Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj24.01.2015, 17:23 (UTC)    
Mesaj konusu: Açılıp Kullanılmayan Sayfalar Hk.

tr.gg domaini altında gördüğüm her 5 siteden en az 3 ü boş site. Kullanıcı hesabı oluşturuyor öyle bırakıyor ya da yönlendiriyor ve yıllar öncesi hesaplar iceblue butterfly temaları kullanıyorlar. Herhangi bir yazı grafik vs yok. Hoşgeldin tasarımı şurdan burdan düzenle Benjamin bilmem ne yazısından başka bi ifade yok.
Böyle siteleri kapamanız daha mantıklı olmaz mı ? Güzel domainler var mesela kolay PR sağlanabilecek ama bakıyosun adam açmış siteyi site ölü.
Bi amaca hizmet etmiyor ve öyle duruyor. Hem biz Bs kullanıcıları açısından hemde siz Bs yöneticileri açısından maddi boyut olarak mantıklı olan bu bana kalırsa.

Sizin bu konuda öneriniz yada yapabileceğiniz nedir ?
Mesaj25.01.2015, 19:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

Boşta olsa her site bir üye demek, sizin milyon üyesi olan bir siteniz olsa giriş yapmıyor diye üyelerinizi siler miydiniz. Bu biraz prestij meselesi. Gereksiz veri tabanı şişirdiği doğrudur, ancak BS bu altyapısı sağlam. Yoksa nasıl övünülebilirdi milyon tane üyesiyle BS diye...
______________
Google Play Developer
Mesaj25.01.2015, 23:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

O zaman şöyle düşünelim. Hepsini silmek yerine mesela ben bu domaini istiyorum diyerek(tabi ölü domain olacak zaten kontrol edilmeden şap diye verecek halleri yok herhalde) mail atsak ya da başvuru formu oluşturulsa oradan başvuru yapsak ve tüm hesaplar silinmese sadece transfer edilse ?
Bu şekilde daha mantıklı olabilir. Yani diğer hesapların kullanılmadığı bariz. Bu şekilde bi dönüşüm yapılabilir.

Başvuru kısmı açılır mesela. Neden bu sayfayı istiyorsunuz ? Bu sayfayı alıp kullansanız içeriği ne olurdu gibi sorular sorarak mantıklı cevapları eleyerek hem sayfaya PR sağlayarak hemde reklamların tıklanmasını arttırmak sağlanabilirdi diye düşünüyorum. Sonuçta her ölü site silinmiyor sadece bazı ölü sayfalar değerlendiriliyor bu şekilde olursa.
Mesaj26.01.2015, 16:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

En kolayı şöyle olur yapıp yapmamak BS ye kalmış tabi
Kullanıcı profilinde "Ben Burdayım" gibi (Bunu şimdi uydurdum) buton koyulur. Buton 30 günde bir aktif olur, diğer günler pasif olarak durur. Buton aktif olduğunda kullanıcıya o butona bir hafta süre içerisinde tıklama süresi verilir. Eğer buton verilen süre zarfında tıklanmazsa bu siteler silinmez, ancak askıya alınır. Askıya alınan sitelere ise sizinde söylediğiniz gibi form yolu ile iletişime geçilerek site adının kendi üzerine alınması işlemi gerçekleştirilir.

Not: Pr tarih oldu hocam artık Pagerank diye bir kavram yok anı olarak kaldı.
______________
Google Play Developer
Mesaj28.01.2015, 14:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

Yani benim demek istediğim gibi bir şeyden bahsetmişsiniz sizde. PR den kastım web site hiti işte. Ne kadar çok tıklanırsa reklamlarınada o kadar çok tıklama olur. İki taraf açısındanda mantıklı bir hareket sonuçta

Biz foruma yazıyoruzda yetkili şahısların bu yazdıklarımızdan haberi oluyor mu orası meçhul tabi Smile
Mesaj28.01.2015, 15:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

Moderatörlerin böyle yazılımsal sorun yada önerileri yapabilme bilgisi veyahut yetkisi genelde yoktur. Burada da olduğunu sanmıyorum. Yazdığımız burada kalır gibi. Smile Yinede bir moderatör asıl yetkili kişiye durumu iletebilir(!) yani temennim o yönde en azından.
______________
Google Play Developer
Mesaj05.02.2015, 18:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ona Bakarsanız Ben Hemen Hemen Her Gün En Azından 10 Kural İhalli Sayfa Bildiriyorum. Onun Gibiler Sayesinde Forum Doluyor. KUL HAKKI YEMEYİ ZEVK EDİNMİŞLER Smile Yok WolfteamJP Felan Smile Hepsi 9 Yaşında Çoluk Çocuk Ama TEK TEK Silinmesi Olmaz. Yani 1000 Tane Silersiniz 10 000 Silersiniz. Kim Uğraşacak Meseleside Var Ayrıca Ayırt Etme Yani Kimin Ne Zaman Geri Döneceğini Bilemezsiniz. Smile

@GitariminSesi

______________

Bir memleketin ahlak bakımından nasıl idare edildiğini anlamak isterseniz, o ülkenin müziğini inceleyiniz. ALAIN
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu