Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj11.12.2008, 21:59 (UTC)    
Mesaj konusu: Mert Euro!

Yıllık 1.1 milyon dolar alan Nobre´nin menaceri Figer, yeni sözleşme için 1.5 milyon Euro talep etti. Yönetim, bu rakama olumsuz görüş bildirdi.
Önce gitmek istiyordu
Beşiktaş formasını giydiği 2,5 sezonda başarılı bir grafik çizerek taraftarların sevgilisi olan Mert Nobre ile sözleşme uzatılması camiada sevinçle karşılandı. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Sambacı, daha önce yaptığı açıklamada, Beşiktaş’tan ayrılıp farklı kültüre sahip bir ülkeye gideceğini açıklamış, ardından kampta İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman arasındaki kavga sonrası ikinci kaptanlığa getirilen tecrübeli oyuncuya o dönem sözleşme uzatma teklifinde bulunulmuştu.

Figer’le sıkı pazarlık
Öneriye önce “Eşimle konuşup son kararımı bildireyim. Bizim düşüncemiz 2 yıl başka ülkeye gidip, sonra yeniden Beşiktaş’a dönmek” karşılığını veren Nobre, daha sonra yönetime olumlu yönde yanıt bildirmişti. Bunun üzerine yönetim, Nobre’nin menaceri ile masaya oturdu. Beşiktaş’tan yılda 1 milyon 100 bin Dolar ve her 15 maçta bir 100 bin Dolar alan golcü değişim istedi. Menacer Figer, yıllık 1.5 milyon Euro talep etti. Ancak Mert Nobre’nin bu talebine yönetim olumsuz yönde yaklaştı.

Ve mutlu sona ulaşıldı
Yönetici Mario Berk, buna gerekçe olarak, “Delgado dışında bu kadar artırım yapılan oyuncu yok. Bunu kabul edersek yüzde 50 zam yapmış oluruz. Bu da diğer futbolculara olumsuz yansır” görüşünü belirtti. İkna olan Nobre de, “Ocak ayında yeniden konuşuruz. Parasal konuda anlaşırız, kalmak istiyorum” dedi. Bu gelişmelerden sonra yönetimin Nobre’ye yılda 1 milyon Euro önereceği ya da sadece 1 milyon 250 bin Euro vererek diğer bütün ekstra ödemeleri kaldıracağı belirtiliyor.
______________

Ödev-Arsivleri Sitem Silindi.Msnmi Unuttum Nerden Bulabilirim
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu