Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj16.01.2009, 15:56 (UTC)    
Mesaj konusu: [color=darkred]LATİN EZGİLERİ SİTESİ[/color]'NDEN SELAMLAR..

Sitemizlatinezgileri.tr.gg, tüm Latin Dünyası'na mal olmuş sanatçıların yanısıra, Flamenko, Caz, Rock'n Roll, Rock, Pop Nostalji Dünyası'na adını yazdırmış yerli ve yabancı değerli sanatçıları, belgesel nitelikte tanıtmak için bir süre önce yayın hayatına başladı.

Ayrıca, sitemize bağlı bulunan,"Radyo Latin Dünyası" 'da bu ünlü sanatçıların şarkılarından örnekler sunarak, belgesel niteliğin diğer bir parçasını oluşturmaktadır..

Daha detaylı açıklamanın içinde yer aldığı sitemizin amacı, görsellliğin yanısıra, işitsel olarak da hizmet vermektir. Bu da İnternet'te bir yeniliğin, yeni bir nefesin var olmasını sağlayacaktır.

Radyo Latin Dünyası, hergün 20.00-24.00 saatleri arasında test yayınını sürdürmektedir. Zamanla yayın saatlerini arttıracak olan Radyo Latin Dünyası'nın, değerli müzikseverleri, hem site içeriği ile hem de müzik yayını ile mutlu etmek için tüm gayreti ile çalışmaktadır..

Herkesi, Latin ezgileri.tr.gg sitesini ziyaret edip, yayın saatlerinde, değerli sanatçıların unutulmayacak melodilerini dinlemeye davet ediyoruz..

Sevgi ve saygılarımızla,

Latinezgileri.tr.gg
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu