Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj01.03.2015, 19:26 (UTC)    
Mesaj konusu: Medyumlar

Medyumlar
Duru görü yetisine sahip ve medrese eğitimi ile birlikte bu yetilerini en iyi şekilde geliştirmeyi başaran özel insanlara medyum adı veriliyor. Medyumlar genellikle büyü yapmak ve vefk yazmak için sizlere hizmet eden özel insanlardır. Bu özel insanlar sayesinde kısmetiniz açılır, ya da belalardan bir şekilde uzak kalırsınız. Medyumlar, İslam dinine en uygun şekilde hareket eden ve kendilerini dinine adamış olan insanlardır.
Medyumlar Gerçek Medyumlardan Yılmaz Eren HocaYaptıkları her şey Allah için ve sizler içindir ancak güvenilir bir isim bulmanız şart çünkü piyasada yalnızca para almak ve bu işi maddiyata dökmek için yer alan sahtekarlar var ve bu isimlerden uzak kalabildiğiniz sürece sizler de daha kusursuz hizmet alabilirsiniz. Medyumlar, genellikle büyüden uzak durmayı ve vefk yazımı ile insanlara yardımcı olmayı tercih eder. Vefk yazımı önemli detayları da beraberinde getiriyor ve bu detaylara hakim olan bir medyum ile hareket ederseniz eğer, sizler de taleplerinize daha kısa sürede cevap alabilirsiniz.
Yılmaz Hocamız, bu konuda kendini geliştirmiş ve kendini insanlığa hizmet adamış olan bir isimdir ve sorunsuz bir şekilde sizlere yardımcı olmaya devam etmektedir. Büyü konusunda da bilgi sahibidir ancak genellikle tercihini vefklerden yana yapar ve bu konuda da ülkenin en iyi isimlerinden bir tanesidir. Yaptığı işi benimseyen ve insanlığa hizmet eden hocamıza dilerseniz sizler de iletişim numaralarından ve online formdan kolayca ulaşabilirsiniz.
Vefk yazımı ile çok sayıda hastaya şifa bulan ve dertlilere derman olan hocamız, bu işi vergi levhası ile birlikte legal olarak yapıyor ve yasalara da uygun hareket ediyor. Az önce de söylediğimiz gibi dinine bağlı olan ve ülkesine de ihanet etmeyen hocamız, vergisini ödeyerek vatandaşlık görevini de en iyi şekilde yerine getiriyor. Kendini yukarıda görmeyen ve sıradan bir insan gibi hareket eden, Allaha’a kul olmaya çalışan hocamız, aldığı eğitimler sayesinde kendini en iyi şekilde geliştirmiş ve insanlığa daha iyi hizmet edebilmek adına da kendisini farklı konularda da kusursuz bir şekilde geliştirmeye devam etmektedir.

www.medyumuzun.com


En son medyumuzun tarafından 01.03.2015 19:27:54 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu