Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj24.10.2014, 17:11 (UTC)    
Mesaj konusu: Bi Yardim Edermisiniz Lütfen?

Laptopuma format Attim Win7 Çok Kasiyordu Format Attiktan Sonra Ekran Kocaman Geldi Simgeler Felan Büyük Başlat Menusunun Olduğu Yerler Felan , Wifi Çalışmıyor Açık Olan Ağlar Felan Gözükmüyor FN F2 Filan Yapiyorum Acilmiyor Yani Bi Yardim Ederseniz Sevinirim .
______________
Mesaj26.10.2014, 14:41 (UTC)    
Mesaj konusu: Yardım & Destek

Format tam olarak attığından emin ol ekrana sağ tıklıyarak ekran çözünürlüğünü ayarlamaya çalış. wifiyi bulmak için modeminin açık olduğundan emin ol gerekirse teknik destekle iletişime geç veya googlede wifi'ye bağlanma vs. yazık küçük çaplı bir araştırma yap bilgisayar güvenli modda başladığındada bazen simgeler büyük olur bilgisayarı yeniden başlatmayı dene düzelmesi için. ttnet'i arayarakta internetle ilgili çözümü uzaktan yardımla çözebilirler şimdiden kolay gelsin en azından ufakta olsa yardımım olmuştur inşallah Rolling Eyes
Mesaj28.10.2014, 23:56 (UTC)    
Mesaj konusu: Yardım & Destek

öncelikle s.a kardeşim bilgisayarına format attın ama ekran kartını yükledinmi ve wifi çalışmıyor diyiyorsun fn tuşuda çalışmıyor bu sorununu giderebilmek için bilgisayarın driverlerini kurmak zorundasın yoksa ne wifi nede fn tuşu çalışır eğer yapamazsan www.euzmanbilisim.tr.gg sitemizden canlı destekten destek alabilirsin.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu