Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj31.08.2008, 07:39 (UTC)    
Mesaj konusu: Sarı KanaryaLar GoLLeri Sıraladı -- Fß: 2-0 :İ.ß.ß



Sarı Kanarya golleri sıraladı!

Sarı-Lacivertli ekip İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 2-0 malup etti

F.BAHÇE: 2-0 :İ.B.BELEDİYE

Turkcell Süper Lig'deki Fenerbahçe-İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hakemleri ile takım kadroları şöyle:

Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu
Hakemler: Süleyman Abay, Bülent Gökçü, Alpaslan Dedeş

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan, Lugano, Yasin, Roberto Carlos, Kazım, Alex, Maldonado, Uğur, Semih, Guiza

İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Hasagiç, Metin, Efe, Okan, Tjikuzu, İlyas, Kerim, Ekrem, Bebbe, Cesario, Serhat

MAÇTAN DAKİKALAR

Karşılaşmaya İBB başladı... İki takıma da başarılar...

2. dakika. Belediye atağı sağ kanattan etkili gelişti. Efe sıfıra inip ortasını yapmak istedi. Carlos yatarak topu kornere çeldi.

3. dakika. Sağ kanattan Belediye köşe vuruşu kullandı. Kale sahasına inen topu Yasin son anda ayak koyarak uzaklaştırdı.

4. dakika. Fenerbahçe yarı sahasından hızlı çıktı. Sağ kanattan ceza sahasına gönderilen topa hareketlenen Alex rakibinin engellemesiyle karşılaştı. Hakem serbest atışı Sarı-Lacivertli ekibe verdi.

Kaleyi karşıdan gören bir noktadan, yaklaşık 24 metreden Carlos yerden sert vurdu. Kaleci Hasagiç üzerine gelen topa kapanarak sahip oldu.

9. dakika. Fenerbahçe sağ kanattan rakip yarı sahaya hızlı geçti. Semih, çizgiden bindiren Kazım'ı gördü. Kazım bekletmeden ortasını yaptı. Savunmaya çarpan meşin yuvarlak kornere çıktı.

Alex sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Ön direğe inen topa Semih kafayı dokundu. Top yandan auta çıktı.

11. dakika. Maçta 0-0 eşitlik devam ediyor. Fenerbahçe bu dakikada sol kanattan gelişen atakta gole çok yaklaştı. Uğur Boral süratle ceza sahasına sokulup ortasını yaptı. Kale sahasında Güiza yükselip kafayı vurdu. Yerden seken meşin yuvarlak direği sıyırıp auta çıktı.

12. dakika. Karşılaşmada iki ekipte birbirine üstünlük sağlayabilmiş deği. Belediye, Saraçoğlu'nda açık bir futbol ortaya koyuyor. Rakip yarı sahanın ortalarında kazanılan serbest vuruşu İlyas kullandı. Bu futbolcunun pasında sağ kanatta topu alan Kerim Zengin kale sahasına ortasını yaptı. Arka direğe inen topa Volkan çıkamadı. Gökhan Gönül tehlikeli pozisyonda rakibinin önünde kafayı vururak meşin yuvarlağı kornere gönderdi.

14. dakika. Fenerbahçe mutlak bir gol pozisyonundan Uğur Boral ile sonuç alamadı. Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunu Alex kullandı. Ceza sahasına inen topu Semih kafa ile indirdi. Altıpas üzerinde bomboş pozisyonda meşin yuvarlağı önünde bulan Uğur Boral sağ ayağıyla boş kale yerine üstten auta vurdu.

16. dakika. Belediye rakip ceza sahasının önünde çift vuruş kazandı. Ceza sahasına ortalanan top yükseklik kazandı. Volkan topu almak için çıktığı anda Serhat'ın faulüyle yerde kaldı.

20. dakika. Fenerbahçe atağı sol kanattan etkili gelişti. Roberto Carlos ceza sahasına hareketlenen Semih'e harika bir top çıkarttı. Belediye savunmasının müdahale edemediği pozisyonda top Semih'in bir adım önünden geçip Kaleci Hasagiç'in ellerinde kaldı.

22. dakika. Fenerbahçe Kazım ile rakip kaleye yüklendi. Bu futbolcunun ceza sahasına pasına Güzia hareketlendi. Belediye savunması mutlak gol pozisyonunda kritik bir müdahale ile topu İspanyol golcünün önünden kornere çeldi.

25. dakika. Belediye bu dakikalarda Fenerbahçe kalesine etkili geliyor. Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda kale sahasına inen topa Volkan çıkmadı. Güiza savunmasına yardım ederek tehlikeli noktadan topu çıkarttı
27. dakika. Fenerbahçe sağ kanattan gelişen atakta rakip kalede etkili oldu. Ceza sahasına Gökhan'ın kestiği topa Semih yükseldi. Belediye savunmasının kafanda Tjikuzu'nun kafa ile karşıladığı top kendi arkadaşının dizine çarparak kaleye yöneldi. Hasagiç'in uzandığı top üst direği sıyırıp kornere çıktı.

30. dakika. Fenerbahçe atağında gole giden Güiza'yı indiren Metin, kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. Belediye kalan sürede sahada 10 kişi mücadele edecek.

33. dakika. Fenerbahçe, Semih'in ara pasında gole giden Güiza'nın indirilmesiyle ceza sahasının bir adım önünde frikik atışı kazandı. Topun gerisine geçen Alex köşeye kesme bir vuruş çıkarttı. Meşin yuvarlak Hasagiç'in bakışları arasında 90 tabir edilen noktayı sıyırıp auta çıktı.

33. dakika. Belediye'de İlyas sarı kart gördü.

34. dakika. Belediye'de Okan Buruk yerini Mahmut'a bıraktı.

35. dakika. Fenerbahçe bu anda net bir fırsattan sonuç alamadı. Sol kanattan Alex serbest vuruşu kullandı. Kale sahasına inen topu Lugano ilk seferinde kafa ile vurmak istedi. Bu oyuncunun kafasından seken topa savunma müdahale edemedi. Lugano yere düşerken dönüp vuruşunu yaptı. Köşeye giden meşin yuvarlağa Güiza bir an duraklayınca ayak koyamadı. İnanılmaz bir gol pozisyonu sonucsuz kaldı.

36. dakika. Fenerbahçe üst üste gollük pozisyonlar üretmeye başladı. Ceza sahasına ortalanan topu Belediye savunması kafa ile karşıladı. Ceza sahasınının hemen içinden Alex topun gelişen çok sert vurdu. Mermi gibi giden meşin yuvarlak üst direğe dokunup auta çıktı.

39. dakika. İ.B Belediyespor'da Serhat sarı kart gördü.

40. dakika. Karşılaşmanın ilk yarısı için son 5 dakika. Fenerbahçe'nin 10 kişi mücadele eden rakibi karşısında gol için atakları sürüyor.

41. dakika. Belediye atağında Kerim'in pasıyla ceza sahasına giren Efe, çarprazdan vurmak üzere iken Maldonado kritik bir müdalele ile topu kornere çeldi.

42. dakika. Belediye 10 kişi oynamasına rağmen güçlü rakibi karşısında golü düşünüyor. Ceza sahası dışında topla buluşan İlyas dönüp vuruşunu yaptı. Meşin yuvarlak üstten auta çıktı.

43. dakika. Fenerbahçe savunması Belediye atakları karşısında zaman zaman zor anlar yaşıyor. Ceza sahası önünde topla hareketlenen Efe, soldan arkadaşı bindirme yapmasına rağmen kaleyi denedi. Top yandan auta çıktı.

44. dakika. Fenerbahçe'de Gökhan Gönül hakeme itirazdan sarı kart gördü.

45. dakika. Fenerbahçe, Güiza ile iyi bir fırsat yakaladı. Semih'in ara pasıyla savunmanın arkasına sarkan İspanyol oyuncu ilk anda topu önüne alamayınca Belediye savunması topa ayak koydu. Meşin yuvarlak Kaleci Hasagiç'te kaldı. Güiza topu önüne alabilse kaleciyle karşı karşıya kalacaktı.

İlk yarıda normal süre tamamlandı. Hakem 2 dakika uzatma ilave etti.

İlk yarıda gol olmadı. Fenerbahçe, 10 kişi mücadele eden İBB karşısında ilk 45 dakikada soyunma odasına 0-0 eşitlikle gitti.

MAÇIN İKİNCİ YARISI

2. yarıya Fenerbahçe başladı...

46. dakika. Orta sahada yaşanılan ikili mücadelede Belediye'de ilk yarıda sarı kartı olan Serhat, Lugano'ya sert girdi. Hakem 2. sarı kartını çıkartarak Serhat'ı oyundan attı. Belediye kalan sürede sahada 9 kişi mücadele edecek.

50. dakika. Fenerbahçe atağında Semih ceza sahası dışında kaleyi gördüğü anda sert vurdu. Top kalenin az farkla yanından auta çıktı.

GOL...52. dakika. Fenerbahçe golü Kazım ile buldu. Sol kanattan gelişen atakta Maldonado ceza sahasına harika bir ara pası bıraktı. Kazım savunmanın arkasında topla buluştuğu anda hafif çarprazdan sert vurdu. Meşin yuvarlak Hasagiç'in yanından ağlara takıldı.

Fenerbahçe, Kazım'ın golüyle Belediye karşısında 1-0'lık üstünlüğü yakaladı.

54. dakika. Belediye sağ kanattan İlyas ile serbest vuruş kullandı. Ceza sahasına inen top herkesi aşarak Volkan'ın ellerine kadar geldi.

55. dakika. Sahada 9 kişi mücadele eden Belediye golü kalesine gördükten sonra Fenerbahçe yarı sahasında daha çok görünmeye başladı. Sarı-Lacivertli ekip konuk ekip karşısında bir türlü oyunda kontrolü eline alabilmiş değil.

56. dakika. Fenerbahçe atağı sol kanattan Roberto Carlos ile etkili gelişti. Brezilyalı yıldız ceza sahasına sokulduğu anda pasını Semih'e bıraktı. Semih ilk pozisyonda vurmak yerine rakibinden sıyrılıp şutunu attı. Top kaleci Hasagiç'in üzerine gitti. Net bir fırsattan sonuç çıkmadı.

58. dakika. Belediye'de İlyas yerini Erman Kılıç'a bıraktı.

59. dakika. Fenerbahçe atağı Alex ile etkili gelişti. Bu futbolcunun ara pasında ceza sahasına hareketlenen Uğur Boral 18 yayı üzerinde yerde kaldı. Hakem frikik atışı Fener'e verdi.

60. dakika. Fenerbahçe kaleyi tam karşıdan gören bir noktadan frikik atışını Roberto Carlos ile kullandı. Carlos'un sert şutunda meşin yuvarlak Belediye barajına takıldı.

GOL... 61. dakika. Fenerbahçe 2. golü Semih ile buldu. Sol kanattan gelişen atakta Gökhan Gönül ceza sahasına ortasını yaptı. Güiza yükselip topu arka direğe indirdi. Hasagiç'i geçen topa direğin yarım metre uzağında Semih yükselip kafayı vurdu. Top 2. kez Belediye ağlarıyla buluştu.

Fenerbahçe, Güiza'nın harika asisti sonucu Semih'in attığı kafa golüyle Belediye karşısında skoru 2-0 yaptı.

63. dakika. Fenerbahçe'de Yasin sarı kart gördü.

64. dakika. Fenerbahçe sol kanattan gelişen atakta 3. gole çok yaklaştı. Semih, çizgiden bindiren Uğur Boral'ı gördü. Belediye savunmasının dengesiz yakalandığı anda Uğur Boral, ceza sahasında Güiza ve Semih'in hareketlendiği anda kaleyi denedi. Top üstten auta çıktı.

67. dakika. Fenerbahçe 3. gole Roberto Carlos ile çok yaklaştı. Sol kanattan Uğur Boral sıfırdan ceza sahasına ortasını yaptı. Altıpas üzerinde topla buluşan Carlos, vole ile topu ağlara bırakmak istedi. Sambacı'nın şık şutunda meşin yuvarlak ters taraftan direği sıyırıp auta çıktı. Meşin yuvarlak ağlara gitse çok güzel bir gol olacaktı.

68. dakika. Fenerbahçe'de sarı kartı bulanan Gökhan Gönül yerini Önder Turacı'ya bıraktı.

70. dakika. Maçta son 20 dakikaya girildi. Fenerbahçe'nin 9 kişi mücadele edene Belediye karşısında 2-0'lık üstünlüğü devam ediyor.

Bu dakikada gelişen Fenerbahçe atağında Kaleci Hasagiç topu kalesinden çıkarak taça attı. Carlos'un çabuk kullandığı atışta Alex topu kaleye gönderdi. Belediye savunmasında Cesario topu kafayla çıkarttı.

71. dakika. Belediye'de Tjikuzu sarı kart gördü.

75. dakika. Fenerbahçe oyunu 9 kişi mücadele eden Belediye yarı sahasına yıkmış durumda. Sarı-Lacivertli ekip sağlı sollu ataklarla 3. golü arıyor. Kaleci Hasagiç ve savunma etkili gelişen ataklarda iyi direniyor.

76. dakika. Fenerbahçe'de Roberto Carlos sarı kart gördü.

77. dakika. Fenerbahçe'de Yasin yerini Can Arat'a bıraktı.

78. dakika. Oyun tek kaleye dönmüş durumda. Belediye tamamen kendi ceza sahasına kapandı. Fenerbahçe teslim bayrağı çekmiş gibi bir görüntü sergiliyen rakibi karşısında çok rahat oynamasına rağmen 3. golü bir türlü bulabilmiş değil.

80. dakika. Belediye'de Tjikuzu yerini Zeki'ye bıraktı.

81. dakika. Fenerbahçe 3. gole Güiza ile çok yaklaştı. Alex'in savunmanın arkasına attığı pasta Belediyeli oyuncular ofsayt diye durakladı. Güiza kaleci Hasagiç ile karşı karşıya pozisyonda topu kalecinin üzerine vurdu. Net bir fırsat kaçtı.

82. dakika. Fenerbahçe'de Kazım yerini Burak Yılmaz'a bıraktı.

85. dakika. Belediye sağ kanattan rakip kaleye indi. Efe uzaktan kaleyi denedi. Top üstten auta çıktı. Maçta son 5 dakika oynanıyor. Fenerbahçe'nin 2-0'lık üstünlüğü sürüyor.

86. dakika. Güiza bir kez daha gole çok yaklaştı. Maldonado'nun pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Güiza sağ çarprazdan sert vurdu. Kaleci Hasagiç yerden köşeye giden meşin yuvarlağı harika uzanarak çıkarttı. Boşta kalan topu Belediye savunması uzaklaştırdı

86. dakika. Güiza bir kez daha gole çok yaklaştı. Maldonado'nun pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Güiza sağ çarprazdan sert vurdu. Kaleci Hasagiç yerden köşeye giden meşin yuvarlağı harika uzanarak çıkarttı. Boşta kalan topu Belediye savunması uzaklaştırdı.

87. dakika. Fenerbahçe gol kaçırma rekoruna gidiyor. Sağ kanattan Güiza çizgi üzerinde rakibinden sıyrılıp ceza sahasına girdi. Uğur Boral altıpas önünde topu kontrol edip inanılmaz bir şekilde üstten auta vurdu.

88. dakika. Fenerbahçe'de Can sarı kart gördü.

90. dakika. Maçta normal süre tamamlandı. Hakem uzatma süresi olarak 3 dakika ekledi.

Fenerbahçe bu anda Alex ile gole yaklaştı. Semih'in pasıyla ceza sahası dışında topla buluşan Sambacı yerden sert vurdu. Meşin yuvarlak yan direği sıyırıp auta çıktı.

Uzatmalarda başka gol olmadı. Fenerbahçe uzun süre 9 kişi mücadele eden İBB karşısında 2-0 galip gelerek Süper Lig'de ilk 3 puanını aldı.

______________
Arkamdan Konuşanlar, Arkamda Takılmaya Devam Etsin !
Mesaj31.08.2008, 08:49 (UTC)    
Mesaj konusu:

Maçın GaLibi : İBB

Fenerbahçe'deki Lugano gitti yuvarlandı zıpladı ikinci kırmızıyı görddürtü... Hakemde sapıttı sonra...
Mesaj31.08.2008, 09:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bu konu zaten daha önce açılmıştı.
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu