Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj27.01.2009, 11:11 (UTC)    
Mesaj konusu: Burclar ve kadınlar

Koç burcu kadını
Bir Koç Kızına aşık olduysanız, sizin için yapılacak pek bir şey kalmamış demektir. Tabii şayet Koç kızı da size aşıksa… Bu sözleri sakın yanlış anlamayın. Bir Koç kızı aşık oldu diye gözünün sizden başka hiçbir şeyi görmeyeceğini, yakanıza yapışıp hayatı size zehir edeceğini zannetmeyin. Hoş gerçi “hayatı zehir etme” konusunda Koç kızları kadar Zodyak’ta başka bir burcun kızına rastlayamazsınız, fakat bir Koç Kızı tapınma biçiminde tüm varlığıyla sadece ve sadece kendisini sevdiği erkeğe adamayacaktır. Çünkü, Koç Kızları hayata ve dünyaya öylesine kuvvetle bağlıdır ki, bu dağın bir parçası da siz olduğunuz için kendinizi şanslı sayabilirsiniz.


Boğa burcu kadını
Gerçek bir erkekseniz, Boğa Kızlarının gönlünü çalabilirsiniz. Zira o, her türlü erkek işini rahatlıkla yapabilir ve idareyi kolayca eline alabilir. Fakat, hiçbir zaman tercihi bu değildir. O, gerçek bir erkek arar. Bir Boğa Kızıyla birlikte olmaktan daha mükemmel bir şey olamaz. Karmaşık, zorlu, sert, şiddetli olaylar karşısında bile o inanılmaz dinginliğini, sükunetini bozmayacaktır. Öylesine sakin duruşunun zorlama olduğunu sanmayın sakın. Zira o hiçbir şey için kendini zorlamaz. Riya, yalan ve oyunlara kalkışmaz. Nasıl duruyorsa, öyledir. Rahattır. Ve onun bu rahatlığı çevresine yayılır. Etrafını huzur dalgalarıyla kaplar ve onunla birlikteyken geriliminizin yavaş yavaş azaldığını farkedersiniz. Boğa Kızları kesinlikle fiziksel bir varlıktır. Onun dikkatini çekecek yegane şey de alacağı fiziksel zevklerdir. Bunun dışında karmaşık figürlerden, yapma çiçeklerden, herkesin yapıyor olduklarından hiç mi hiç etkilenmez. Boğa Kızlarının vazoya yerleştirdiği çiçekler gerçek olmalı ve gerçekten kokmalıdır. İşte bundan etkilenir, haz duyar. Çünkü, fiziksel olarak hissettiği canlı çiçekler ona zevk verecektir. Yapma çiçekler aynı şey değildir.


İkizler burcu kadını
İkizler burcu kızları açıkça cinsel zevklere pek ilgi duymazlar. Onun kendini ihtirasa ya da her hangi başka bir şeye ciddi şekilde kaptıracak kadar uzun süre bir yerde durması zordur. Onun zihni sürekli olarak orada burada dolaşır durur ve aynı anda bir sürü yorum ve eleştiri yapar. Ancak, biraz daha derinliğine bakın. Bir İkizler kadının içinde bulunan birkaç kadın arasında bir yere gizlenmiş olan romantik bir tane mutlaka vardır. Onu ortaya çıkarabilmek ise, tamamen size kalmış. Şayet onun zihinsel, ruhsal ve fiziksel zevklerini tam bir uyum içinde uyarabilirseniz, yoğun bir cinsel ihtirasa sahip olabilecek biri olduğunu görürsünüz. İkizler kişiliği içinde bulunan çeşitli kadınların size verdiği mutluluğu bozmadan, onun bu yönünü nasıl açığa çıkarabileceğiniz konusunda sorunlar çıkabilir.


Yengeç burcu kadını
Biraz çılgın, biraz üzgün ve olağanüstü hayallerle doludur Yengeç Kadınları... Evet, Yengeç Kadınlarını tanımlamaya böyle başlamak mümkün. Tabii bu arada en büyük erdeminin sabır olduğunu söylemeden geçmeyeceğim. Ancak, kendisini üzüntüye kaptırdığı zaman hemen harekete geçmeli, onu kendisinden uzaklaştırmanın bir yolunu bulmalısınız. Yoksa, öylesine derin bir biçimde içine kapanabilir ki... İşte bu noktaya gelmeden onu yakalamaya çalışmalısınız. Bebek gibi üzerine düşülmesinden hoşlanan bir tarafı vardır. Sevdikleri tarafından şımartılma arzuları duyar. Hatta bu isteği Yengeç Kadının yapısında taa derinlere kök salmış gibidir. Onu azıcık şımartarak inanılmaz ölçüde sevgisini alabilirsiniz. Size bütün benliği ile sevgisini sunacaktır. Yengeç Kızlarının sevdikleri için yapabileceği kahramanlık derecesinde fedakarlıklarının sonu yokmuş gibi görünür. Hatta içinden çıkılmaz durumlar içine girseniz bile o sizi asla yüzüstü bırakmayacaktır. Hiçbir şey onu sevdiğinden ayrı tutamaz. Yengeç Burcu biliyorsunuz annelik duygularını yönetir. Çocuklarından biri hapşıracak olsa hemen yatağa atıp ilaç, sıcak çay, tavuk suyuyla besler ve onu şımartır. Üstelik bu tutumu sadece çocuklarına yönelik değildir. Eşi, ailesi, sevdiğine karşı da büyük bir sevecenlik ve şevkatle yaklaşır.


Aslan burcu kadını
Aslan kızının ilginç bir yönü çok hassas ve anılara bağlı olmasıdır. Genelde popülerdir ve eğer bundan sonraki yaşamında sizin isminizi taşımak alçak gönüllülüğünü göstermesini istiyorsanız, pek çok rakibiniz olacaktır. Büyük olasılıkla, başka kadınlara kraliçe gibi tepeden bakarak, grubunun sosyal lideri olacak, ancak insanın silahını elinden alan böylesine içtenlik ve böylesine güzel bir gülüş karşısında, buna pek aldıran olmayacaktır. Galiba başka kadınlar onun insanları yönetmek ve onların tavırlarına, adetlerine ve davranışlarına karışmak için doğduğunu seziyorlar. Zaten otoritesini elinden almaya çalışmanın hiçbir yararı olmaz. Aslan kızı canlı, akıllı ve yeterince zariftir. Doğa ona sanki iltimas yapmış gibidir. Sakın onu her sözüne bağlanıp kalacak kadar uslu bir kız gibi ehlileştireceğinizi sanmayın. Aslan kızının, ayaklarına kapanıp kendisine tapınacağını sanan bir erkek, yanılıyor demektir. Eğer sizinle uzlaşıyorsa, size saygı gösteriyorsa, arkadaşınız olmayı istiyorsa ve kendisine duygusal yönden sahip olmanıza izin veriyorsa, kendinizi şanslı saymalısınız. Bir dişi Aslan çok fazla kadındır. O lüks bir varlıktır, ucuzluk reyonlarında bulunmaz.


Başak burcu kadını
Başak kızını hayalinizde, nazik el değmemiş kadar temiz bir bakire kız olarak mı canlandırıyorsunuz? Hayalleriniz biraz sonra paramparça dağılacak demektir. Bir Başak kadını kendisine düşman kesilen bir dünyanın karşısına gene de başını dik tutarak çıkabilir. Lekesiz kadınlığın bu nazik, narin sembolü hakkında öğrenilmesi gereken çok şey var. Aslında utangaç biri olduğu doğrudur. Başak kızları ateşli, atak konuşmalar yapmak için sabun kutularının üstüne tırmanmazlar. Sarhoşken araba kullanmaktan tutuklanmazlar. Ama bir Başak kadını ne de olsa kadındır. O tüm gerekli silahlarla donanmıştır. Bunlar arasında, mutluluğa giden yol onu nereye çekerse, peşisıra oraya kadar gitme azmi de vardır. Başak kadını, bir kez duyduğu aşkın gerçek ve ideal olduğunu kabul ettikten sonra, bu ilişkinin tertemiz olduğu konusundaki kendi inancı, dünyadaki bütün yasal kağıtların hepsinden daha üstündür. Bütün burçlar içinde, hem son derece pratik, hem de aynı zamanda harikulada pratik olan tek kadın, Başak kadınıdır. Yasa dışı bir aşk ilişkisi, yüzeyde basit ve ahlak dışı görünebilir. Aslında buna ne kadar zor karar verdiği göz önüne alınırsa, Başağın, karakterine uygun bir davranış örneği olduğu anlaşılır. Başak kadını böyle bir ilişki karşısında toplumun suçlamasıyla utanç içinde kıvranacaktır ama gene de davranış şekli, ne de niyetinin temizliği konusundaki kendi kanısı değişecektir. Bu da zihne hükmeden, havai ideal peşinde koşan Merküri etkisiyle karışık, Başağın toprak yanının sağlam pratikliğini gösteren kusursuz bir örnektir.


Terazi burcu kadını
Terazi burcu kızları , kibar bir inandırıcılıkla fısıldıyarak konuşabilir. İpekler ve danteller giyebilir ve saçları mis gibi kokabilir. Hatta tek elinizle kaldırabileceğiniz bir yapma bebek gibi görünebilir. Ancak, tüm kadınsılığına, tatlı tavırlarına ve nefis zarafetine karşın, bu kız şaşırtıcı bir rahatlıkla pantalonlar giyer ve bunlar da ona bayağı yakışır. Kafası erkekçe bir mantıkla çalışır ve her tartışmada sizinle başabaş yarışabilir. Hatta bazen sizi geçebilir de; bunula birlikte, Terazi burcu kadınının kadınca yanı, genellikle, balayını güvenle geçirinceye dek size yetişmesine izin vermeyecek kadar akıllıdır. Balayında sizi satrançta yenmemeye dikkat edecektir, ama keskin zekasını sonsuza kadar o yumuşacık gamzelerin arkasına da gizlemeyecektir. Eninde sonunda, nasıl olsa beyin gücünün ne düzeyde olduğunu size gösterecektir.


Akrep burcu kadını
Akrep kızının derin, gizemli bir güzelliği vardır. O mıknatıs gibi çekici, gururlu ve güvenlidir. Ama Oïnun gizli bir pişmanlığı vardır. Erkek olarak doğmamıştır. Bu açıklamayı yapan Akrep kızlarının sıcaklığını neredeyse buradan hissedilebilir. Dünyada yaşayan bir tek Akrep kızı yoktur ki, tam anlamıyla kadın olmadığını düşünmesin. Eğer bir Akrep kızına aşıksanız, neden söz edildiğine siz de akıl erdirememişsinizdir. Bu kız kesinlikle yeterince büyüleyici ve son derece baştan çıkarıcıdır. Akrep kızı mavi botlarıyla pembe botlarını birbirinden ayırtetmeyi öğrendiği anda, pembe botları giymeyi tercih edecektir. Çünkü bu durumu en iyi şekilde değerlendirmeyi çok iyi bilir. Ancak pembe onun doğal rengi değildir. Onun doğal yapısının rengi koyu kestane veya koyu şarap rengidir ki hiçbiri kadınca renkler değildir. Bununla birlikte, şunuda kabul etmek gerekir ki, O size bunların kadınca olduğunu düşündürebilir. Akrep kadınları, sevgili, eş ve anne rollerini üstlendikten sonra bu rollerin içine sıkışıp kalan hemcinslerine karşı küçük gören bir nefret duyarlar. Akrep kızı kadınlık görevini kusursuz bir şekilde yürütürken karşısındakine hükmetme arzusunu kontrol altında tutacaktır. Bir Akrep kızı davranışlarını kontrol altına alıp, egzotik bakışlarının ağır parfümüyle bir erkeği manyetize ederek çakmağıyla sigarasını yakmasına izin verecektir.


Yay burcu kadını
Yay kadınları her zaman, her yerde görülen Polyanna'lardır. O heryerde yalnız yaşayacaktır. Yay kızları çok bağımsızdır. Ve her iki cinstten Yay'ların da aile bağlarına garip bir uzaklıkları vardır. Belki de bu, çok yolculuk yapmalarından ve ailelerini iyi tanıyacak kadar evde kalmamalarındankaynaklanmaktadır. Hatta sinemaya veya arkadaşlarının evlerine giderken bile, huzursuz bir şekilde hep yoldadırlar. O, herzaman size duymak istediğiniz şeyleri söylemeyecek. Çoğunlukla açık sözlülüğü ve utandırıcı sorularıyla saçlarınızı diken diken edecek. Ama arada sırada öyle özel, öyle harikulade birşey söyleyecek ki, size şarkı söylüyormuş gibi gelecek. Biraz aklınızı kurcalayacak ama, Yay kızlarının çoğu arkadaşlıkla aşkı, aşkla arkadaşlığı birbirine karıştırır. Partnerinizde çekingenliği, utangaçlığı tercih eden eski kafalı erkeklerden biriyseniz, kendinize başka bir Bingo arkadaşı arasanızdaha iyi edersiniz. Bu genç hanımın parlak içten bir davranışı vardır. O'nun ne hissettiği ve ne düşündüğü nasıl davrnandığı ve ne söyledeği özdeştir. O'nun ne hissettiği ve ne düşündüğü; nasıl davrandığı ve ne söylediğiyle özdeştir.


Oğlak burcu kadını
Tipik bir oğlak kızı diye bir şey yoktur. O bir müze müdürü de olabilir, eğlence için tel takıp danseden bir dansöz de olabilir. Ama ne yaparsa yapsın, ne giyerse giysin, Satürn onun bütün hareketlerine ve gizli amaçlarına hükmedecektir. Hangi kişiliğine bürünürse bürünsün, o kadınca hilelerinin veya pratik makul davranışlarının altında hep aynı amaç vardır. Önemli bir kişi olacak, koltuklarını kabartacak ve çocuklarına iyi bir baba olacak erkeği elde etme yolundaki çelik gibi bir azim. Öyle çok Oğlak kızları meslek sahibidir ki, sanki aşk ve evlilik onların ikinci tercihiymiş gibi görünebilir size. Aşk konusunda haklı olabilirsiniz. Evlilik konusunda, hayır. Anlamanız gereken şey şudur ki, Oğlağın amaçları güven, otorite, saygı ve mevkidir. Öyle ya da böyle Oğlak kadını üne kavuşacaktır. Bazıları bunu kitap yazarak, konferans vererek, resim yaparak veya müzik besteleyerek sağlayabilir. Her iki cinsten oğlakların içinde şaşılacak kadar çok olağanüstü sanat yeteneğine sahip olanlar vardır. . Belki bu içlerindeki denge ve uyum duygusundan neyin hoşa gideceğini, neyin doğru, neyin yanlış olduğunu bilmelerinden kaynaklanmaktadır.


Kova burcu kadını
Bir Kova kadınını çekici kılan, onu tanımanın imkansız gibi görünmesidir. Tabii bu durum Kova Kızına gizemli bir çekicilik kazandırıyor. Fakat, sadece bilmece çözmekten hoşlananlar için... Bu kızların ne zaman ne yapacağını anlamak neredeyse imkansız gibidir. O, zamanın dışında yaşarmış gibi haliyle (Gerçekten de zamanın ötesinde yaşar) çoğu zaman sizin bulunduğunuz zamana uyum sağlayamaz. Tabii bunun sonucunda da anlaşılmaz, aykırı ve çılgın gibi tanımların yakıştırılmasıyla karşı karşıya kalır. Aslında o ne bir çılgın, ne de aykırı biridir. Sadece çok zekidir. Fakat zekası bilinen kavramların ötesini araştırdığı için de anlaşılması zordur. İşin ilginç tarafı Kova Kızları da sizi anlayamayacaktır! Bir Kova Kızı aşık olduğu zaman, bütün diğer sabit burçların yani Boğa, Akrep ve Aslanlarïın sadakatine sahiptir. Fakat, sadece aşık olduğu sürece... Zira aklı böylesine zamanın ötesine taşan bir Kova Kızının size aşık olarak kalmasını sağlayabilmek gerçekten zor bir iştir. Bir defa özgürlüğüne sınırsız ölçüde düşkündür. Üstelik size olan aşkı, onun başka konulara sevgi duymasına engel değildir.


Balık burcu kadını
Sağa doğru uzayan sıraya girin. Ama lütfen hepiniz birden üşüşmeyin. Her erkeğe yetecek sayıda Balık Kadını bulunmayabilir. Ama bu, sırayı töreyi unutmanız için bir sebep değil ki! Sıranızı beklemek ve şansınızın yaver gitmesini dilemekten başka çareniz yok.” İşte, Balık Kızları’nın erkekleri ne derece etkilediklerini anlatan keyifli bir tanım. Astrolog “Linda Goodman” esprili diliyle ifade ettiği bu sözlere aynen katılıyorum. Ve erkeklerin Balık Kızlarını neden bu derece çekici bulduklarını da şu sözlerle açıklıyor; “Astrolojiyi bir kenara bırakın. Zaten Balık Kadınının büyüleyici güzelliği dilden dile dolaşır. Onun da kuşkusuz olumsuz yanları vardır, ama ilk bakışta o, her erkeğin üniversite sıralarındaki aşkıdır. Belki biraz da Playboy tavşanı olması buna tuz biber eker


sizin sevgiliniz hangi burc:D
______________

Mesaj27.01.2009, 11:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

Alıntı:
Yengeç burcu kadını
Biraz çılgın, biraz üzgün ve olağanüstü hayallerle doludur Yengeç Kadınları... Evet, Yengeç Kadınlarını tanımlamaya böyle başlamak mümkün. Tabii bu arada en büyük erdeminin sabır olduğunu söylemeden geçmeyeceğim. Ancak, kendisini üzüntüye kaptırdığı zaman hemen harekete geçmeli, onu
kendisinden uzaklaştırmanın bir yolunu bulmalısınız. Yoksa, öylesine derin bir biçimde içine kapanabilir ki... İşte bu noktaya gelmeden onu yakalamaya çalışmalısınız. Bebek gibi üzerine düşülmesinden hoşlanan bir tarafı vardır. Sevdikleri tarafından şımartılma arzuları duyar. Hatta bu isteği Yengeç Kadının yapısında taa derinlere kök salmış gibidir. Onu azıcık şımartarak inanılmaz ölçüde sevgisini alabilirsiniz. Size bütün benliği ile sevgisini sunacaktır. Yengeç Kızlarının sevdikleri için yapabileceği kahramanlık derecesinde fedakarlıklarının sonu yokmuş gibi görünür. Hatta içinden çıkılmaz durumlar içine girseniz bile o sizi asla yüzüstü bırakmayacaktır. Hiçbir şey onu sevdiğinden ayrı tutamaz. Yengeç Burcu biliyorsunuz annelik duygularını yönetir. Çocuklarından biri hapşıracak olsa hemen yatağa atıp ilaç, sıcak çay, tavuk suyuyla besler ve onu şımartır. Üstelik bu tutumu sadece çocuklarına yönelik değildir. Eşi, ailesi, sevdiğine karşı da büyük bir sevecenlik ve şevkatle yaklaşır.

Benimm sevgilim işte yengec aynen burda anlatıldıgı gibi Very HappyVery Happy
______________

Mesaj27.01.2009, 11:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

Benım Kadın Olanım Cool

Terazi burcu kadını
Terazi burcu kızları , kibar bir inandırıcılıkla fısıldıyarak konuşabilir. İpekler ve danteller giyebilir ve saçları mis gibi kokabilir. Hatta tek elinizle kaldırabileceğiniz bir yapma bebek gibi görünebilir. Ancak, tüm kadınsılığına, tatlı tavırlarına ve nefis zarafetine karşın, bu kız şaşırtıcı bir rahatlıkla pantalonlar giyer ve bunlar da ona bayağı yakışır. Kafası erkekçe bir mantıkla çalışır ve her tartışmada sizinle başabaş yarışabilir. Hatta bazen sizi geçebilir de; bunula birlikte, Terazi burcu kadınının kadınca yanı, genellikle, balayını güvenle geçirinceye dek size yetişmesine izin vermeyecek kadar akıllıdır. Balayında sizi satrançta yenmemeye dikkat edecektir, ama keskin zekasını sonsuza kadar o yumuşacık gamzelerin arkasına da gizlemeyecektir. Eninde sonunda, nasıl olsa beyin gücünün ne düzeyde olduğunu size gösterecektir.

______________
Google Pagerank Değerimiz 2 Oldu ||
Sizlerin Sayesinde !!


Mesaj27.01.2009, 15:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

sanal-platform yazmış:
Benım Kadın Olanım Cool

Terazi burcu kadını
Terazi burcu kızları , kibar bir inandırıcılıkla fısıldıyarak konuşabilir. İpekler ve danteller giyebilir ve saçları mis gibi kokabilir. Hatta tek elinizle kaldırabileceğiniz bir yapma bebek gibi görünebilir. Ancak, tüm kadınsılığına, tatlı tavırlarına ve nefis zarafetine karşın, bu kız şaşırtıcı bir rahatlıkla pantalonlar giyer ve bunlar da ona bayağı yakışır. Kafası erkekçe bir mantıkla çalışır ve her tartışmada sizinle başabaş yarışabilir. Hatta bazen sizi geçebilir de; bunula birlikte, Terazi burcu kadınının kadınca yanı, genellikle, balayını güvenle geçirinceye dek size yetişmesine izin vermeyecek kadar akıllıdır. Balayında sizi satrançta yenmemeye dikkat edecektir, ama keskin zekasını sonsuza kadar o yumuşacık gamzelerin arkasına da gizlemeyecektir. Eninde sonunda, nasıl olsa beyin gücünün ne düzeyde olduğunu size gösterecektir.


Birde Senin Kadın Olanınmı Var Mr. Green
Tabiki Şaka Ciddiye Alma Lütfen Razz

______________
Mesaj27.01.2009, 15:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

Japon-Cocuk süpersin kardeşim... Mr. Green Mr. Green
______________



Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu