Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj30.01.2009, 07:02 (UTC)    
Mesaj konusu: Tokat gibi cevap

BAŞBAKANIMIZDAN TOKAT GİBİ CEVAP

Davos'ta devam eden Dünya Ekonomik Forumu kapsamında düzenlenen ''Gazze Orta Doğu İçin Model'' oturumuna katılan Başbakan Erdoğan ile İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres arasında gerginlik yaşandı. Başbakan Erdoğan, oturumun son konuşmacısı Peres'in ''sert'' sözlerinin ardından, oturum yöneticisinden, İngilizce konuşarak ''bir dakika'' süre istedi.



İŞTE O AN (FOTO)

ERDOĞAN'DAN TARİHİ ÇIKIŞ (VİDEO)

Başbakan Erdoğan, Davos Ekonomi Forumu'nda, Katil İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres'in katliamı savunan ifadelerine ve sık sık kendisine göndermede bulunması üzerine, “Sayın Peres benden yaşlısın sesin çok yüksek çıkıyor biliyorum ki sesinin çok yüksek çıkması suçluluğundandır. Öldürmeye gelince siz daha iyi bilirsiniz öldürmeyi” diyerek çok sert tepki gösterdi. Suratının rengi değişen Siyonist Cumhurbaşkanı neye uğradığını şaşırırken, Başbakan Erdoğan, kendisine konuşması için yeterli süre verilmediğini söyleyerek Davos'a restini çekti: “Benim için de bundan sonra DAVOS bitmiştir.”

BAŞBAKAN ERDOĞAN TÜM İSLAM ALEMİNE TERCÜMAN OLDU
Başbakan Erdoğan'ın Terör devleti İsrail Cumhurbaşkanı'na karşı söylediği kurşun gibi sözler, tüm İslam dünyasının hislerine tercüman olacak nitelikteydi. Erdoğan Peres'e, Tevrat'ın “öldürmeyeceksin” emrini hatırlattığı sırada, Katil İsrail Cumhurbaşkanı'nın yüz şeklinin değişmesi dikkat çekti. Başbakan Erdoğan'ın İsrail'e karşı en net tepkiyi ortaya koyduğu dile getirilirken, Erdoğan için, “Tüm İslam aleminin hislerine tercüman oldu” yorumları yapıldı.

İSRAİL BARBARLIĞIN ÇOK ÖTESİNDE
Başbakan Erdoğan, duyarlı Yahudilerin bile İsrail'in katliamları karşısında sessiz kalamadıklarını dile getirerek şunları söyledi: “Peres benden yaşça büyüksün. Yüksek sesle açıklama yaptın ama benim yanıtım seninki kadar yüksek sesle olmayacaktır. Sesinin bu kadar yüksek sesle çıkması bir suçluluk psikolojisi içerisinde olduğunun göstergesidir. Öldürmeyegelince siz öldürmeyi çok iyi bilirsiniz. Plajdaki çocukları nasıl öldürdüğünüzü ben çok iyi biliyorum. Sizin başbakanlarınız tankların üstünde Filistin'e girmekten çok hoşlandıklarını söyleyen başbakanlardır.” Erdoğan ayrıca, İsrail Cumhurbaşkanı'nın konuşmasını alkışlayanlara da tepki göstererek, katliam savunusu gibi konuşmaları alkışlayanları da kınadığını söyledi.

ERDOĞAN: “DAVOS BENİM İÇİN BİTMİŞTİR”
Başbakan Erdoğan, Siyonist İsrail Cumhurbaşkanı'na cevap verdiği konuşmasını bölmeye çalışan oturum sunucusuna da sert çıktı. “Peres 25 dakika konuştu. Bize gelince 12 dakika konuşturuyorsunuz.” diyen Başbakan Erdoğan, sunucunun ısrarla sözünü kesmesi üzerine, “Benim içinde bundan sonra DAVOS bitmiştir.”dedi. Başbakan Erdoğan, Davos'a rest niteliği taşıyan sözlerinin ardından toplantıyı terkederek salondan ayrıldı.

ERDOĞAN'IN RESTİ DÜNYA BASININA BOMBA GİBİ DÜŞTÜ
Türkiye Başbakanı'nın “rest” konuşması dünya basınına bomba gibi düştü. Dünyanın önde gelen Uluslar arası haber ajanslarında Başbakan Erdoğan'ın konuşmaları saatlerce gündemde kalırken, Erdoğan'ın konuşma anı tekrar tekrar yayınlandı.
______________
KOZMİK BEDEN TEMİZLİĞİNİ BİLİYORMUSUN????

Mesaj30.01.2009, 07:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

haber için sağol
Mesaj30.01.2009, 07:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

Helal Olsun Vallahi Zaten Herkes Destekliyor...Dün Geceyi Özellikle Bekledim... Laughing Laughing
______________



Mesaj30.01.2009, 08:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

helal olsun başbakanımıza.. iyi cevap vermiş. Wink
Mesaj30.01.2009, 08:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

osscanavari yazmış:
helal olsun başbakanımıza.. iyi cevap vermiş. Wink


ayrıca sizden önce http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=83154

burada paylaşılmış Wink
Mesaj30.01.2009, 08:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu