Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj26.08.2008, 20:01 (UTC)    
Mesaj konusu: Sitenize Hit Alın

tr.gg kullanıcıları . benimde yasadıgım en buyuk sorunlardan birisi hit azlığıdır bende biraz araştırdım fakat toplistlerin çoğu sitenize şu reklamı ekleyin diyerek reklam ekletiyor hatta bazıları yüssüzlük yapıp sonradan siliyor bile sitenizi . Aradım taradım buldum www.sitegoster.com sitenize kod ekleyin reklam ekleyin demiyorlar üstelik bırakın demeyi rica bile etmiyorlar Smile üstelik en ilginç ve güzel hizmetleride sitenize link panosu ekleyebiliyorsunuz (sitenize ekleyin bölümünden) web sayfanıza ücretsiz ziyaretçi sayacı ekleyebiliyorsunuz , en güzelide çok küçük boyutlu bir programları var bilgisayarınıza indiriyorsunuz web sayfalarından yaptığınız işlemleri o program ile yapabiliyorsunuz . Ben denedim güzel geldi sizlerde faydalanın istedim .
kolay gelsin arkadaşlar .
Mesaj26.08.2008, 20:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bu Sıtenın

PageRankı ; 0

Nasıl Hıt Kazandırıyor Hala Anlamıs Degılım Wink
Mesaj26.08.2008, 20:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

kardeş yeni açılmış siteden bahsediyoruz Very HappyVery HappyVery Happy baktığın zamöan birçok pagerankı 3-5 arası sitelerde kendi linkleri var buda demek oluyorki pagerankları artacaktır .
www.google-rank.info bak burda da öle yazıyor 4-5 arası pageranka sahip yerlerde link bulundurursan pagerank aratar Very HappyVery Happy bide bak daha googlede bile yoklar nerdeyse o kadar yeni açılmış bir site Very Happy
Mesaj13.09.2008, 16:51 (UTC)    
Mesaj konusu: Özür Diliyorlar.

www.sitegoster.com giriş sayfasında yazan bir yazı vardı 2 günüdür. Yazıda bakım yapıldığı gibi bilgilendirmeler yer alıyordu. Fakat bugun girdiğimizde sitede eksiklikler vardı ve yapımcısı olan T.K. Designer Bilişim Hizmetleri web sitesine baktım. sitede haber yayınlamışlar ve haberde sitede veri tabanı çökmesi olduğunu yazıyordu haber aşağıdaki gibi:::
------------------------------------------
Online link paylaşımı ve hizmetleri web sitesi www.sitegoster.com 12 Eylül 2008 tarihinde yapılandırma ve bakım çalışmaları sonucunda büyük bir hata ile karşılaştı. Web sayfamızın onarımı ve site hızlandırma çalışmaları öncesi veritabanı yedeklerinin alınmasına rağmen çalışmaların sona ermesi ile dosyalar geri yüklendi. Geri yüklenen dosyaların uğradığı bir hata sonucunda veri tabanı zarar gördü ve çöktü. En son alınan 2 (iki) günlük yedek veritabanı dosyası yüklenmek zorunda kalındı ve yaklaşık kayıtlı 100(yüz) adet site maalesef silindi. Web sayfamızda yapılan bu büyük hatadan dolayı tüm ziyaretçilerimize ve hizmet kullanıcılarımızdan özür dileriz. Internet sitelerinde z. Sayacı barındıran üyelerde maalesef silinmiştir. Tüm kullanıcılarımızın www.sitegoster.com adresine girerek web sayfalarını tekrar eklemelerini, ziyaretçi sayaçlarını isterlerse geri edinmelerini rica ediyoruz.
Özür Dileriz , Saygılarımızla.
T.K. Designer (www.tkdesigner.net)
---------------------------------------------------
hergün bayaa bir site ekleniyordu açıkcası üzüldüm Sad
Mesaj13.09.2008, 17:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sitenin Pr Si 0 Razz
İyi Eğlenceler

______________
Mesaj13.09.2008, 18:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

yeni açılmış bir siteden bahsediyoruz Very HappyVery Happy böyle bir site yapmak günümüzde klay değil aslını sölemek gerekirse ben işin pr sinde değil verdikleri hizmetteyim Very Happy
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu