Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj16.09.2008, 17:31 (UTC)    
Mesaj konusu: Çevre kirliliğine yol açıyor

Bandırma Limanı’nda önceki gece batan Hayat-N isimli Ro-Ro gemisi ve sulara gömülen 73 kamyondan denize sızan petrol ve kimyevi maddeler ile kamyonlardaki eşyalar kıyıya vurmaya başladı.


Sahil güvenlik ekipleri ile Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ekiplerinin çevre kirliliği oluşmaması için tedbir alacağı bildirildi. Bandırma Sahili ise kurtarma çalışmalarını izleyen meraklı vatandaşlar ve kayıpların akibetini öğrenmek isteyenlerle doldu. İhlas Haber Ajansı’nın bir kamyoncunun kamerasından bulduğu Hayat N isimli geminin batmadan önceki son görüntülerinde, geminin 2 katlı olduğu ve kamyonlarla dolu olduğu, batma sebepleri arasında yükleme hatası da olabileceği ifade edildi.

Bandırma’da batan gemide kayıp olduğu açıklanan 5 kişinin bulunabilmesi için sahil güvenlik, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ve askeri gemilerin yanısıra sivil savunmaya ait dalgıç adamların çalışması sürüyor. Mayın avlama gemisindeki 21 dalgıç geminin battığı bölgede detaylı araştırma yapıyorlar. Arama kurtarma çalışmaları sebebiyle Bandırma Limanı’na giriş çıkışlar kapatıldı.

Batan gemideki araçlarda yüklü olan deterjan, halı, kumaş, tekstil malzemeleri, sandık gibi malzemeler de kıyıya vurmaya başladı. Geminin battığı bölgede de petrol ve kimyevi madde sızıntısı olduğu Kıyı Emniyeti Kurtarma ekiplerinin tedbir amaçlı çalışma yapacakları öğrenildi. Gemideki bir filikanın parçaları da denizin üzerine çıktı.

Bu arada, Bandırma Limanı’nda meraklı vatandaş grubu toplanmaya başladı. Kayıpların akibetini öğrenmek ve bilgi almak isteyenler sahile geldiler.

Öte yandan İhlas Haber Ajansı’nın bir kamyoncunun kamerasından elde ettiği geminin batmadan önceki son görüntülerinde, 2 katlı Hayat N gemisinin tamamen dolu olduğu dikkat çekti. Geminin batma sebepleri arasında yük dengesinin iyi ayarlanamamış olabileceği de kaydediliyor.


Bende Balıkesırde Oturuyorum , Marmara Denızı Bu Olan Facıadan Acıkcası Cok Zarar Gorucek Gıbı Gozukuyor

Balıkesırın Tatıl Merkezlerı ; Altınoluk,Ayvalık,Edremıt,Gonen Ve Daha Bır Cok Tatıl Merkezı Denızlerı Zarar Gorucek En Cok Zararlı Cıkanda Bunlar Olucak

Istanbula Gıderken Veya Donerken Bandırmadan Denız Yoluyla Gıdıyorum , Acıkcası Bu Olayda Benı Korkuttu

Kara Yoluyla Gıtmeyı Tercıh Ederım Artık Razz


Ve Bır Goruntu Paylasmak Istedım ;

Mesaj16.09.2008, 17:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

maalesef kötü bir durum
______________


Mesaj16.09.2008, 18:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

empirretotalwar yazmış:
maalesef kötü bir durum


Ne Yazık kı Oyle
Mesaj16.09.2008, 20:49 (UTC)    
Mesaj konusu:

Çok kötü.. Haberlerde duyduğumda çok üzüldüm. Balıkesir-Akçay çok sevdiğim bir yerdir. Hemen her yaz oraya gitmeye çalışırım. Akçay ikinci memleketim gibidir. Bu kaza nerde olsa çok üzülürdüm ama Bandırma'da olması açıkçası çok daha üzüdü beni.. Crying or Very sad
______________
Forum imzanız 468x60 Boyutlarını geçmektedir.
@odev-arsivleri
Mesaj16.09.2008, 21:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

Of ya..Ben bu insanoğlunu anlamıyorum..
Bile bile lades bu...
Mesaj17.09.2008, 10:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

4 Kısı Hala KayıP , KayıP Olmalarının Nedenlerı Gemıde Ya Uyumaları Yada Herhangı Bır Aracın Icınde Olması

Ama Uyumak Yasak , Uyurlarsada Olacagı Bu

Aramalar Devam Edıyormus Yakınlarının Uzulecegı Bır Durum Bulunmaları Dılegıyle
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu