forumda çok iş var.

Peki aktif değil neden ekledim.
Bs'nin sadece forum bölümünde aktifim ve takdir ederseniz ki forumda yazabilmek için üyelik şart ! Yani her üyenin bir de tr.gg sitesi istese de istemese de oluyor. Kullanmadığım sitemin linkini vermekte saçma olacağı için, benim bilgi ve tecrübelerimden forum dışında nasiplenmek isteyen arkadaşlara yazdığım ölü bir linkti sadece. Merak eden linki tarayıcısına kopyalayıp gezinebilir benimle temasa geçebilir, yada beni tanımak isteyebilir diye eklediğim bir şeydi. Günün 24 saati online değilim sonuçta mesajlaşalım.
BİL İSTEDİM
______________
Google Play Developer
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu