Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj05.08.2014, 11:53 (UTC)    
Mesaj konusu: Dolabı açtı vee... | İsrail malların

İçinde dibine kadar dolu bir fanta ve cappy meyvesuyu.Şimdi güzelim sandığımız cappyi içecek miydi fantayı şöyle bir dikleyecek miydi? Durdu bi an hatırına geldi Filistinli kardeşlerimizin vurulduğu, öldürüldüğü silah paralarının bir kısmı bunlardan gidiyor. Canı hala meyvesuyu çekiyordu fakat ölenlerin hali de gözünün önünden gitmiyordu. Tuttu ikisine de çöpün dibini boylattı. Hiç bir şey kaybetmedi , çok şey kazandırdı. Belki de 1 hayat kazandırdı.

İsrailin kardeşlerimizi vurduğu silahların paralarının bir kısmı malesef tükettiklerimizden karşılanıyor.İsrail mallarını boykot edelim.Çok şey kaybetmeyiz, fakat belki de çok can kazanırız.


Boykot İsrail Malları :




Mesaj05.08.2014, 11:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

Coca-Colayı boykot ederken Fanta içenleri de gördü bu ülke. Kullandığımız çok şey onlara gidiyor zaten. Bi yerden sonra yine kullanmak zorunda kalıyor. Bana kalırsa kendi malımızı üretcek kalifiye elemanlar yetiştirmemiz lazım. En uç örneğinden Aselsan'daki gizemli ölümler. Bizim gelişmemizi istemeyen iç ve dış güçler çok.
Mesaj05.08.2014, 12:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

Doğrudur. Ben işin yararlı/zararlı boyutuna hiç girmiyorum. Ben genel olarak bakkaldan gidip sakız dahi almam ve hiç de sıkıntı çekmiyorum. Bizim güçlenmemizi istememeleri bir kenara dursun ürettikleri yiyecekler zaten sağlık açısından zehir içeriyor diyebiliriz. Ama en başta kardeşin için yiyip, içmemen lazım bu malları. Çünkü sen yer, içerken müslüman kardeşinin ölüm mermileri hazırlanıyor.
Mesaj20.08.2014, 15:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ne yani? Parasını ödeyip çöpe attıktan sonra, boykot ettiğinizi mi sanıyorsunuz gerçekten? Ki, yukarıda resimde göstermiş olduğun çoğu resim, İsrail ürünü değil. Coca-Cola'da buna dahil. Yanlış anlaşılmasın, İsrail'in işlediği bu insanlık dışı suçu herkes gibi bende tasvip etmiyorum ama, böyle afedersin k*çımzıdan element uydurarak, heriflere muhalefet olup rezil konuma düşeceksek, hiç ağzımızı açmayalım daha iyi.
______________
Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE
Mesaj20.08.2014, 17:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

Asıl boykot bu ürünleri satın almamak zaten. Coca Cola İsrail malı değil mi bu arada Smile Güldürmeyin Allah aşkına. Aslında bir müslümanın müslüman olmayanı her zaman boykot etmesi gerektir. Hadis-i Şerif : ''Kim bir kavme benzerse o artık onlardandır.'' . Bugün bu boykot mantığını yürütemediğimiz için bu hallerdeyiz. Bilmem saçı Justin Bieber şekli, pantolonu kısa , gözlüğü rayban , konuşmalar kardeşim değil kanki , elde sigara , kolda dövme ve daha nicesi. Şimdi bu kişiler kimin tarafından size soruyorum?
______________
Mesaj20.08.2014, 21:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

Alıntı:
Hayır. Son günlerde çeşitli platformlarda Coca-Cola’ya yönelik asılsız iddiaların gündeme getirildiğini üzülerek izliyoruz.

Coca-Cola şirketi, 128 yıl önce ABD’de kurulmuş olan, % 100’ü halka açık uluslararası bir şirket konumundadır ve dünya coğrafyasında çok çeşitli ekonomik, siyasi ve dini rejimlerden oluşan birbirinden farklı 206 ülkede faaliyetlerini yürütmektedir. Şirketimizin herhangi bir ülkeyi, hükümeti, herhangi bir ülkenin politikalarını, siyasi ya da dini inancı desteklemesi söz konusu değildir. Bu çerçevede Coca-Cola’nın gelirinin İsrail’e aktarıldığı iddiası da tamamen gerçek dışıdır.

Coca-Cola Filistin’deki 3. en büyük işveren, 5. en büyük yatırımcıdır.
•Coca-Cola şirketi 1998 yılından bu yana Filistin’de faaliyet göstermektedir.
•Coca-Cola’nın Filistin’de 3 fabrikası, biri Gazze’de olmak üzere 7 satış ve dağıtım merkezi bulunmaktadır.
•Coca-Cola, 350 Filistinliye iş olanağı sağlamakta, Coca-Cola faaliyetleriyle ilişkili yan sektörlerden ise 3,500 aile geçimini sağlamaktadır.

Türkiye’de de doğrudan 3 bin dolaylı olarak 30 bin kişiye istihdam sağlayan Coca-Cola olarak, 50 yıldır Türkiye’de ekonomiye güç vermek üzere faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz.
Coca-Cola'nın resmi web sitesinden yapılan bir açıklama.. Coca-Cola'nın İsrail ürünü olmadığı konusunda anlaşmışızdır umarım.. Aslında bir müslümanın, müslüman olmayanı boykot etmesi gerekir demek ne kadar da kolay. Şu anda bu satırları yazdığın bilgisayarın, kullandığın bu platformun (bedava-sitem) merkezinin de gayrimüslimlerin ellerinden çıktığını biliyoruz. Saçma boykotlardansa, ülkece kendimizi, bilime, eğitime adamış olsaydık, o zaman derdim ki, haklısın kardeşim, boykot edelim. Müslümanlar kazansın, ülkem kazansın. Ülkede "benim yeğen amcasının ağzına osurdu acaba orucu bozulmuş mudur?" muhabbetleri dönerken, neyin boykotundan bahsediyorsun? Gerçekçi olmak lazım.
______________
Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE
Mesaj20.08.2014, 21:49 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kendi elemanımızı yetiştirme konusuna tamamen katılıyorum. Yukarıda da belirtmişim zaten. Fakat her açıklamanın da doğru olacağı muamma. Keza Amerika Irak'a demokrasi getiriyorum demesi gibi bir şey olmuş bu açıklama. Coca Cola israil malı değildir fakat israile yardımcı olan bir şirkettir. Muhtar kent yahudi bir Türk var başında da. Şu an dikkatle takip ettiğimiz dizilerde bile illimunati dediğimiz illet var. Yani adamlar içimize işlemişler. Bizim iş yapmamızı istemiyorlar. Aselsandaki mühendislerimizi hep şehit ettiler . Trafik kazası bahanesiyle. Konuşulacak çok şey var aslında da..


En son ibrahmgun tarafından 20.08.2014 22:21:35 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj20.08.2014, 22:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kardeşim Coca Cola kendi sitesinde ''biz israil malıyız'' diye duyuru yapacak da sonrasında bu kadar müslümanın cola içmesini sağlayacak? Adamlar akıllı sen yalancının ne yazdığına ne bakıyorsun. Bunlar kandırma ve uyutma yolları. Ayrıca bahsettiğiniz durumlar işin ilmi ve teknolojik yönüdür. ''İlim Çin'de dahi olsa gidip alınız'' Hadis-i Şerif . İlim ve teknoloji pekala alınabilir. Alınmaması gereken kültürümüzü benliğimizi yozlaştıran kaybettiren faktörlerdir.
Ha şimdi bir konuya daha değinmek istiyorum. Cola vb. almayı kestik diyelim. İsrail Gazze'yi vuramıyacak hale mi gelecek? Aklınızdaki soru buysa tabi ki de hayır. Fakat orada 1000 kişi ölürken bunu 950 e düşürme çabalarıdır bizimki.Yani insan yaşasın ve yaşatılsın diye.

İbrahim kardeşim son satırlarında çok haklısın.Biliyor musun bu cola illetini çıkaran şahıs kendi ailesini hiç içirmemiş. Cola , burger, moda , medya vb. faktörlerle içimize işliyorlar.Yani tabiri caizse seni sarhoş edip kendi akıllarını sana dikte ediyorlar.Dediğin gibi konular çok ve derin.Şimdilik düşüncelerim bunlar

______________
Mesaj01.09.2014, 00:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

dediklerin doğru olsa bile giyim,yiyecek,içecek bunlara mahkumuz adamlar bildikleri için hep çıkartıyorlar ve önümüzü kapatıyorlar örneği bile verilmiş "aselsandaki öldürülen mühendisler" adamlar her konuda üstün olma çabasında ve bizim baştakiler de kesesini doldurma peşinde gitsin bakalım nereye kadar...
______________
css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
Mesaj01.09.2014, 06:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

online-games1 yazmış:
Ne yani? Parasını ödeyip çöpe attıktan sonra, boykot ettiğinizi mi sanıyorsunuz gerçekten? Ki, yukarıda resimde göstermiş olduğun çoğu resim, İsrail ürünü değil. Coca-Cola'da buna dahil. Yanlış anlaşılmasın, İsrail'in işlediği bu insanlık dışı suçu herkes gibi bende tasvip etmiyorum ama, böyle afedersin k*çımzıdan element uydurarak, heriflere muhalefet olup rezil konuma düşeceksek, hiç ağzımızı açmayalım daha iyi.


Usta düşüncelerime tercüman oldun, ayrıca resimlerdeki dünya markaları ve dünya ekonomisi onlar üzerinden yürüyor.Bu tarz boykotlar dünyada yaygınlaşsa ekonominin ne olucağını düşünemiyorum ki olmazda zaten.Gerçekçi olalım bütün türkiye dahi boykot etse bu firmaları zerre kadar etkilenmez.
______________

rankend on deviantART
Taklitlerden sakının : rankend forumexe hesabı özenti taklittir.
Mesaj03.09.2014, 22:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

Senelerce market işinde çalıştım, bir kaç senede unilever firmasında. (omo,domestos,yumoş vs.vs.) Şimdi marketdeki tecrübelerimden ve Unilever'deki tecrübelerimden bir harmanlama yapacak olursak. Kusura bakmayın, Değil israil malı, uzaylı malı bile olsa, bunu satan ülkemizin marketleri ve alan yine ülkemizin vatandaşları. Yani boykot yapıyoruz, ama onların ürünü diyerek almakdan vazgeçmiyoruz. Çok iyi biliyorum her hafta markete 1 tır dolusu deterjan getirttiğimi, şiparişimi verdiğimi. Bu kadar ürün satıyor, çünkü gerçekten kaliteli ürünler.
Bir abc deterjan ile , bir omoyu kıyasladığımızda, abc marka deterjanı alacak kesim bellidir. maaşı olmayan bir birey veya asgari ücretin altındada kalan bireyler. Ama kesinlikle abc alan bir kişi bir daha onu tercih etmiyordu, sebep belli. Türk malı. Eskilerden beri hep kafamızdaki oluşturulmuş ve beynimize kazınmış istatistiklerin durumu bu, Yabancılar Yapıyor, Yabancılar yapar... Yabancılar... Eee sen ne yapıyorsun Abc'mi ürettin destek ver güçlendir kalitesini arttır ama olur mu olmaz, çünkü o Türk malı, Ayrıca özel sektör olduğundan destek arttırılmaz...
Birde omo'ya bakalım, Koskoca omo bir reklam yapıyor bütün dünyada ürünlerini tanıtıyor, Almanyadan gelen ismilazım değil teyzemiz, deterjan getiriyor omo oluyor. Abc kullanan vatandaşım ne yapıyor omoyu kullanıyor sonra haliyle beğeniyor bu sefer abcTürk malı düşüşe gidiyor. bu örnek en az 30 senelik bir örnek.

Eskiden sabun tozları varmış, şimdi sadece bebek çamaşırlarında kullanılıyor.
Arkadaşlar kendimizi kandırmayalım lütfen, marketlerde raftan inmedikçe o ürünü boykotda yapsanız, fabrikasınıda yaksanız o ürün S A T A C A K T I R.
Senelerin marketçiliğinden bir örnek umarım kimse alınmamıştır. Ama gerçekler ortada... Ayrıca bu ürünler arap ülkelerindede satılmakta...
______________

Bundan sonra hep yek, hep tek başıma


En son biryaziatolyesi tarafından 03.09.2014 22:49:40 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj03.09.2014, 22:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

İsterseniz doğaçlama bir örnek verelim hep beraber, gerçekten ama gerçekten dürüst olabilirseniz, size bir soru sorayım sadece bir soru, çok zorda değil yani.
Evinizdeki çamaşır deterjanının markası nedir ?
Sıvı deterjan olabilir, toz deterjan olabilir, kapsül deterjan olabilir, konsantre sıvı deterjan olabilir, toz deterjan olabilir. Bilmiyorsanız, çamaşır makinesinin üstüne , etrafına veya temizlik malzemeleri dolabına bakınız, muhakkak bir yerde duruyordur. Sonra gelip markayı buraya yazabilirsiniz,

Ben Omo kullanıyorum. Açık ve dürüstce.
______________

Bundan sonra hep yek, hep tek başıma
Mesaj08.09.2014, 09:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

Yiyecek içecekte neden mahkumuz? Çünkü bazılarımız yetinmek nedir bilmediği için. Size ciddi söylüyorum çoğu kişi yabancıların tanınmış ürünlerini tadından dolayı değil reklamından dolayı yiyor.Nasıl bir mantıksa ? Hollanda peyniri oldu mu ooo süper bizim peynirimize gelince inekten yapılmış, iğrenmeler felan Smile Adamların yaptığı şu : Gösterişli reklam > Bireyi kullandırmaya başlatma > Bireyi ürüne alıştırma > Bağımlı hale getirme > Hoop bireyin tüm parası gavurun cebine Smile Kendi devletinizi küçük bir devlet olarak görmeyin.Unutmayın ki küçük devlet olsak bu ve bu gibi ekonomi sömürge yöntemleriyle bizimle kimse uğraşmaz.Eğer bu gibi yöntemler bize karşı uygulanıyorsa bu Türkiye'de bir ışığın bir geleceğin olduğundandır.Deterjan vb. için de daha teknolojik ve iyi olanı kullanıyoruz diyebiliriz. Yiyecek içecek işin ayrı bir boyutu. Deterjan bağımlılık mı yapıyor sömürge aracı olsun. İyi olanı kullanıcaksın ama bir şartla o da sana zararı olmaması şartıyla. Yoksa dünyada kaç ülke var sadece kendi malını kullanıyor da uluslararası düzeyde yüksek bir kimliğe sahip? Boykotlarda zaten özellikle yiyecek içecek vurgulanıyor.Yoksa deterjanı bir nevi kullanmak durumundasın. Ama cola içmesen ölüyor musun?Tam tersi içersen ölüyorsun Smile Yahu sonuç olarak isteyen içer isteyen içmez herkesin hür iradesi , ahirette de herkes kendi hesabını vericek
______________
Mesaj23.11.2014, 11:02 (UTC)    
Mesaj konusu: ....

A'dan Z'ye kadar hersey israilin türkiyenin yaptığı ürün nerdeyse yok denilcek kadar az Sad
Mesaj23.11.2014, 15:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bilgisayarı, telefonu, arabayı kendi ülken üretsin sen o zaman boykot et neyi boykot etmek istiyorsan. Ha ülken hiç birşey üretemiyorsa herşeyini dışardan karşılıyorsa o zaman ses çıkartmayıp oturman gerekiyor. Ülkenin gelişmesini bekle. ! (o zaman hiç bir zaman gelmeyecek olsa bile.)
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu