Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj06.12.2008, 21:22 (UTC)    
Mesaj konusu: Saç Yiyen Kadının Midesinde Kiloluk Saç

Eskişehir'de iki gün önce yemek yiyememe ve kusma şikayetiyle hastaneye müracaat eden kadının midesinden, başarılı bir operasyonla, yaklaşık bir kilogram saç yumağı çıkarıldı.

Özel Birleşik Sağlık Kurumları Eskişehir Anadolu Hastanesi doktoru Genel Cerrahi Uzmanı Dr. İhsan Oruk, düzenlediği basın toplantısında, Ü.A'nın (31) iki gün önce yemek yiyememe ve kusma şikayetiyle hastaneye müracaat ettiğini belirterek, ameliyata alınan hastanın midesinden yaklaşık bir kilogramlık bir saç yumağı kütlesi çıkardıklarını kaydetti.

Bu durumun çok sık görülmediğini ifade eden Dr. Oruk, şöyle konuştu:

''Bu tabloya, genelde psikolojik durumu bozulan bireylerde rastlanıyor. Saç yumağı genelde bu kadar büyümeden, erken dönemde fark edilir. Saç yumağı mide çıkışını tıkadığı için hastada karın ağrısı, kusma ve yemek yiyememe gibi şikayetler oluşur. Yaklaşık üç yıldır saçlarını yiyen Ü.A, bu zamana kadar herhangi bir şikayeti olmamış. Ancak, son 15 günde yemek yiyememe ve kusma şikayetleri başlamış. Hastanın genel durumu değerlendirildikten sonra acil olarak ameliyata alındı. Ağrıların nedeni olan saç yumağının oluşturduğu kütle çıkarıldı. Hastanın genel durumu şu anda iyi

ne igrenc bişey : Razz
______________
Geliyoruz sessiz ve derinden!...
Mesaj06.12.2008, 21:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

Iıııyyyy Midem Bulandı.Öögg.Nasıl Haber Bu Yaa.
______________
Mesaj07.12.2008, 07:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bunlar Insan Degıl Yahu..!!
______________
Mesaj07.12.2008, 10:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

devkodservisi yazmış:
Bunlar Insan Degıl Yahu..!!


bencede Razz
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu