Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj07.01.2009, 09:24 (UTC)    
Mesaj konusu: Ceset Öğrenci Yurdunda mı?

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı bir ihbar üzerine 9 yıl önce 20 yaşındayken kaybolan Hasan Özkaraca'nın dosyasını yeniden açtı.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı, Aratol Beldesi'ndeki kapalı olan bir öğrenci yurdunun bahçesindeki fosseptik çukurunda erkek cesedinin gömülü olduğu ihbarını aldı. Bunun üzerine jandarama ekipleri, 9 yıl önce 20 yaşında iken kaybolan Hasan Özkaraca'ya ait olduğu iddia edilen cesedin bulunması için fosseptik çukurunda çalışma başlattı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, dün Aratol Beldesi'ndeki geçen ay iflas ettiği için kapanan Çağdaş Öğrenci Yurdu'nun bahçesindeki fosseptik çukurunda, bir erkek cesedinin gömülü olduğu ihbarını aldı. Jandarma ekipleri, bunun üzerine dün akşam saatlerine doğru fosseptik çukurunda arama çalışması başlattı. Aksaray Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün de desteği ile çalışmalarını sürdüren Jandarma ekipleri, havanın kararması üzerine çalışmaları bıraktı. Jandarma ekipleri, bugün tekrar arama çalışmalarına başladı. Cesedi aranan kişinin 9 yıl önce askerden geldikten kaybolan evli bir çocuk babası Hasan Özkaraca olduğu öne sürüldü.

Arama çalışmalarını yakından takip eden Hasan Özkaraca'nın babası 73 yaşındaki Mustafa Özkaraca, “Oğlum kaybolduktan sonra Aksaray Cumhuriyet Savcılığı'na dilekçe verdim. Fakat 9 yıldır bir haber alamıyorum. Oğlum bir çocuk babasıydı. Eşi ise kaybolduktan sonra evi terk etti ve başka birisiyle evlendi. Şu an torunum sayesinde, oğlumun acısını gidermeye çalışıyorum”dedi.
______________


Mesaj07.01.2009, 09:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

Konunun bu bölümle ne alakası var ? Rolling Eyes
______________
Mesaj07.01.2009, 11:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

Böyle Konuları Lütfen Serbest Bögede Yayınlayınız...

İyi Günler... Wink
Mesaj07.01.2009, 12:07 (UTC)    
Mesaj konusu: Çok Pardon Arkadaslar Yanlışlıklan Gönderdim Herkezden Özür

Çok Pardon Arkadaslar Yanlışlıklan Gönderdim Herkezden Özür Modlardanda
______________


Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu