Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj06.08.2007, 17:10 (UTC)    
Mesaj konusu: SİTENİN TRAFİĞİNİ NASIL PATLATIRSINIZ?

Site Trafiğinizi Nasıl Patlatırsınız?



Bir websiteniz var ve hiç trafiğiniz yok mu?Bu makaleyi sonuna kadar okuyun ve trafiğinizi patlatın.Sitenizi tanıtabilceğiniz bütün yolları inceleyeceğiz.

Herşeyden önce,TV reklamları,radyo reklamları vb. çok pahalıdır.Bunlar kuşkusuz büyümeniz için en garantili yollar,fakat fiyatlar çok uçuk.Bir dergide yada gazetede bir sayfa reklam vermek $50.000.

Bu yüzden TV reklamları için yeterli paranız yoksa online pazarlamaya başvurmalısınız.Bu o kadarda kötü bir fikir değil.Bazen Tv reklamları hiçde etkileyici sonuçlar vermiyor.İnternette pazarlama daha ucuzdur ve düzgün yapılırsa size çok para kazandırabilir.

Belli ki internet pazarlamacılığının temeli arama motoru optimizasyonudur.İnternette sitenizi kaydedebileceğiniz yüzlerce arama motoru ve dizinler var.Kayıt olmak çok basittir.İnternette sizi farklı dizinlere ve arama motorlarına kayıt eden bazı şirketler vardır.Bunlardan biriyle 1 ay için anlaşın.Memnun kalırsanız uzun süreli anlaşmada yapabilirsiniz.Bu şirketlerden internette yüzlece var,Google'da aratıp bulabilirsiniz.

Bu şirketleri seçerken dikkatli olun.Çünkü sitenizi birden 75.000 dizine kaydedebilirler.Çoğu şirkette sitenizi FFA (Free For All) sayfalara kayıt edebilir ve sitenize sahte linkler verir.Bu yüzden arama motorlarından banlanabilirsiniz.Sadece sitenizi büyük arama motorlarına ve dizinlere ekleyen şirketlerle çalışın.

Evet bir aramam motoruna site eklemeyi öğrendiğimizi sanıyorum? Şimdi en önemli yere geldik:SEO. Sitenizi SEO için optimize etmek için anahtar kelime(keyword) yoğunluğunuzu en üst derceye çıkarmanız gerekiyor.Ayrıca sayfanızdaki **** taglarınızı da düzgün seçmeniz gerekiyor.

Eğer sitenizi SEO'ya nasıl uyumlu hale getirebilceğinizi bilmiyorsanız bir profesyonele başvurabilirsiniz.Bazı SEO uzmanları sitenizi optimize etmek için ayda $1.000 yada daha fazla isteyebiliyor.Bunların gerçek amaçları sadece paranızı almaktır.Sitenizi istedeğiniz kelimede birinci yapamazlar.

SEO'dan daha önemli şeyler de vardır.Mesala link popülerliği.Link popülerliği diğer sitelerin size verdiği link sayısıdır.Ne kadar çok link elde ederseniz arama motorlarındaki yeriniz yükselecektir.Link toplamınız için bir sürü yol vardır.Sitenizi bedava link sitelerine kaydedebilirsiniz,diğer web site sahipleriyle link takası yapabilirsiniz.Yada makale yazıp makale sitelerine gönderebilirsiniz.Yada bloglarda sitenizin reklamını yapabilirsiniz.

Özetlemek gerekirse;ilk olarak sitenizi arama motorlarına kayıt ettirmelisiniz.Sonra makaleler yazıp makale sitelerine göndermelisiniz.Sitenizi Blogitive denilen sitelere kayıt ettirmelisiniz.Bu siteler siteniz hakında görüşler yazarlar ve sitenize link verirler böylce link popüleriteniz artmış olur.Diğer web site sahipleriyle link değişimi yapmalısınız.

Eğer sabırlıysanız bu yöntemlerin hepsini tek tek uygulamalısınız.Bu yöntemleri uygularsanız site trafiğiniz devamlı olarak artıcaktır.Sadece biraz sabırlı olun

EMEĞE SAYGI
______________
http://heyoo.tr.gg
Mesaj06.08.2007, 20:29 (UTC)    
Mesaj konusu: :)

emege saygı
Mesaj22.08.2008, 11:59 (UTC)    
Mesaj konusu: :D

arkadaşım senin siten heyoo, 2. cevabı yazan kişinin de sitesi tr-heyoo ama galiba sen kendi konuna cevap yazmissin dimi çünkü biri heyoo biri de tr-heyoo bu sitelerin ikisde senin deilmi Mr. Green

SİTEME BEKLERİM... SİTEMİ YENİLEDİMM.. BUYRUN
Arrow mekanburasinet.tr.gg Arrow
______________
Mesaj22.08.2008, 12:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

Burası ;


Genel problemler

Bolumudur , Baslıklarınızı Uygun Yerlere ACINIZ

Ve

Alıntı:
06.08.2007 18:10:43


Baslıgın Acılma Tarıhıne Dıkkat Edınız

Iyı Eglenceler Wink
Mesaj04.02.2009, 23:59 (UTC)    
Mesaj konusu: arama motorlarına kayıt

s.a. ben sitemi nedene google a bir türlü kayıt ettiremiyorum
bi yardım edin ne olur... Embarassed

www.islamirehber.tr.gg
Mesaj05.02.2009, 08:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

Extralardan meta taglarda ne yazzıyosa doldur ve kaydet

2-4 hafta içinde çıkar ve

konun örneğin "fenerbahçe" ile ilgili ise çok site var 65. sayfalara bakderim benim şitem 2. sırada Very Happy
Mesaj05.02.2009, 17:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

saolunn
Mesaj15.02.2009, 07:28 (UTC)    
Mesaj konusu: HİÇ UĞRAŞMAYIN

HİÇ UĞRAŞMAYIN BANNERINIZ VARSA SİZE 8 ÜCRETSİZ BANNERINIZI YAYINLAYAN SİTE İSİMLERİNİ VEREYIM ALMAK İSTEYENLER SİTEMDE ANASAYFADA YADA SİTEMDEKI ANASAYFADA FORUM BOLUMUNDE BULABILIRSINIZ
______________


Mesaj16.02.2009, 15:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

güzel açıklamalar için teşekkürler.
Mesaj16.02.2009, 16:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

incilerdenbirdemet yazmış:
güzel açıklamalar için teşekkürler.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu