Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj09.10.2008, 21:01 (UTC)    
Mesaj konusu: Sinan Engin de gitti !..

Sinan Engin de gitti !..

Beşiktaş'ta Mustafa Denizli dönemi resmen başladı. Sinan engin istifa etti. Denizli'nin yardımcılıklarını Tayfur Havutçu ile Zafer Öğer yapacak...

Beşiktaş’ta, Mustafa Denizli dönemi resmen başladı. Ertuğrul Sağlam’ın yerine göreve getirilen deneyimli teknik direktör, siyah-beyazlı kulüple sezon sonuna dek sözleşme imzaladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenlenen törende, Mustafa Denizli’nin, 2008-2009 sezonu sonuna dek siyah-beyazlı kulüple sözleşme imzaladığı açıklandı.
Törende kulüp başkanı Yıldırım Demirören, yönetim kurulu üyelerinin büyük bir bölümü ile Denizli’nin yardımcılığını yapacak Tayfur Havutçu da hazır bulundu.
Denizli'nin yardımcılıklarını Tayfur Havutçu ile kaleci antrenörü Zafer Öğer'in yapacağı, kondisyoner olarak da Stefano Moreno'nun görev alacağı belirtildi.

SERGEN TEKNİK KADRODA YOK

Basın toplantısında, Sergen Yalçın ile birlikte yıllardır "hoca-futbolcu" ilişkisi içinde olduklarını hatırlatan Mustafa Denizli, "Teknik ekibimde, uzun yıllar birlikte çalıştığımız Sergen'i düşünmüştüm. Sayın başkanı yaptığım ziyarette bilgilendirdim, o da Sergen ismini olumlu karşıladı. Ama bir sorun vardı, Sergen'e onu sordum, "Kursu yeni bitirdin, prosedürlerde bir zorluk çıkar mı diye. Sergen bir mani olmadığını söyledi. Ama bugün prosedürün farklı olduğunu öğrendik. TFF buna imkan olmadığını söyledi. Sergen buyüzden yarın göreve başlayacak teknik kadroda olmayacak."

'SİNAN'I İKNA EDEMEDİM'

Denizli, görevi bırakan Sinan Engin'i de ikna etmeye çalıştığırı ama bunda başarılı olamadığını söyledi. Denizli, "Yaptığı hizmetlerden ötürü kulübüm ve kendim adına teşekkür ederim" dedi. Sinan Engin'in siyah beyazlı kulüpten tamamen koptuğu ve Beşiktaş'ta menajerlik dışında farklı bir görev almayacağı öğrenildi.


1 YILLIK İMZA

Bu arada Mustafa Denizli, Başkan Demirören'in kendisine 2 yıllık sözleşme teklif ettiğini, ancak kendisinin prensip olarak sadece 1 yıllık sözleşmeler yaptığını ve bundan dolayı Beşiktaş ile de bu sezonun sonuna dek yani 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını açıkladı.

(A) Milli Futbol Takımı’nın yanı sıra daha önce Galatasaray ve Fenerbahçe’yi de çalıştıran 59 yaşındaki Mustafa Denizli, böylelikle 3 büyük kulübü birden çalıştıran ilk teknik adam olarak tarihe geçecek.
Mesaj11.10.2008, 06:12 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Sinan Engin de gitti !..

bjk için hangisi hayırlı ise o olsun
______________
Sizler Doğalgazlı Evlerinizde Otururken Bizler Aktütünde Vatanımızınlmızın Yılmaz Bekçileri Olarak Bekliyor Olacağız 30 Kasım

www.msnskins.tr.gg www.webmasteracil.tr.gg www.1garipyolcu.tr.gg
Mesaj11.10.2008, 07:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

Hayırlı olsun
Mesaj11.10.2008, 08:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

ben bir bjk liyim ama bu sene bjk den bişe beklemiorum aslında 4-1 lik sonuca çok kızdım ama fb de 4-1 yenilince olur böyle şeyler dedim Mr. Green
______________


Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu