Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj07.02.2009, 10:52 (UTC)    
Mesaj konusu: Site Tasarlarken

İyi bir site yapmak istiyorsanız;

1-Öncelikle sadelik ve sayfa düzenine önem vermelisiniz.Bu hem ziyaretçinin aradığını daha kolay bulmasına yardımcı olur,hem de gelen ziyaretçinin sizin bu işten anladığınız kanaatı belirir.

2-Tasarımınız farklı ve hoş olmalıdır.Bunlar yazı şablonları olabilir, başlık resminiz olabilir, üye girişiniz hatta yazı stiliniz bile olabilir.Görsel açıdan sağlam bir site, içerikle birleştiğinde bir şaheser konumuna gelebilir.Ayrıca ağızdan,ağıza yayılmasınada katkıda bulunursunuz sitenizin.

3-Farklı konuları ele almalısınız.Eğer yakın zamanda gerçekleşmiş bir olay var ve herkes bunun kahramanını yazıyor,ekliyorsa sizde olayı veya olay mağdurlarına yer verin.

4-Kendi içeriğinizi kendiniz hazırlamaya özen gösteriniz.Kendi yazılarınız hiçbir sitede olmadığından siz aranan olabilirsiniz.Veya hazırladığınız arşiv gibi içerikler birçok sitede sizden alınarak kullanılır ancak ilki size ait olduğundan siteden siteye gezersiniz.

5-Sağlam içerikler koyunuz.Her yerde olanlar bir süre sonra can sıkıcı hâle gelir."Adolf Hitler Nazileri katletti" yerine,"Nazi önderleri, Nazileri Adolf Hitler'e katlettirdi" gibi yazılar daha etkileyici ve kalıcı olur.

6-Yenilikçi ve güncel olun.Eğer sitenizi hergün günceller ve sürekli yeni şeyler eklerseniz sitenize ziyaretçi her internete bağlanmasında mutlaka sitenizi ziyaret eder.

7-Uygun sayfa kategorileri hazırlayın.Sayfalarınızı uygun kategorilere yerleştirirseniz ziyaretçi daha kolay bulur ve tatmin olur.Ayrıca her içerik için bir sayfa açmak sitenizin kalitesini düşüren unsurlardandır.

______________
Site Sahibi DjYıldırım Soylupinar
Mesaj07.02.2009, 15:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

Alıntı olduğunu belirtseydin iyi olurdu. Yakın zamanda yazdığım bir yazım. Sağol paylaştığın için...
______________

Mesaj07.02.2009, 15:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

bu biçim yazılar hep paylaşılıyor artık ezberledik Wink
______________




Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu