Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj12.09.2008, 12:33 (UTC)    
Mesaj konusu: Internetde PARA KAZANMA nın basit denemiş gerçek yöntemleri

Arkadaşlar, internetin başında kaç saatimizi harcıyoruz?
şimdi internetin başında çalışırken veya vakit geçirirken artık PARA kazanabilirsiniz. cok değil sadece yarım saatinizi ayırın ve aşağıdaki para kazanma yöntemlerini uygulayın.
Arkadaşlar, bu yöntemler ,hani o hep büyük şirketlerden (marks spense ,bill gates vb.) ve aldığımız e-mailli nekadar cok kişiye yollarsanız size çek yolluyorlar vesaire gibi aldatmacalar değil. bunlar bizzat kendiminde üye olduğu gerçek ve denenmiş yöntemlerdir.
aslında internet üzerinde para kazanmanın o kadar çok yolu ve bunla ilgili bir sürü e-mail varki; ben size bunlardan sadece 4 tanesini ama en iyi yöntemleri anlatıcağım. çok basit;

1. search-earn yöntemi; Internetde hergün onlarca şeyi arıyoruz. Arama motorlarını ne kadar sık kullanıyoruz? (google, yahoo vs..) işde bu aramalarınızdan kazanmanın yolu! hem arayın hem kazanın!
Search-Earn internetten en çok yaptığınız işlemi "Arama İşlemini" nakte çeviriyor. Artık sizde aramalarınız ile kazanç sağlayacaksınız. Search-earn internet kullanicilarinin gunluk aliskanliklarini degistirmeden arama yaparak ve reklama tiklayarak para kazanmalarini saglayan bir sistemdir.

ayni zamanda reklam verenlerle internet kullanicilari arasinda kopru olusturarak her iki gurubunda kazanmasini saglar.yani hem kullanicilar hem de reklamverenler buyuk kazanclar elde etmektedirler
Öncelikle tek yapmanız gereken aşağıda vereceğim linkden üye olduktan

http://www.search-earn.com/sibelbodrum

(tıklayın ve üye olun)

sonra;
arama yapmak: gunluk google,yahoo aramaları.
reklama tıklamak: arama kutucuğunun üstünde yayınlanır.
Ve üye kazandırmak... Hepsi bu!... öncelikle bu programın TOOLBAR ını indirin .bu ne işemi yarıyacak. TOOLBAR (araç çubuğunu ) yüklemek. Ve arama yaparken karşınıza çıkan reklamları tıklamak.
Search-Earn toolbar (araç çubuğu) ücretsiz bir program olup, aramalarınızı kolaylaştırabilmek için dizayn edilmiştir.Üyelerimizin önemli bir bölümü aramaları için toolbarımızı tercih etmektedir.
Toolbar ile arama yapmak da kazanmak da daha kolay!
Yüklemek için aşağıdaki linki tıklamanız yeterli!

http://www.search-earn.com/toolbar-program.asp

Şimdi bunlar size cok zahmetli gelebilir ilk etapda. ama para kazanıyorsanız işin birazcıkda zahmetine katlanıcaksınız. hem tüm bunları kurup başlamanız sadece ayıracagınız o yarım saate bağlı.ki; biz internette ne kadar çok vaktimizi harcıyoruz. değilmi?

2. yöntem ki bu içlerinde en cok kısa sürede en cok parayı veren ve benimde en sevdiğim yöntem. ben ilk kaydolurolmaz sadece 10 dakkamı ayıracak 27$ kazandım. ki bu daha başlangıç!

A.W surveys yöntemi,
internette bir kısım siteler hakkında anketler yapan bir araştırma şirketi. Müşterisi olan web sitelerinin sayfasına link veriyor ve bu site hakkında 2-3 cümle yorum yazmanızı istiyor. Anketlerin çoğunluğu 2 soru ve sorular hep aynı : “Bu web sitesi hakkında düşüncelerinizi yazınız” Yapılması gereken bu sorulara cevap vermek. 1 anket ortalama 3-4 dakika tutuyor ve anket başı ortalama 1-25$ arası ödeme yapıyor. İlk üye olunduğunda 6$ değerinde hoşgeldiniz anketi mevcut. Onun haricinde bir kısım 4$ lık anketler var. Dolayısıyla yarım saat içinde ortalama 27$ gibi bir para kazanıyorsunuz. Yeni anketler eklendikçe ve açıldıkça para kazanmaya devam ediyorsunuz.
Bunun haricinde bu site üzerinden size özel oluşturulan link ile arkadaşlarınızı davet edip üye olmalarına vesile olduğunuzda size 1,25$ para ödüyorlar. Dolayısıyla 50 arkadaşınız üye olduğunda 62,5$ para ödemesi yaparlar. Anketlerden kazandığınız paralarla birlikte toplam kazancınız 75$ ‘a ulaştığında ödemeyi hemen yapabiliyorlar. nasıl iyi değilmi sizce. dediğim gibi sadece zamanınız bir kısmından fedakarlık etmek gerekiyor ki bu hiç de zor bişey olmasa gerek.
bu yukarıda bahsetdiğimarkadaşlarınızı üye yapmak konusu 1.yöntem olan search earn içinde geçerlidir. ne kadar kişi üye yaparsanız siz o kadar kazanıyorsunuz. çünkü davet ettiğiniz arkadaşların başına da para alıyorsunuz onlarda davet ederse onlarıda..

bu sisteme üye olmak için linkim sudur;

http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=sibelturkey


3.yöntem; Bux.to
İnternette geçirdiğimiz vakitten günde sadece 15 dakikamızı ayırarak bux.to sayfasında yer alan ve gün içerisinde değişen reklamlara tıklamak, açılan pencerede 30 saniye beklemek ve Done ibaresini gördükten sonra sayfayı kapatmak. Bu bize 1 cent kazandıracaktır..

Tabi az gelecek fakat iş sadece bununla kalmıyor.. Günde ortalama 40 reklam tıkladığımızı düşünecek olursak ve bux.to nunda alt referans sistemini kullandığını düşündüğümüzde bu kazancın nekadar büyük olduğunu anlayabiliriz.. Yani hem reklam tıklayacağız hemde bizim gibi bu sistemde reklam tıklayacak üyeler bulacağız. Bunlar sizin alt üyeleriniz olacak. Alt üyelerinizin tıkladığı her reklamdan sizde 1 cent kazanacaksınız. yine üyelik sistemi . ne kadar ekmek o kadar köfte ! ))))

Şimdi yapmanız gereken aşağıdaki linkden kaydınızı yapmak

http://bux.to/?r=sibelbodrum
Linki tıkladığınızda karşınıza çıkan sayfanın sağ üst köşesinde "Register" 'a tıklayıp, gerekli boşlukları doldurdukdan sonra en alttaki Register tuşuna basıyorsunuz. gerisi kolay!

Sitelerin İngilizce olmasından korkmayın. Biraz uğraşınca hepsi çözülüyor. Eh böyle bir kar içinde o kadar zaman ayırmak lazım artık diye düşünüyorum.
Bux.to ye üye oldunuz diyelim. Bundan sonra ne ne yapacağız ve nasıl para kazanacağız?

Üye olduktan hemen sonra hemen bux.to ya giriş yapıyoruz ve "SURF ADS"e tıklayip reklamlarımıza tıklamaya başlıyoruz. Her tıklama size 1 cent kazandıracaktır. Elbetki girş yaptığınız zaman anlık olarak 12-30 arasında reklam göreceksiniz. Fakat gün boyu takip ederseniz ara ara farklı reklamların yayınlandığını göreceksiniz.

Reklamlara tıkladınız ve nekadar kazandığınızı merak ediyorsanız yine üstte gri rekli yerde bulunan "My Stats" segmesine tıklayarak nekadar reklam tıklamışsınız ve bunun karşılığında nekadar kazanmışsınız anlık olarak gözükmektedir.

unutmayın reklama tıkladığınızda reklam yeni bir pencerede açılacak ve 30 sn sayacaktır, 20 saniye sonunda Done yazısı ve yeşil bir tik işareti göreceksiniz, bunu gördüğünüzde reklam tıklama işlemi başarılı olmuş demektir )

4. son ve en en kolay yöntem; Şimdi eğer ben reklam tıklayamam,üye bulamam,vaktim yok,uğraşmak istemiyorum diyorsanız; Bu yol size göre!

Online oldugunuz surece birakin acik kalsin,size para kazandirsin.Programin kenarinda bir tane adam var o yurudugu zaman siz para kazaniyorsunuz.Oturdugu zaman yapamaniz gereken mouse' unuzu programin ustunde gezdirmek.Bar uzerinde kosmaya baslarsada adamin ustune klik'leyin.Gercekten cok kolay kullanimi olan bir program.
Bunun da digerleri gibi önerme sistemi var boylece kazanilan para artiyor.Kazanma potensiyeliniz 1000 puan 1.5 dolar a yakin.Bir saat içinde 600 puanı toplamak mümkün olduğuna göre 1000 puan hiçte uzak değil. Düşünsenize günde 6-7 saat bu programı çalıştırdığınızı.Tek yapmanız gereken sadece programı kurup adamın devamlı hareket etmesini sağlamak.
Ayrıca Arkadaslariniza onerdiginiz surece kazanacaginiz para artiyor.Kesinlikle uye olmak gerek. Üstelik reklamlara tıklamanıza gerek bile yok.Adam ne kadar süre hareket ederse para kazanma limitiniz o kadar yükseliyor..

Cashfiesta'ya uye olmak icin;

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=sibelbodrum

Şimdi de peki bu adamların buradan karı ne dediğinizi duyar gibiyim. İlk olarak tıkladığınız linklerin tıklanma başına site reklamlardan para kazanıyor, sonuc olarak adamlar kazandıkları parayı paylaşıyorlar. hem günümüzde reklam ın öneminide unutmayalım.

şimdi arkadaşlar burda ben olayı basitleştirerek ayrıntılarına girmeden en sade şekliyle anlattım.

Daha fazla bilgi ve yardım için ;

www.internet-para-kazanma.tr.gg/ kendi yaptığım web adresinden en geniş açıklamalı resimli anlatım bulabilirsiniz.
hadi kolay gele! bol kazançlar.

unutmayın internete ayırdığınız vakit değer kazansın!
Mesaj12.09.2008, 12:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=25784 bu konuları açmak yasak kanımca...
______________
Artık Sitemizdeki Oyunları sitenize Ekleye Bilirsiniz...

Mesaj12.09.2008, 12:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

aynen link tanıtma bence
______________
<p><img alt="" border="0" src="http://www.userbarlar.com/ub/data/media/1/recep_ivedik.gif" /><strong> </strong></p>
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu