Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj31.10.2014, 18:17 (UTC)    
Mesaj konusu: Tozlu-Arşiv

Sitemiz Recep Tayyip Durgun'a ait olup hiçbir hit vs. şey hedeflememektedir sadece edindiğim bilgiler dolayısıyla size sunduğum yazıları barındıran bir sitedir.

Bir Makale Örneğim;

H.A.A.R.P Projesi Ve Van Depremi İle İlgisi
İlk başta bu proje hakkında kendi görüşlerim ve ilk bölüm olduğu için heyecanımı sizinle paylaşmak istiyorum Bu konu ilk konum olmasına rağmen sizin okurken zevk alıcanığınız şekilde yazmaya çalıştım İnşAllah biraz olsun yardımcı olmuşumdur.

Bu projeyi duyduğum zaman çok şarşırdım desem aslında hayatım boyunca söyledim en büyük yalanı söylerdim.Çünkü artık bu barış arkasına saklanmış "Müslüman"karşıtı bu devletinde diyemeyeceğim "Sadece kendilerini düşünen sadist canavarların yönettiği beyni yıkanmış bu topluluk"sanki herşeyi biz yaptık gibi bağırıyorlar her işin arkasından biz çıkıyoruz diyorlar bize(Tüm Dünya'ya)insan içinden küfrediyor.

H.A.A.R.P Projesi Amerika'nın bize yansıttığı adı ile meteoroloji projesi yani havayı ölçerek Dünya'nın en büyük meteoroloji projesine sahip olacaklarmış vs.

Birden projenin derinliklerine iniyoruz ve hiç öyle birşey olmadığını hemen anlıyoruz tamam ortada bir hava ölçme değerlendirme olayı var ama hiçte dış görünüşündeki kadar masum değil.Bu proje elektromanyetik dalgaları kullanarak ;

İnsanların beyinleri yıkama ve soru sormayan tamamen itaatçi bir nesil oluşturmak.Doğa olaylarını kontrol etmek yani istediği zaman deprem,heyelan,tsunami,yangın vb. olayları yapabilme.(Bu olay tamamen doğal bir bomba,yıkım gücü ve bundan hiçkimse suçlu gösterilemez deprem ile koca bir ülkeyi yok etmek sizce zormu? Bence hiçte değil)

H.A.A.R.P. Projesinin Van Depremindeki Etkisine Gelelim;

Sizde şaşırdınız biliyorum şu anki yüzünüzün ifadesini bazılarınız sırıtıyor bazılarınız ise dehşete kapılmıştır şimdi.

Van depremi görünürde İstanbul'da vb. yerlerde olan normal bir deprem gibi düşünebilirsiniz fakat depremin olduğu 5 gün sonrasında ortaya çıkan görüntüler vs. bunların hepsi sizde bir an olsun düşünmeye şevk etmedi mi?

Eriyen kayalar,turuncu bulutlar,bina molozları yerine kum taneleri aynı ikiz kuleler komplosunda toz olan binalar gibi olmuştu heryer biliyorum çünkü bende ordaydım yalnış anlamayın bedenen değildim bana gönderilen fotoğraflar,videolar,ses kayıtları her şeyi açıklıyordu ve şu anda hala youtube'de bulunan Van depreminin şifrelerini açıklıyan video iki doğa bilim insanı Van depreminden hemen sonra depremin dalgarına bakmışlar ve bunu kayıt altında yapıyorlar programı açıyorlar ve dalgalara bakıyorlar ve kesinlikle cahil bir insanın bile anlıyacağı şekilde normal deprem dalgaları belli bir düzene bağlı gitmezler yani depremlerin merkezleri karışıktır ya çok uzaktır yada düz bir çizgide değildir.

Gelelim Van depremideki o dalgalara Van depremindeki dalgalar düz bir çizgide ve depremin merkezleri misal 20 m uzaklıkta simetri gibi paralel.

Zaten videoda da söyleyen adam bunların doğal olmadığını bir devletin siber güçler ve elektromanyetik dalgalarla bunu yaptığını ve tüm Dünya'nın tehlikede oldunu söyledi yani biz bütün insanlar bunları uydurmuyoruz buna emin olabilirsiniz yazımın sonunda videonun youtube videosunu paylaşacağım ve daha fazlasını.

Japonyada da Van da olanların aynısı oluyor fakat bu sefer deprem değil şok dalgası ülkedeki çoğu camlar kırılıyor arabalar bükülüyor ve patlıyor ağaçlar yıkılıyor ve Van depreminde görülen turuncu bulutlar görülüyor halka biçiminde bunu gören bütün insanlar şakınlar o akşam başka haber yapılmamış sade bunun haberi yapılmıştı(Tabi ki milletin medyası bizimki gibi baskı görmüyor.)neyse konumuz bu değil

Tekrar şu elektromanyetik dalgalarla beyin yönetmeye döneyim;

Farkındaysanız zaten bütün topluluklar,kuruluşlar(İlluminati,Masonlar vb.)soru sormayan itaatçi bir toplum yaratarak Dünya'yı yönetmek istiyor ve emin olunki bu yolun en az yarısındalar şu elektromanyetik olaylar nasıl oluyor derseniz o konu beni aşar çünkü internette nereye baksam bakayım elektromanyetik ışınlar,dalgalar vb. şeyler engelleniyor gibi erişemiyorum girdiğimde de zaten saçma sapan şeylere giriyorum o yüzden bu konular da bir esrarın başlangıcı.

İnşAllah biraz bile olsa aklınızdaki soruları yokettim yada sorular koydum ama emin olunki bu sorular yakında kendi kenimize çözüceğiz.

Recep Tayyip Durgun

Site Adresi =>>> http://tozlu-arsiv.tr.gg/
Mesaj31.10.2014, 18:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

başarılar
______________
► @aydakiayak kullanıcı adıyla İnstagramdayız.Sayfamızı Takip etmeyi unutmayınız.
Mesaj31.10.2014, 18:54 (UTC)    
Mesaj konusu: :)

Ben sadece yazım hakkında bir yorum istemiştim ama sağolsun yinede Smile
Mesaj31.10.2014, 18:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

güzel mekale devamını bekleriz
kolay gelsin Smile
______________
► @aydakiayak kullanıcı adıyla İnstagramdayız.Sayfamızı Takip etmeyi unutmayınız.
Mesaj31.10.2014, 19:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

Güzel bir proje tebrik ederim...
Mesaj31.10.2014, 19:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

Yazınızı okudum ilginç bir yazı olmuş.Yazmış olduğunuz dikkat çekici bir konuya deyinmişsiniz.İçerik konusunda fazla yorum yapamıyacağım sizin kadar bilgi sahibi değilim.İşallah başka yazılarınızı okumak nasip olur.Başarılar dilerim.
Mesaj01.11.2014, 11:36 (UTC)    
Mesaj konusu: Görüş & Öneri

Makalen güzel olmuş baya uzun yazmışsın fakat uzun olunca pek makale okumayı sevmem doğrusu okumadım sölemek gerekirse böyle uzun yazı yazarsan ziyaretçilerin seni takip etceğinden eminim iyi çalışmalar Smile
Mesaj01.11.2014, 18:36 (UTC)    
Mesaj konusu: :)

Hepiniz yorumlarınız için sağolun makalelerim uzun olmak zorunda çünkü anlattığım konular en az bu şekilde anlatılıyor 2. makalemi hemen paylaşacağım.
Mesaj01.11.2014, 19:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

İkinci makalemizi sizlerle paylaşıyoruz!



Bölüm -2- Türklerin Saklanmış Tarihi "Kayıp MU Kıtası"
Bu gün size bizim saklanmış olan gerçek tarihimizden bahsedeceğim ve Atatürk'ün bunu açığa çıkartmaya çalışması gün geçtikçe daha da hayran olduğum adam sayesinde bu bilgiye ulaşabildik ve sayısı çok azda olsa bazı insanlarımız "Gerçek Türk Tarihini"biliyor.Benim şu anda anlatıcaklarımla en fazla %5 lik bir kısımı öğrenebileceksiniz hatta çok uzun bir yazı olmasına rağmen Türk Tarihinin büyüklüğü çok belli oluyor %5 bizim ne kadar cahil olduğumuzu gösteriyor.
Aslında benim aklımdada Türk Tarihi saklanmış mıdır? Bize bildirilenler yanlış mıdır? Diye bir düşünce yoktu ah şu merak zaten başımıza ne gelirse ondan geliyor yine tarayıcıda konu araştırırken karşıma çıktı.Bende hayret ettim doğruluğunu kontrol etmek için bir hafta boyunca araştırdım her zaman olduğu gibi Youtube'den de kaynaklara sahip oldum,bir kitapçıdan "Kayıp Mu Kıtası" adlı kitabı alınca herşey yerine oturdu.
Sizce bizim tarihimiz neden saklandı? Bunları kim yaptı? Henüz buna ulaşabilmiş değilim fakat elinde teoriler var neyse ben size kayıp Mu Kıtası'nın nerede olduğunu,Türklerin oralarda bıraktığı izler(Piramit)Çin'de ve Japonya'da bulunan Türk Piramitleri ve en önemlisi Atatürk'ün Türklerin kayıp tarihini bulmak için gizli yürüttüğü araştırma Atatürk T.T.K'yı bize gösterilen tarihimizi bize anlatmak için değil bizim gerçek tarihimizi bulabilmek için kurmuştur ama araştırması tamamlanamadan ölmüştür.(Allah'ım Bu Adamı İlkide Bize Gönderdin Sana Binlerce Kere Şükürler Olsun Amin.)
Kayıp Mu Kıtasının Bulunduğu Bölge Ve Türklerin Bıraktığı İzler;
Mu kıtası bu günkü Pasifik Okyanusunun büyük bir yerini kapladığını,Hawaii, Haiti, Fiji, Paskalya adaları ile diğer Polonezya adalarının bu batık kıtadan artakalan parçalar olduklarını biliyoruz.Mu kıtası doğudan batıya 8.000 kilometre,kuzeyden güneye ise 5.000 kilometre oldunu öğrendim.Sizcede Türklere yakışır bir büyüklük öyle değil mi Smile Yaklaşık 70.000 yıl ayakta duran Mu Kıtası üzerinde bir çok uygarlık taşımıştır.
Atatürk Ve Kayıp Kıta Mu ;
Atatürk 1922′de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 130. toplantısının birinci oturumunda yaptığı konuşmada Türklerin tarihi hakkında az bir konuşma yapmıştır ve bu konuşmanın devamı da gelmiştir.
Türklerin kökenini ortaya çıkarmak Atatürk'ün en büyük isteklerinden biriydi. Cumhuriyetin ilk yıllarında Osmanlıların son dönemlerinde Türklük akımları üzerine yapılan araştırmaları derledi. Atatürk’ün isteğiyle birçok bilim adamı ve araştırmacı bu alanda araştırmalar yaptı. Yabancı bilim adamları davet edildi. 1930′da Türk Tarih Kurumu kuruldu.
Mu’da geçen Tanrı kavramıyla da yakından ilgilenmiş, yaratıcının insan aklıyla anlaşılamayacağı, şekillendirilemeyeceği ve adlandırılamayacağı üzerinde durmuştu. Tercümelerde Maya dili de dahil tüm lisanların Mu dilinden türediği belirtiliyordu.Bu araştırmaları da sıradan bir merak olamazdı. Yine O, neyi nerede arayacağını herkesten iyi biliyordu. Bugün Atatürk’ün gizli kalmış düşünceleriyle birlikte bu araştırmalar da Anıtkabir’in sessizliğinde uyumaya devam ediyorlar.Bugün bu kitaplardan Kayıp Mu Kıtası ve Mu’nun Çocukları Anıtkabir kitaplığında 1301, 1302 no ile kayıtlıdır. Çeviri metinleri ise kitaplıkta 4 dosya halinde bulunur.
Siz bunlara inanıyormusunuz? Ben kesinlikle ve kesinlikle inanıyorum hemde kalıbımı bile basarım.Bütün cahillerin yazdığı tarih kitaplarında Türklerin Doğu Asya'dan geldiklerini söylerler ama Türkler Doğu Asya'ya nerden geldi işte bu sorunun cevabını öğrendim ve size sundum şimdide bulunan Türk Piramitlerini göstereceğim size.
Türk Piramitleri Ve Bulundukları Bölge;
Şaşırdınız değil mi? Yani bende şaşırdım Türklerin piramiti var mıydı? Dedim ilk başta kendime ve araştırdım ve bulduğum sonuç sizinde anladığınız gibi pozitif.Peki nerede bulunuyorlar?Çoğu Pasifik Okyanusu'nun altındalar bazıları ise Japonya'nın kıyı kesimindeki Piramitler Çinde bulunanlar vs. O kadar milletin Piramiti olacaktı bizim olmuyacak mı? Very Happy Bence olmalıydı da zaten.
Bazı andavallar bana soruyorlar peki neden Anadolu'da piramit yok? Çünkü bizim Anadolu'ya ayak basışımız bilinen tarihte olan bir olay yani yakın zaman hani o kadar yakın olmasada Mu Kıtası'ndan daha yakın.Şöyle düşünün bilinen tarihte insanlar bizim gibiler boyları,güçleri vs.Hemen hemen aynılar.Ama siz 70.000 yıl önceki insanları nereden bilebileceksiniz ne kadar büyük olduklarını.Yani vardığım teze göre Türkler Anadolu'ya gelene kadar zaten bizim gibi güçsüzleşmişler yani o zamanın teknolojisine göre de devasa piremitlerin yapılması imksansız!
Yalnız benim aklımda şu soru var Japonya'da bulunan Piramitleri biz orada mı yaptık? Yada Mu Kıtası Parçalandı ve bizim piramitimizin olduğu toprak parçası japonya oldu.İşte bu da yeni bir sorunun başlangıcı.
Recep Tayyip Durgun
Mesaj01.11.2014, 20:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kurucumuz Mustafa kemal atatürk'ün türk tarihi ile ilgili bir çok araştırmaları var Bu sebeple Türk Tarih Kurumunu açtı.Hepimizi ilgilendiren bir konuya deyinmişsiniz ancak Mu kıtasını ilk defa duyuyorum.Türk tarihine baktığımızda ilk anavatanımız olan orta asyada atalarımız göçebe yaşamı tercih etmişler bu sebeple dünyanın her yerinde türk medeniyetinin izleri buluna bilemesi doğal buda gösteriyor ki geçmişimizin sadece osmanlı,selçuk,hun,uygur dan daha eskiye dayandığının bir göstergesi.
yazdığınız yazıdan dolayı teşekür ediyorum ve başarılar diliyorum.
Mesaj01.11.2014, 20:19 (UTC)    
Mesaj konusu: :)

Yorumunuz için teşekkür ederim elimde daha çok konu var ama çok uzun oldukları için kısaltarak paylaşıyorum bir konum var a4 kağıtında 31 sayfalık yani paylaşsam mı bilmiyorum.

Tekrar teşekkür ederim sitemin tasarımı vs. güzel olmadığı için buraya sitemden daha fazla önem veriyorum.

not:elimde 4 konu daha var.
Mesaj01.11.2014, 20:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

yazdığınız makaleyi zevkle okudum güzel makale başarılar Smile
______________
► @aydakiayak kullanıcı adıyla İnstagramdayız.Sayfamızı Takip etmeyi unutmayınız.
Mesaj01.11.2014, 20:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

Yakında site güncellenmicek yeni site kuruyorum tasarım filan farklı olacak ama konular aynı görüşmek üzere

yorumunuz içinde sağolun sizin mutlu olmanız benim için büyük bir mutluluk.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu