Forum'da ara:
Ara



Sitemizi Nasıl Buldunuz...
Harika
  100%
[ 1 ]
Güzel
  0%
[ 0 ]
Normal
  0%
[ 0 ]
Daha iyi olabalirdi
  0%
[ 0 ]
Hiç olmamış
  0%
[ 0 ]
Toplam Oylar : 1

Yazar Mesaj
Mesaj12.11.2008, 13:13 (UTC)    
Mesaj konusu: İzmir Teknik Servis izmirteknikservis.tr.gg®

http://izmirteknikservis.tr.gg ®
msn: izmirteknik( at )live.com


Piyasada sizin de bizim gibi gördüğünüz üzere bir çok teknik servis hizmeti veren firma bulunmaktadır.

Ama teknik servis bulunurluğu değil güvenilirliği sizin sizin açınızdan dikkatle incelenmesi gereken bir husustur.

Sürekli internet bağlantıları, her saat yenileri eklenen virüsler, hem ev hem ofis bilgisayarlarını her geçen gün daha fazla tehdit etmeye devam etmekte.

Ne yapacaksınız şimdi?

Bilgisayardan anlayan birileri gelinceye kadar beklemek?, O hiç gelmeyen bilgisayarcınızı bir daha arayıp şansınızı denemek? Hayır bu iki çözümde kulağa hoş gelmiyor, isterseniz yeni baştan başlayalım, arayın bizi, daha telefonda iken birazdan sorunlarınızın çözüleceğinden emin olun, sonra güler yüzlü bir personelimiz gelsin, sorunlar çözülsün, hatta siz bir çay ikram ederken, bilgisayarınızı nasıl daha verimli kullanabileceğinize dair de bir kaç tüyo alın, ve bir dahaki sorununuzda, sadece yüzünüzde bir gülümseme olsun, bilin ki bundan sonrası belli...

Sorunlar hiç bir zaman bitmez, tükenmez, önemli olan çözümü kimin vereceğini bilmek ve biraz sabır.

Teknik servis çağrı merkezi : 0 554 723 38 54

Teknik Servis Çağrı merkezimize 0 554 723 38 54 numaralı telefondan ulaşabilir, tek bir telefonla markalı - markasız ürünlerin, yazılımların çözümleri hakkında tüm soru ve sorunlarınıza konusunda uzman teknik servis personelimizden en kısa sürede yanıt alabilirsiniz.

Çağrı merkezi ekibi kendine gelen arıza çağrılarını yanıtlar müşterilerin arızalı ürünlerin durumunu kendilerinin de takip edebilmesi için müşteri kaydını alır ve arızayı bünyemizde bulunan uzmanlara ileterek size bilgi ve çözüm önerisi olarak geri dönüşümü sağlar.

7x24 Teknik Servis

Teknik servis sağlama saatlerimiz her müşterimizin ihtiyacına göre ayarlanmaktadır. Normal mesai saatlerinde hafta içi verilen teknik servisin haftada 7 gün, günde 24 saate kadar genişletilmesi mümkündür.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu