Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj18.08.2008, 20:41 (UTC)    
Mesaj konusu: Korkunç iddia

Olimpiyat'ın açılış töreninde görevli kızların, tamamen soyulup, omuzlarının, göğüslerinin, baçaklarının, boyunlarının cetvelle ölçüldüğü ve sonra işe alındıkları iddia edildi. Görevli 900 askerin de altına çocuk bezi bağlandığı, ihtiyaçlarını bu biçimde giderdikleri öne sürüldü


29. Yaz Olimpiyat Oyunları'nda her gün yeni bir skandal ortaya çıkıyor.

Oyunların açılış töreninde görev alan kızların, seçilmeden önce kendilerini seçecek üyeler önünde soyundukları ve vücutlarının belirli yerlerinde cetvelle ölçümler yapıldığı iddia edildi. Belçika'da yayınlanan HLN Gazetesi, Pekin'deki bir yerel gazetede, görevli kızlardan birinin açıklamalarının yer aldığı haberi bugün okuyucularına duyurdu.

Pekin'deki The Beijing News yerel gazetesine açıklamalarda bulunan kızlardan biri, açılış töreninde panoları taşıyan kızların, bu göreve kabul edilmeden önce jüri üyeleri önünde çırılçıplak soyunduklarını savunarak, “Oyunlarda görev almak için başvuruda bulunan kızlar, üyeler önünde çırılçıplak soyunduktan sonra omuzları, göğüsleri, bacakları ile boyları ölçüldükten sonra işe alındılar” dedi.

Göreve kabul edilmeyen, ancak ikinci bir şans tanınarak, olimpiyatlarda görev yapacak 400 kızdan birisi olmayı başaran görevli, bu skandalın ortaya çıkmasını sağladı.

Sözkonusu açıklamayı yapan kız, kendisinin öncelikle ülkelerin rehberi olarak aday gösterildiğini, ancak daha sonraki elemelerde elenerek, ponpon kız olduğunu açıkladı. Genç kız, iddiasında, şu görüşlere yer verdi:

“Biz, delegasyonların hem rehberliğini yapacak, hem de panolarını taşıyacaktık. Ancak göreve başlamadan önce bize iş veren kişiler, bizden önce soyunmamızı istediler. Anadan doğma soyunduktan sonra cetvelle vücudumuzun her yerini ölçtüler. Ben, bu göreve kabul edildikten sonra bana ponpon kız görevi verildi, ancak ek olarak 6 ay gülme kursuna da gönderdiler.”


ASKERLER BEZLENDİ


Aynı gazetede yer alan başka bir haberde ise oyunların açılış töreninde, tuvalet molasının az olması nedeniyle görevli 900 askerin altlarına çocuk bezi bağlandığı iddia edildi.

Askerlerin, tören süresi içinde tuvalete gidememeleri nedeniyle ihtiyaçlarını bu bezlere yaptıkları haberde yer aldı.

Öte yandan oyunlarda, Çin'de yaşayan 56 etnik grubu temsil eden çocukların hepsinin, öne sürüldüğü gibi bu gruplardan olmadığı ve Çinli oldukları ortaya çıktı.
______________


Mesaj18.08.2008, 21:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

Rolling Eyes Rolling Eyes

Guluyorum Smile

Soylenecek Fazla Bırsey Yok , Guluyorum
Mesaj18.08.2008, 21:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

başka bir yerde de bu haberi gördüm,gerçekten skandal
______________


Mesaj18.08.2008, 21:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

bu tür iddalar olimpiyatlara gölge düşürmek için yapılan basit şeylerdir sadece.
saçma iddalar.
Mesaj19.08.2008, 02:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ayrica acilis sarkisini söyleyen cocuk "yeterince sirin" olmadigindan, "daha sevimli" bulduklari bir kizi cikartip asil söylneen sarkiya playback yapmislar.

Mükemmellik aramaya calisinca bazen gülünclükle sonlanabiliyor iste.
Mesaj19.08.2008, 04:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

kızları soyabilirler belki ama bez konusu pek inandırıcı gelmedi ama bellide olmaz bunların işi Mr. Green
______________
Mesaj19.08.2008, 06:47 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ben çin'lilerden herşeyi beklerim.
______________
Mesaj19.08.2008, 18:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

Tek kelime ile SKANDAL
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu