Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj01.12.2008, 18:49 (UTC)    
Mesaj konusu: MSN de yarışma başlıyor

MSN başlattığı “En Güzel Bayram Fotoğrafı Kimde” fotoğraf yarışması ile, kullanıcılarına bayram neşesini milyonlarca kişi ile de paylaşabilme fırsatı sunuyor.

Shiftdelete.net'in haberine göre Türkiye'nin önde gelen portallarından MSN, başlattığı En Güzel Bayram Fotoğrafı Kimde başlıklı fotoğraf yarışması ile, 16 milyon kullanıcısına, bayram neşesini sadece sevdikleri ile milyonlarca kişi ile paylaşabilme fırsatı sunuyor.

Coşkulu bir bayram yeri, sıcacık bir aile pozu, ya da eski günlerden kalma sararmış bir bayram ziyaretinin fotoğrafı... Bayram ruhunu en iyi şekilde yansıttığını düşündüğü fotoğraflarını msn_ozelgunler( at )live.com adresine göndererek sevdikleri ve milyonlar ile paylaşabilecekler. Kullanıcılar, beğendikleri fotoğraflara oy verebilecekler. En çok oy alan fotoğraf ise, günde milyonlarca kişinin giriş yaptığı MSN ana sayfasında duyurulacak.

En Güzel Bayram Fotoğrafı Kimde fotoğraf yarışması, teknoloji sayesinde bayram sıcaklığı milyonlarla paylaşmak isteyen tüm MSN kullanıcılarına açık bulunuyor. Yarışmaya katılmak isteyenlerin, fotoğraflarını, 1 - 16 Aralık tarihleri arasında göndermeleri gerekiyor.
______________
Projelerinizi Destekliyoruz.Maddi Kaynak Sağlıyoruz : http://magic-net.tr.gg/Bu-Benim-Projem.htm
T-Shirt Tasarımlarımızı Görmek İster Misin http://magic-net.tr.gg/T_shirt.htm
Zor Başarılır İmkansız Zaman Alır
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu