Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj26.10.2008, 10:44 (UTC)    
Mesaj konusu: üye arttırma

arkadaşlar ben siteme fazla üye çekemiyorum hergün 3,5 kişi giriyor ama bazı siteleri bakayıroum 50 nin de aşağısına inmiyorlar yaklaşık 1 ay oldu meta tagler e fln herşeyi yaptım kaydettm google arama motoruna da kaydettim hatta Thank you yazısıda çıktı ama araDan uzun süre geçmesine rağmen hala üye toplayamadım Sad
Mesaj26.10.2008, 10:47 (UTC)    
Mesaj konusu:

siteni googleye kaydet ve googlede üst sıralara çıkma taktiklerini araştır
______________
Mesaj26.10.2008, 10:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

örneğin benim siteme çoğu anahtar kelimeden ilk 10 a giriyor hatta önemli anahtar sözcüklerden 1.sıralarda çıkıyor
örneğin bir tane vereyim
siten için herşey
ve çoğu anahtar kelimede böyle çıkıyor ilk 3 de ilk sırada vb

Ve sana bir kaç tavsiye
Siteni Güncel Tut
Site İçi Linkler - Her sitenizi ve site içi önemli sayfalarınızı çapraz olarak birbirleriyle linkleyin. Bu her sitenizdeki sayfalarınızın PageRank değerini artıracaktır.
Kontrol Ettiğiniz Sitenize Gelen Linkler - Ana sitenizin konusu ile aynı küçük birkaç site yapın. Bu küçük siteler sadece birkaç sayfadan ibaret olsun. Sonra bu siteleri birbirleri arasında sizin için önemli anahtar kelimelerle çapraz olarak linkleyin. Ana sitenize ise her küçük siteden yine anahtar kelimelerle linkler verin.
Kontrol Edemediğiniz Sitenize Gelen Linkler: Rakiplerinize link veren sitetelerin size de link vermelerini isteyin. Hangi sitelerin rakiplerinize link verdiğini bulmak için bir arama motoruna girin ve "link:" kelimesi ile rakip domainini kullanarak arama yapın.
Örnek: link:www.rakibiniz.com
Yahoo Directory ve DMOZ (Directory Mozilla) gibi önemli web dizinlerinde sizin sitenizle aynı kategoride bulunan diğer sitelerle link değişimi yapın.
Kendisine site eklemeye izin veren siteler bulun. Bunu yapmak için mesela Google'da "site ekle" yazarak aratın. Gelen sonuçlardan çoğu site eklemeye izin veren siteler olacaktır.


İyi Eğlenceler
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu