Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj15.09.2008, 17:21 (UTC)    
Mesaj konusu: Yep Yeni Büyük bir Proje | Herkesi bu projeye bekliyoruz...

Sevgili arkadaşlarım bu projemize gösterdiğiniz ilgiden dolayı öncelikle herkese teşekkür ediyorum. www.tahribat.com başta olmak üzere bu projeye birçok ünlü forum sitesi ilgi gösterdi ve bizleri grurlandırdı. Bu konuyu yanlış yerde açmamız sebebiyle kilitlenmişti, konuyu aynen buraya taşıyorum siz değerli arkadaşlarımın katılımlarını bekliyorum...

Sevgili arkadaşlarım...
Kraliyet Ailesi olarak büyük bir projenin altına imza atmayı planladık. Sİze bu projenin ne olduğunu tanıtacağım. Ama öncelikle bu projeye sizinde katılmanızı özellikle rica ediyorum. Sizin için ne gibi şeyler yaptık..


Sitemizde başlık resminin altındaki butonlarda yer alan "Sizin menünüz" adlı butonun içeriğini tamamen siz değerli ziyaretçilerimiz için ayırdık. Bu bölümde kendi yazmış olduğunuz otobiyografileri, makale ve denemeler gibi birçok şeyi sizin adınıza yayınlıyoruz. Dilerseniz göndermiş olduğunuz yazılarınızın altına sitenizin adresini yada bir bannerini karşılıksız yayınlıyoruz. Amacımız bir edebiyat projesinin altına Türk Vatandaşı olarak imza atmaktır. Örneğin yayınlamış olacağımız sizin otobiyografilerinizin (hayat geçmisiniz) 'in altına sitenizin adını yazarak değerli ziyaretçilerimiz merak ettikleri sitelerin adminlerini daha kolay tanıyacaktır.


7-11 yaş arası kardeşlerinizin sesini duyurmak için yeni bir projeye imza attık. Okuma yazmayı yeni öğrenmiş, bununda etkisinde hikaye ve roman yazmaya heves salmış genç kardeşlerimizin emekleri boşa gitmesin. Kardeşlerinizin yazmış olduğu hikaye ve romanları burada bütün dünya ile paylaşıyoruz... Haydi kardeşlerinizin yazmış olduğu en azından ufak bir hikayesi vardır bizimle paylaşın...


Siz değerli üyelerimizin bütün otobiyografilerini bekliyoruz. Sitesi olan, olmayan, kendisini tanıtmak isteyen yada tanımak isteyen herkesin otobiyografisini bekliyoruz. Bitmedi! İsteyen olursa otobiyografisinin altına internet sitesinin adresinide yazıyoruz. Böylelikle ziyaretçilerimiz, merak ettikleri sitenin adminini buradan bakarakta bulabilecek. Herkesin otobiyografisini bekliyoruz...


Siz değerli ziyaretçilerimizin her konudaki görüşlerini, denemelerini, anı yazılarını, sohbet yazılarını, söyleyişilerini, makalelerini bu bölümde sizden alarak bütün dünyaya paylaşıyoruz. Arzu ederseniz ki yazılarınızın altına web sitenizin adresini bile karşılıksız yayınlıyoruz. Yazılarınızı bekliyoruz...

Amacımız kesinlikle bu konuda özellikle otobiyografi ve röportaj hizmeti veren internet sitelerinin içeriğini çalmak yada ziyaretçisini çekmek değildir. Otobiyografi hizmeti Minik Eller adlı projemize yapmış olduğumuz bir eklentidir.

Bu projenin sitelerde yapılması, aynen geçirilmesi yada uygulamaya koyulması durumunda o sitelerin kapatılması için sonuna kadar uğraşacağımızı buradan ek olarak söylemek isteriz.

Paylaşımlarınızı buradan yapabilirsiniz biz buradan aynen internet sitemize geçireceğiz yada tcsinifi(at)gmail.com adresine göndererek katkıda bulununuz. Haydi arkadaşlarım Edebiyat Projesinde sizinde bir katkınız olsun çok zor değil kendinizi tanıtın yazılarınızı tanıtın bir mail kadar yakınınızda...

Hassasiyetiniz için teşekkür ediyoruz... Kraliyet Ailesi

Katılım yapan arkadaşların edebi yazılarını buraya taşıyorum. Sevgilerimle
______________

Mesaj15.09.2008, 17:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sevgili www.gelepsi.tr.gg adlı sitenin sahibinin göndermiş olduğu bir yazı..

İçinizdeki Lideri Uyandırın..!

Hepimizin içinde korkulacak derecede bir lider varAma şu anda derin bir uyukuda.Size bu lideri uyandırmanız için bir kaç tiyo vereceğim.Fakat dediğim gibi sadece bir kaç tane.Dahada fazla öğrenmek istiyorsanız "Kişisel Gelişim" kitaplarından okumanızı tavsiye ederim.

Lider olmak istiyorsanız önce kendinize hükmedin!

Lider olmak isteyen bir kişi kendisine söz geçirmesini bilmelidir.Örneğin; sabah kalktığınızda dişlerinizi fırçalamanızın size bir yararı var.Fakat erindiğiniz için yapmak istemiyorsunuz.İşte o anda irade gücünüzü kullanarak,kendinize söz geçirin.Mesala;isminizi söyleyerek,hemen dişini fırçala diye kendinize emir verin.

Her gün bunu deneyin.Aradan biraz süre geçtikten sonra göreceksinizki dişlerinizi seve seve fırçalayacaksınız.Bu sadece bir örnekti.Bunun gibi daha yüzlerce sevmediğiniz ama size yararı dokunacak olan işleri zorla yapın.Bu sayede artık kendinize hükmetmiş olacaksınız.

Artık inşallah kendinize söz geçirebilirsiniz.Şimdi bir ayna bulun ve karşısına geçip deyinki;Ben geleceğin en büyük liderlerinden olacağm.Aynadaki yüz ifadenize bakın.Sizin Edinsondan,Einsteinden ne farkınız var?Kedinizi lider olduğunuza inandırın.Çünkü başarının yolu inançtan geçer.Onlarca büyük insan hedeflerini hayalleriyle ve azmiyle gerçekleştirmiştir bunu unutmayın.

Disiplinli ve Programlı olun.

Lider olabilmenin diğer bir ön koşulu ise programlı ve disiplinli bir yaşam tarzına sahip olmaktır.Her liderin kendine göre hazırladığı bir prgoramı vardır.Sizde kendinize güzel bir program hazırlayın.Ve dahada önemlisi bu programı dakikası dakikasına uygulayın.Birde ajandanız olsun.Bu ajandaya yaptıklarınızı ve yapacaklarınızı yazın.Programınız ajandanızda yer alsın felan.

Evet size vereceğim tiyolar bu kadardı.Bu konuda kendinizi dahada fazla geliştirmek istiyorsanız.Bir kırtasiyeye gidin ve kişisel gelişim kitaplarından alın..
______________

Mesaj15.09.2008, 17:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

www.gelepsi.tr.gg adlı sitenin göndermiş olduğu ikinci yazıdır..

Sizi Durduran engel:Atalet

Size soracağım şu sorulara kendi kendinize bir cevap verin bakalım.

*Başarılı olmak istiyormusunuz?

*Başarılı olmak için neler yapmanız gerektiğini biliyormusunuz?

*Başarılı olursanız neler kazanacağınızı,Başarısız olursanız neler kaybedeceğinizi biliyormusunuz?

Peki bunları bildiğiniz halde neden hala harekete geçmiyorsunuz? Neden bildiklerinizi uygulamıyorsunuz?Neden hala istediğiniz yerde değilsiniz?

Şaşırdınızmı? Sizi durduran şeyin ne olduğunu merak ediyormusunuz?

Sıkı durun açıklıyorum.Sizi durduran şey ATALET

Sadece sizi değil milyonlarca kişiyi,binlerce şirketi ve onlarca ülkeyi durduran şey atalet.

Atalet halindeki bir kişi; mutlaka yapması gerektiği bir işi bilir.Bunu yaparsa neler kazanacağınıda bilir.Yapmazsa neler kaybedeceğinide bilir.O işi yapmayıda ister.Ama yapamaz.

İşte bu durumdaki bir kişi Atalet halindedir.Size ataletli bir öğrenciden örnek; Öğrencinin sınava hazırlanması gerekir.Çünkü üç gün sonra sınavı vardır.Ama çalışmak istemez.Belki ister ama içinde bir his onu engeller.

Bu ve bunun gibi daha yüzlerce ataletli kişi örneği vardır.Ataletini yenmiş bir kişi başarılı olmak yolundaki en büyük engelini imha etmiş olur.Sizde ataletinizi yenmek ve ondan kurtulmak istiyorsanız yarınki yazımızı bekleyin.
______________

Mesaj15.09.2008, 17:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

www.gelepsi.tr.gg adlı sitenin göndermiş olduğu 3. yazıdır.

KİŞİSEL ATALETİ YENMEK

Evet sevgili okurlarımız bir önceki makalemizde ataletin tanımından bahsetmiştik.Şimdi ise ataletten nasıl kurtulucağınızı öğreneceksiniz.

Ataleti gerçekten yenmek istiyorsanız irade gücüne sahip olmanız gerekir.İrade gücü kişinin kendini yönetebilmesidir.Yani siz kendi kendinize söz geçirebiliyorsanız irade gücünüz yüksek demektir.

Fakat kendinize söz geçiremiyorsanız irade gücünüz zayıf demektir ki buda atalete işrattir..

Buna örneğin; Sabah kalktığınızda dişinizi fırçalamanız gerekiyor,fakat erindiğiniz için fırçala(ya)mıyorsunuz.İşte bu durumdaki bir kişinin irade gücü zayıf demektir.

Bundan nasıl kurtulurum diyorsanız."Kalk ve Yap" politikasını izleyin.Yani kendinize emir verin.Olduğunuz yerde durmayın bişeyler yapın.Tevfik Fikretin dediği gibi ;

Uğraş,didin,düşün,ara,bul,koş,atıl,bağır
Durmak zamanı geçti çalışma zamanıdır.
"KALK VE YAP"

Şimdi size atalete neden olan on önemli inanç ve düşünce örneği vereceğim.Herhangi bir durumda bu on inançtan bir kaçına sahipseniz ataletinizin o alanda yoğun olduğunu düşünebilirsiniz.

1-Değişmezlin İnancı:"böyle gelmiş böyle gider"
2-Etkisizlik İnancı:"ben kim oluyorumki"
3-Gereksizlik İnancı:"yapsamda ne değişicekki"
4-Yararsızlık İnancı:"bunu yapmanın kimseye faydası yok"
5-Erteleme İnanı:"daha sonra yapabilirim"
6-Anlamsızlık İnancı:"bunu yapmamı istemem çok saşma,aptalca"
7-Kontrolsüzlük İnancı:"bunu yapabilmek insanın elinde değil"
8-Yetersizlik İnancı:"ben bunu yapmak için henüz yeterli değilim"
9-Mükemmelliyetçilik İnancı:"en iyisini yapıncıya kadar hiç bir şey yapmamalıyım"
10-Başaramam İnancı:"Ben bunu başararamam ve hayal kırıklığı yaşarım yada yaşatırım.

Ayrıca sizi etkileyen güzel ve özlü sözleri bir kağıda yazıp odanızın duvarına asınız.Her hayal kırıklığına uğradığınızda bu sözlere bakarak kendinize gelirsiniz.

Bunun yanısıra yine beyaz bir sayfanın başına "Kimin için ve ne için ataletten kurtulmak istiyorum" diye bir başlık atın ve bunun altına aklınıza gelen bütün cevapları yazın.Bu gerçekten ataletten kurtulmak isteyip istemediğinizi gösterecek.Yani bir tür samimiyet sorunu.

Sizlere diyebileceklerim bu kadar.Eğer dahada fazla bilgi almak isterseniz Mümin Sekman'ın "Kişisel Ataleti Yenmek" adlı kitabını tavsiye ederim.Smile
______________

Mesaj15.09.2008, 17:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

BU konuyu neden buraya açtık =

selin yazmış=
Alıntı:
Merhaba,

tebrik ederim güzel bir proje düsünmüssünüz.
Ancak, burasi site degerlendirme alani.

kraliyetailesi yazmış:
Alıntı:

Paylaşımlarınızı buradan yapabilirsiniz biz buradan aynen internet sitemize geçireceğiz ....



Paylasimlarin buradan yapilmasi mümkün degildir.
Iyi günler.



Çünki selin hanım paylaşım yapabileceğimiz bir bölümde konu açmamız için konuyu kilitlemiştir. Bu bölümde bu konunun bulunmasında bir sakınca yoktur..
______________

Mesaj15.09.2008, 17:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

www.gelepsi.tr.gg adlı sitenin 4. yazısıdır..


MOTİVASYON

Günlük yaşantımızda gücün önemi olduğu kadar motivasyonun önemide çok büyüktür.
Motivasyon bireyin hareketlerinin arkasında bulunan psikoloji dilinde güdü adı verilen güçtür. Davranışa enerji sağlayan organizmanın içindeki ve çevredeki güçler olarak tanımlanır.
Motive olabilmeye en basitinden bir örnek vermeye kalkarsak bir sporcuyu düşünübeliriz.Bir maçta gol atar iyi oynar başka bir maçta kötü oynar.
Bu tamamen sporcunun oyuna motive olabilmesine bağladır.Eğer sporcu dış güçlerin odağı olup kendini maça veremezse başarılı olamaz.
Ama kendini motive edebilirse o maçta başarı sağlayabilir.
A Milli takım teknik direktörü Fatih Terim her maça çıkmadan önce oyuncuları maça motive etmeye çalışırdı.Çünkü sadece antrenmanla bu işin olmayacağını bilir.
Kendinizi bir işe motive etmek istiyorsanız iki seçeneğiniz vardır.Birincisi kendi kendinizi motive edersiniz ikincisi ise psikoloklara gidebilirsiniz.
Sizin için en faydalısı kendi kendinizi motive etmeniz olacaktır.Çünkü hergün psikoloklara gidemezsiniz fakat her gün kendi kendinizi motive edebilirsiniz.
Kendini motive edebilmenin en etkili yöntemlerinden birisi özlü sözlerdir.Yanınızda,odanızda,iş yerinizde sizi etkilyen sözleri bulundurabilirsiniz.Her başarısız işinizin arkasından bu sözlere bakarak kendinizi motive edebilirsiniz.
Kendi kendinize motive edici öğütler verebilirsiniz.Mesela,"Olsun,Birdahakine daha fazla çalışırım vs." sözler.
Motivasyon hakkında daha fazla bilgi için ilerleyen makalelerimizi bekleyin.
______________

Mesaj15.09.2008, 17:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

Konun orjinal kilitlenmiş konusu şu link'tedir, paylaşımlarınızı bekliyorum arkadaşlarım...

http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=48243&postdays=0&postorder=asc&start=0
______________

Mesaj18.09.2008, 16:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

arkadaşlar resimler imageshack tarafından nedenini bilmediğimiz bir sorundan dolayı çıkmamaktadır. Ayrıntılı olarak konuyu sitemizde görebilirsiniz
Mesaj30.09.2008, 21:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sevgili arkadaşlarım,
Günlerdir yazınızı beklemekteyiz... Edebi yazılarınızı esirgemeyin
______________

Mesaj30.09.2008, 22:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba
Gercekten cok guzel bir proje,tebrikler!..
Iyi eglenceler!..
Wink
Mesaj30.09.2008, 22:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

Güzel Proje Bende Bakıp Bır YAzıda Ben yazacagım
__________________________________________________________
WwW.Ask-NeTT.Tr.GG Tum Bedava-Sitem. Kullanıcıların Bayramını KutLar
______________
Mesaj30.09.2008, 22:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

Anlamadım Sımdı Bız Bı baskasından ALtı Yapabılırmıyız Yoksa Kendı Yazılarımız mı ?
______________
Mesaj01.10.2008, 22:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

güzell
Mesaj03.10.2008, 05:12 (UTC)    
Mesaj konusu: Liderlik Kavramı

Liderlik Kavramı

Çoğu insan içindeki liderlik kabiliyetini kullanamıyor.Bu yüzdün de insanların çoğu liderler ve adamları olarak ayrılıyor.
Bir lider geminin kaptanı gibidir.Gemiyi o yürütür.Bu yüzdünde gemi onun yönlendirdiği tarafa gitmek zorundadır.
İnsanlarıda buna benzetebiliriz.Küçük veya büyük herhangi bir toplum içinde illaki bir lider olması gerekir.Toplumdaki bu kişiler liderlerinin her dediğini yapar.

Liderlik çoğu insanın içine bahşedilmiş bir güç.Fakat çoğu insan tembelliği ve küçük düşünmesi yüzünden lider sınıfına erişememektedir.

Lider,bireyleri herhangi bir ortak hedefe yöneltir,hedefleri benimsetir,bireyleri arasında çok iyi diyalog kurur ve hedeflerini gerçekleştirmek pahasına herşeyi göze alır.

Sizde Liderlik sınıfına girmek istiyorsanız "İçinizdeki Lideri Uyandırın".

Uzun zamandan beri yoktum buyur "Kraliyet Ailesi" hayırlı olsun. Arrow
Mesaj04.10.2008, 09:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

yenisini sonr yollarm
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu