Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj14.08.2014, 11:45 (UTC)    
Mesaj konusu: Site içi yönlendirme yapmak Kurallara uygun mu?

ben bir sayfama forumla ilgili bilgiler sunacağım fakat bu sayfaya giren bu bilgileri okumadan foruma yönlendirilmesini istiyorum. kayıt olup okuması için. Bu kurallara uygunmudur?
Mesaj14.08.2014, 11:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

Saklı Sayfalar ekstrasından o sayfayı gizleyip sadece üyelerin görmesini sağlayabilirsiniz. Aslında forum sayfasını da sadece üyelere özel yaparak saklı sayfalardan genel bir giriş olabilir. Forum Bilgileri için de yine gizlersin ve sadece üyeler görür. Benim üyelik sisteminde öyle mesela. Yönlendirmeye ihtiyaç duymadım.
______________
Mesaj14.08.2014, 11:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

demek istediğinizi anladım fakat benim aklımda daha farklı bir şey var o yüzden sordum. Kurallara uygun ise güzel olur benim için? Rolling Eyes
Mesaj14.08.2014, 12:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bence bir sıkıntı olmaz. Site dışında bile yönlendirmeler yapılabilir çünkü zaten reklam alıyorsak sitemize, site dışı yönlendirme oluyor. Bunun bir sakıncası olacağını düşünmüyorum. Ama yine de içiniz rahat etmiyorsa moderatör arkadaşlarımıza danışabilirsiniz.
Kolay Gelsin!

______________
Mesaj14.08.2014, 21:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

öm araciyla bana ulasmadan önce sanirim bu basligi actiniz.. Razz



Mesaji size özel den gönderirken kolay gelsin demeyi yazmamisim...
Bundan dolayi özür dilerim... Nasip forumdan yazmakmis...

Kolay gelsin.. Razz
______________
Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu