Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj20.09.2008, 14:58 (UTC)    
Mesaj konusu: Babam Seyrediyor Hocam!!!

Ortaokulda okuyan ve kısa bir süre önce annesini kaybeden genç,babasıyla birlikte yaşıyordu. Babasıyla aralarında çok güzel bir dostluk vardı. Genç okulun futbol takımındaydı. Takımdaydı ama, ufak-tefek yapısı ve tecrübesizliği sebebiyle hoca ona bir türlü maçlarda görev vermiyordu. Bu yüzden her zaman yedek kulübesinde otururdu. Buna rağmen babası hiçbir maçını kaybetmez ve her zaman ayağa kalkar tezahürat yapardı.
Liseye başladığında yine sınıfın en sıska öğrencisiydi. Fakat babası onu hep futbol oynamaya teşvik etti;bununla birlikte,eğer istemezse oynamayabileceğini de belirtti. Delikanlı futbolu seviyordu ve takımda kalmaya karar verdi. Her idmanda elinden geleni yapıyor takımın as oyuncusu olmaya gayret ediyordu. Ama sürekli yedek kulübesinde oturmaktan kurtulamadı.
İnançlı babası tribünde her zaman ki yerini alıp oğlunu desteklemek için tezahürat yapmaya devam ediyordu. Genç üniversiteye başladığında futbol onun için önemini kaybetmeye yüz tuttu,ama yine de elinden geleni yaptı. Herkes onun okul takımına giremeyeceğinden emin olsa da o bunu başardı. Takımın antrenörü onu listeye dahil ettiğini çünkü her idmana yüreğini koyduğunu ve takımın diğer üyelerini de şevke getirdiğini itiraf etti. Takıma girebildiği onu o kadar heyecanlandırdı ve sevindirdi ki, soluğu en yakın telefon kulübesinde aldı ve babasına müjdeyi verdi. Onun bu başarısına sevinen baba mutluluğunu paylaştı ve kendine maçların sezonluk biletlerini göndermesini istedi. Üniversitede dört yıl boyunca hiçbir idmanı kaçırmayan genç, ne yazık ki hiçbir maçta oynayamadı.
Futbol sezonunun sonlarına doğru,büyük bir eleme maçının idmanı için sahaya çıkmaya hazırlanan gencin yanına, elinde telgrafla antrenörü geldi. Delikanlı elgrafı okuyunca ölüm sessizliğine büründü.Güçlükle yutkunarak hocasına şunları söyledi "Bu sabah babam ölmüş izninizle bu gün idmana gelmesem?" Hocası onun şefkatle boynuna sarıldı ve "bu hafta dinlen evlat" dedi. "Ve cumartesi günkü maçada gelmeyi aklından geçirme." Cumartesi geldi çattı,ama okul takımının durumu hiçde iyi değildi. Maçın sonlarına doğru sessizce bir kişi soyunma odasına girdi,formasını ve futbol ayakkabısını giyip sahanın kenarına çıktı. Babası ölen ufaklıktı bu! Antrenör ve oyuncular bu azimli arkadaşlarını bu kadar kısa sürede tekrar aralarında görmekten son derece şaşkındılar..
Hocasının yanına giden genç "Lütfen izin verin oynayayım" dedi. "Bu gün oynamak zorundayım." Hocası önce onu duymamış gibi davrandı. Böylesine zor bir eleme maçında takımının en kötü oyuncusunu sahaya çıkarmasına imkan olmadığını düşünüyordu.Ama genç o kadar ısrar etti ki, sonunda ona acıyan hocası razı oldu: "Peki,oyuna girebilirsin." Gencin oyuna girmesinin üstünden çok geçmemişti ki,hem hoca,hem oyuncular hem de arkadaşları gördüklerine inanamadılar.Daha önce hiç oynamamış bu meçhul ufaklığın her hareketi harika attığı her pas isabetliydi. Karşı takımın oyuncuları onu durduramıyordu. Koşuyor pas veriyor, savunmaya geçiyor ve maçın yıldızı gibi parlıyordu. Sonunda gencin takımı aradaki farkı kapattı,nihayet atılan gollerle de beraberliği yakaladı.Ve son saniyelerde ufaklık topu tek başına sürükleyip herkesi geçti ve galibiyet golünü attı.Maç bitmişti,okulun taraftarları sevinç çığlıkları atıyor,arkadaşları ufaklığı omuzlarında taşıyordu. Seyirciler stadyumu terk ettikten,oyuncular duşlarını alıp soyunma odasına boşalttıktan sonra,takımın hocası ufaklığı bir köşede tek başına sessizce oturduğunu fark etdi.Yanına gidip "Evlat,inanmıyorum.Bu gün bir harikaydın" dedi. "sana ne oldu bunu nasıl yaptın anlat bana" dedi. Hocasına bakan genç gözleri dolu dolu şunları anlattı: "Babamın öldüğünü biliyorsunuz. Peki onun gözlerinin görmediğini de biliyor muydunuz?" Delikanlı güçlükle yutkundu,Gülümsemeye çalıştı. "Babam bütün maçlara geldi.Çünkü görmediği halde beni desteklemek istiyordu. Ve ilk defa bu gün beni görebilirdi. Ben bu fırsatı kullanmak ve oynayabildiğimi ona göstermek istedim!!!!!"
Mesaj20.09.2008, 15:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

Çok güzel
______________
Mesaj20.09.2008, 15:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

@playboyturkey Artık Forumu Kirletemeyeceksin.Dünden Beri Art Arda Başlık Aça Aça Forum Kirliliği Yaptın.

Ayrıca Siten Kötü Örnek Oluşturacak ve +13&+18 Bir Siteydi.Ben de Siteni Şikayet Ettim.Ve Artık Siten Silindi.İnşallah Bu Sana Ders olmuştur.
Mesaj20.09.2008, 15:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

Çok Güzel Bir Paylaşım
Teşekkürler Wink
______________
Mesaj20.09.2008, 18:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

japon-cocuk yazmış:
Çok Güzel Bir Paylaşım
Teşekkürler Wink


Sitesi silinmiş kardeş.
Baksana demek ki kötü örnek olmuş.Ben bile teşekkürümü geri alıyorum.
Duymadın mı ne diyor

İyi eğlenceler
Mesaj21.09.2008, 09:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

aslında güzel bir paylaşım ama sitenin içeriği kötüydü
Mesaj21.09.2008, 09:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

Alıntı:
Sitesi silinmiş kardeş.
Baksana demek ki kötü örnek olmuş.Ben bile teşekkürümü geri alıyorum.
Duymadın mı ne diyor

İyi eğlenceler



kardeşim be bilyosun bun yazıdan site silmez onun sitesinde sorun vardı ondan silindi ortalıgı karşıtırma bide modlarımız kafasına göre site silmezler
siten silme sebebi vardır bdaha böle kelimeler kulanma bence
iyi eglenceler
______________
www.webaslanhakan.tr.gg
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?p=280034#280034

yarışmaya katılın
Mesaj21.09.2008, 09:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

webhaslana hak veriyorum
Mesaj22.09.2008, 19:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

Güzel Paylaşım
______________




www.pokemon-turkiye.forumportal.org
Mesaj22.09.2008, 19:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

playboyturkey sitesini birçok kez ziyeret ettim...

bu sitede +18 içerigine hiç rastlamadım...

biraz daha geniş bakmamazın zamanı gelmedimi arkadaşlar!!!

paylaşım için teşekkürler...
Mesaj23.09.2008, 13:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

evet bencede playboyun sitesi ancak 13+ ederdi.kötü bir örnek vermiyordu.bence
______________




Mesaj24.09.2008, 15:35 (UTC)    
Mesaj konusu: Merhaba,

kralmustak yazmış:
@playboyturkey Artık Forumu Kirletemeyeceksin.Dünden Beri Art Arda Başlık Aça Aça Forum Kirliliği Yaptın.

Ayrıca Siten Kötü Örnek Oluşturacak ve +13&+18 Bir Siteydi.Ben de Siteni Şikayet Ettim.Ve Artık Siten Silindi.İnşallah Bu Sana Ders olmuştur.


Merhaba,

Kötü içerik içeriyor diye şikayet etmişsiniz...Buna bir şey diyemeyiz.Bilakis iyi yapmışsınız.Ama çok sert bir dille hitapta bulunmuşsunuz...Yani karşınızdaki sizden büyükse bu hiç iyi bir durum olmazdı.Lütfen bir dahakine biraz daha iyimser yani karşınızdakinin sizden büyük olup olamayacağını düşünüpte mesaj gönerirseniz daha iyi olur...

Ayrıca paylaşımınız için sağolun...Bir dahaki yapacağınız site ahlaki kurallara uygun olursa daha iyi olur... Smile


SAYGILAR...
______________
balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. Smile
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu