Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj29.10.2016, 12:20 (UTC)    
Mesaj konusu: SİTEYİ KURALI 25 GÜN OLDU GOOGLEYE CIKMIYOR

ARKADAŞLAR SİTEYİ KURALI 25 GÜN OLDU HALA GOOGLEYE CIKMADI YUKARIDAKİ ARAMA MOTORUNDA ARAMA YAPTINMI CIKIYOR GOOGLEDE ARAMA YAPTINMI CIKMIYOR BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ NEDEN CIKMIYOR
ermenekhavalandirma.tr.gg


En son ermenekhavalandirma tarafından 29.10.2016 12:23:17 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
Mesaj29.10.2016, 18:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

@ermenekHavalandırma
sitenizi incelediğimde ilk karşıma çıkan şey google da ilk sayfada çıkmak için yapmış olduğunuz aynı kelimeleri defalarca yazarak arama motoru botlarını yanıltmaya çalışmışsınız!
Sitenizin üstündeki koca bir paragraf boyutundaki yazıyı hemen silmenizi öneririm.
Aynı şekilde sağ bölümde;
Yaptıgımız Hizmetler
ALTINBAŞ HAVALANDIRMA SİSTEMLERİ
HAVALANDIRMA PROJELENDİRME
YAPTIGIMIZ HİZMET FALİYETLERİ


bölümlerini siliniz Bu bölümlere bu yazılar yerine facebook beğen sayfa kutusu, sosyal medya hesap butonları, sayaç veya duyuru panosu ekleye bilirsiniz.
Sağ bölüme eklediğiniz bu yazı size arama motorlarında ilk sayfada olmanıza çok ama çok az katkı sağlar.En büyük zararı ise siteniz her an banlanır.Sanırım bundan dolayı banlanmış olabilirsiniz.Ve google amcada çıkmama nedeniniz de bu olsa gerek.
Aynı şekilde sitenin altındaki yazıları da silin.

Bu arada altınbas ismindeki sitenizde de aynı durum var,şu an içerikleri google görüntüleniyor.Fakat bir süre sonra arama motoru botları sayfayı indexlemeye geldiğinde kendilerini yanıltmaya çalışan kelimeleri fark ederlerse o site de banlanır.Bunu en fazla yapan siteler genellikle çilingirciler, evden eve nakliye işi yapanlar, taksiciler, halı yıkama işi yapanlar, uydu ve çanak anten servisi gibi sitelerde çok görüyorum.

Aslında arama motorlarında ilk sırada olmak çok da zor değildir!Yeter ki sahtekarlıkla ilk sırada olma gibi düşünceniz olmasın.
Bunu blogumda uzunca bir süre denedim ve bunları çok uzun bir makale ile tüm sitesi olanların faydalana bileceği bir makaleye dönüştürdüm.Ve makalenin adını "Google 1.Sayfada Olmanın Sırrını açıklıyoruz" koydum http://isacotur.tr.gg/Google-ilk-sirada-cikmak.htm
Lütfen yazdıklarımı uygulayın.Orada herkesin kolaylıkla anlayabileceği şekilde yazdım. Yukarıda bahsettiğim sağ bölüme eklene bileceklerle ilgili içeriklerde sitemde mevcut olup arama çubuğuna yazarak ilgili linke kolaylıkla ulaşabilirsiniz.Diğer sorularınız için özel mesaj veya facebookdan bana yazabilirsiniz.

______________


En son isacotur tarafından 29.10.2016 18:11:39 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu