Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj10.01.2009, 22:14 (UTC)    
Mesaj konusu: Biraz gülelim bir kaç itiraf..

Düm tek tek
Benim gibi, dansetmesi tam tam dansından başka bir şeye benzemeyen bir kütüğü bile hareket ettirebildiğine göre; kesin başarılı olacak bu şarkı, kesin.



Ferunde küpesi
Köşedeki tuhafiyenin camına "Ferhunde küpesi geldi." yazan bir kağıt asmışlar, çok güldüm, hem de merak ettim. Dışarı çıkan kocama, fiyatı eğer 5 TL'den fazla değilse almasını söyledim. Dönüşte elinde küpelerle geliğinde, fiyatını sordum. "10 TL'ymiş." dedi. "Ee aşkım neden aldın o zaman? 5 TL'den fazlaysa alma dedim ya." dedim, " Adamcağızın elleri çok titriyordu yazık, kasada da hiç para yoktu, ondan aldım." dedi. "Benim için almadın yani, öyle mi?" dedim küskün bir sesle. Sitemkar cevap gecikmedi: "Ama aşkım, 5 TL'den fazlaysa alma demedin mi sen? ". E yani haklı şimdi, doğru söze ben daha ne diyeyim...


2 yıl sonra
Kocam hiç kıskanç değildir. Kıskansa bile o anda susar. Genelde iki sene kadar susar ve iki senenin sonucunda müthiş bir patlama gerçekleştirerek, iki sene önce girmiş olması gereken kıskançlık krizine iki sene sonra girer. Ben de nasıl olsa iki sene rahatım kim öle, kim kala diye bildiğimi okurum.




Küçük diplomat
Yılbaşı gecesi yemeği yakan karımın tabağımıza koyduğu karbon zengini etleri afiyetle yiyip, "Anneciğim süper olmuş, ben böyle yemek yemedim, her gün yap" diye abartılı bir nümayiş yapan ve annesi mutfağa gittiğinde bana gözleriyle "Yemeğe laf edersen seni parçalarım" bakışı atan 12 yaşımdaki oğlumdur. Kendisi 12 yaşında kadın ruhunu, aile psikolojisini çözmüş olup şanslı gelin adayımın babasına duyurulur.



Daha ucuzu yok
Cimriliği ile nam yapmış olan patronumuz, yanında bunca yıldır çalışıyor olmamıza ve bir elin parmakları kadar olmamıza rağmen, bayramlarda bizi hiç sevindirmeyi hiç sevmez. İlk kez geçtiğimiz bayramda bize verilmek üzere aldığı çikolatalarla çıkıp gelince, hepimiz kısa süreli birer şok yaşadık. Biz kafasına nereden ve ne boyutta bir taş düştüğünü idrak etmeye çalışırken, çikolataları aldığı market poşetinin üzerinde yazan “Daha ucuzu yok” sloganıyla kendimize geldik. Zaten olsa kaçar mıydı be?!





Binbir çeşit kaynana
Bugüne kadar bin bir türlü kayınvalide gördüm ve duydum ama, balayına çıkan kızı acaba nasıl bir otelde balayı yapacak deyip onların arkasından yola çıkan ve 8 saat yol kat edip, kahvaltıda onlara süpriz yapanı da gördüm ya; bundan sonra göreceklerimden korkar oldum.






Sisli cam
Gece görüş mesafesinin 1(!) metreye kadar düştüğü sisli havada, 45 dakika boyunca kaplumbağa hızı ile ilerledikten sonra, yanlışlıkla sileceği çalıştırmamla birlikte 20 metre ilerisini gördüm. Daha neler göreceğim bakalım...





TL karmaşası
Bankamatikten bana, merak ettiğim için yeni ''TL'' olarak para yatıran ve ''YTL'' olarak elime geçtiğini öğrendiğinde bankayı arayıp ''Oğluma yeni para gösterecektim, neden eski YTL olarak verdiniz?" diyerek hesap soran ve hepimizi muazzam bir kaosa sürükleyen bir babam var... Gurur duyuyoruM.



Yarış babam yarış
Parasızlığın dibine vurduğum şu günlerde, umudum yarışma programları oldu. Çarkıfelek'e başvuru yaptım, görüşmeye çağırıldım ama yarışmaya çağırılmadım. İnsan Sarrafı'na başvuru yaptım, cevap gelmedi. Yemekteyiz'i denedim, olmadı. En son Mehmet Ali Erbil'le 50 Sarışın'a katılacaktım, ablam sarışın olmadığımı sölediğinde vazgeçtim. Ah kriz ah, beni ne hallere düşürdün!

KAYNAK : www.itiraf.com
Mesaj11.01.2009, 02:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

Laughing Çok hoş bir paylaşım olmuş teşekkürler...
Mesaj11.01.2009, 07:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sabah Sabah Gülme Krizine Girdim. Very Happy

Paylaşımın İçin Teşekkürler.
Mesaj11.01.2009, 08:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

Hepsi Çok Güzel.
Mesaj11.01.2009, 09:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

teşekür ederim arkadaşlar kralmustak 'a özendim braz o beni güldürdü bende deneek istedim Wink Wink Wink Laughing Laughing
Mesaj11.01.2009, 09:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

Mesaj11.01.2009, 09:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

Paylaşım için teşekkürler Wink Very Happy
______________
Sitemize üye olan kazanıyor!!!
Mesaj11.01.2009, 10:45 (UTC)    
Mesaj konusu: Gercekten Güzel Olmus Tebrikler

Gercekten Güzel Olmus Tebrikler...
Mesaj11.01.2009, 11:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

Anlamazdın anlamazdın
Sigaradan nefret eden ve benim de bıraktığımı zanneden kocam her seferinde, "Bir tane içsen bile anlarım!" diyor. Günde bir paket içiyorum haberi yok.


Fedakarlık
Havanın çok soğuk olduğunu bahane ederek bu şartlarda oynama isteklerinin kaçtığını öne süren takım arkadaşlarımı gaza getirerek motivasyonlarını arttırmak amacıyla Ankara'nın -10 derece soğuğunda yarı çıplak olarak maç yaptım. Gerçekten de işe yaradı ve beş fark geriden gelip maçı kazandık. Ben mi? 3 gündür hastayım.


Hamama gidelim
başınöneeğilmesin 'e atfen. Ben tam aksine hamamdaki teyzelerin rahatlığından o kadar çok hoşlanıyorum ki; çünkü bir tek onlar yanlarındaki körpe vücutlara kilosu olsa da olmasa da gıptayla bakıyorlar, övgüler yağdırıyorlar. 1-2 kilo fazlan var diye kafanda dırdır eden, kendini bulunmaz Hint kumaşı sanan ve toplasan sadece pazılarında hafif kas yoğunluğu olan adamlardan bin kat iyidir kanımca.



Bahane
Ailem bazen o kadar çekilmez oluyor ki, benim gibi birini bu insanlar yetiştirmiş olamaz diyorum. Huysuzluk etmeye çalışıyorum ve başarıyorum. Hayır, tabii ki kendini beğenmiş değilim, sadece onları beğenmiyorum...




Kasise girdik
Feribotla Yalova'dan Yenikapı'ya geçiyorum. Dışarıda kar atıştırıyor, denizde dalga var. Feribot ara ara sallıyor beşik gibi. Birden normalin dışında bir ses geliyor geminin alt tarafından, panikliyor herkes. Millet birbirine bakıyor korkudan, tedirgin herkes. Nedir-ne değildir diye millet başlıyor yorum yapmaya. Derken arkadan kır saçlı tonton bir amca sesleniyor etrafındakilere, hafiften gülerek: " Korkmayın yahu, birşey yok! Kasise girdik, e dışarıda kar da var. Kaptan da takmayınca zinciri kayıyor meret, ondandır. Korkmayın!.. Korkmayın!". Ardından herkesten bir kahkaha sesi geliyor, ne korku kalıyor ne panik...


Yanlış numara
Eğer arkadaşınız yerine yanlışlıkla başka bir numaraya, akşamki buluşmanın yeri ve saatini bildirdiyseniz; akşam karşınızda yurdumun zeki, çevik ve uyanık delikanlılarından ikisini görünce hiç ama hiç şaşırmayınız. Mümkünse gayet yüksek sesle bağırıp, orayı hızlı adımlarla terkedebilirsiniz. Tecrübeyle sabittir.





Züğürt tesellisi
Benden yaşça büyük kadınlar tarafından hep beğenildiğim için birkaç yıl sonra ikili ilişkilerimin hareketleneceğini, her şeyin benim için çok güzel olacağını düşünüyorum. Tıpkı ortaokuldan sonra lise için, liseden sonra üniversite için aynı şeyi hayal ettiğim gibi... Hep aynı söz, artık ben de inanmıyorum.


KAYNAK :www.itiraf.com
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu