Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj28.12.2008, 19:03 (UTC)    
Mesaj konusu: incilden yahudilere uyarı

Dua ettiğiniz zaman daYahudiler gibi olmayın; çünkü insanlar kendilerini görsünler diye, havralarda ve köşe başlarında durup dua etmeği severler. Doğrusu size derim: Onlar karşılıklarını aldılar. Fakat sen dua ettiğin zaman, kendi iç odana gir, ve kapını kapayarak gizlide olan Babana dua et; gizlide gören Baban sana ödeyecektir.”

Mat. 6:56


Yazıcılar ve Ferisiler Musa’nın kürsüsünde otururlar; bundan dolayı size söyledikleri bütün şeyleri yapın ve tutun; fakat onların işlerine göre yapmayın; çünkü söylerler, ve yapmazlar. Evet, onlar ağır ve taşınması güç yükleri bağlıyıp insanların omuzlarına korlar, onlar ise kendilerinin parmağı ile onları kımıldatmak istemezler. Fakat onlar bütün işlerini insanlara görünmek için yaparlar. Çünkü onlar hamaillerini genişletip esvaplarının saçaklarını büyük yaparlar; ziyafetlerde üst yeri, ve havralarda baş yerleri, ve çarşı meydanlarında selamları, ve insanlar tarafından rabbi diye çağırılmayı severler.”

Mat. 23:27

“Vay başınıza, yazıcılar ve Ferisiler, ikiyüzlüler! çünkü nanenin, anasonun, ve kimyonun ondalığını veriyorsunuz, ve şeriatın daha ağır işlerini, adaleti, merhameti, ve imanı bırakıyorsunuz. Onları yapmalı idiniz, bunları da bırakmamalı idiniz. Ey kör kılavuzlar, siz küçük sineği süzerek ayırırsınız, fakat deveyi yutarsınız!
Vay başınıza, yazıcılar ve Ferisiler, ikiyüzlüler! Çünkü siz bardağın ve çanağın dışını temizlersiniz, fakat onların içi soygunculuk ve taşkınlıkla doludur. Sen, ey kör Ferisi, önce bardağın ve çanağın için temizle ki, dışı da temiz olsun.
Vay başınıza, yazıcılar ve Ferisiler, ikiyüzlüler! Çünkü siz badanalı kabirlere benzersiniz ki, dıştan güzel görünürler, fakat içten ölü kemikleri ve her türlü murdarlıkla doludurlar. Siz de böylece insanlara dıştan salih görünürsünüz, fakat içten ikiyüzlülük ve fesatla dolusunuz.”

Mat. 23:2328


NOT:
YAZICI:HAHAM
FERİSİ:BİR YAHUDİ MEZHEBİ
Mesaj28.12.2008, 19:18 (UTC)    
Mesaj konusu: incilden yahudilere uyarı

arkadslar bi yorum yazın ya
Mesaj28.12.2008, 19:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

Paylaşım İçin Teşekkürler!..
______________

Forumda BonJuan-62 yerine ismimle yani "Deniz" diye hitap edilmesini tercih ederim!.Very Happy
Mesaj28.12.2008, 19:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

Paylaşım İçin Teşekkürler.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu