Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj15.02.2009, 16:53 (UTC)    
Mesaj konusu: Dünyanın En Şanssız İnsanı Bay Felaket

Benard Ancheriaux'a "dünyanın en şansız insanı" deniliyor ve ona "Bay felaket" adı takılmış. Adam gerçekten yürüyen bir felaket. Sıkı durun , Bernard Ancheriaux 17 yıl içinde tam 150 ciddi kaza geçirmiş. Ayrıntılar bir yana , iki kolu ve bacakları defalarca , birkaç kez de kafatası kırılmış, sırtından defalarca yaralanmış. Elli yaşında bir kuaför olan Ancheriaux "Sigortalandığım şirketi o kadar çok ziyaret ediyorum ki, artık orada herkes bana ilk adımla hitap ediyor." diyor ve ekliyor "Allah'tan şanslı olduğum bir yön var , kazaların çoğunda benim hatam yoktu ve beni sigorta oluyorlar."

Ancheriaux , ilk kazasını 13 yaşında yaşamış , yeni cilalanmış döşemede yürürken düşüp , bacağını ilk kez kırmış. İşte bu kazadan sonra öteki kazalar yağmur gibi gelmeye başlamış. Ancheriaux, "Sonra bir ağaçtan düştüm , kolum kırıldı sonra rugbye oynarken aynı kolum birkaç kez daha kırıldı, derken bisikletimle giderken şiddetli bir rüzgar çıktı devrildim ve dizim parçalandı." Şimdi gelin, Bernard Ancheliaux'un kaza kronolojisine bir göz atalım;

14 yaşında, dev bir çöp tenekesinin içine düştü, çıkamadı, az daha boğuluyordu.

Aynı yıl , yine bisikletle yolda giderken frenleri boşalan bir otomobil gelip arkasından çarptı ve Ancheriaux'ın kafatasının çatlamasına neden oldu.

Gelecek yıllardan birinde, bir köşe başında arabasının içinde otururken, köşeyi çok hızla dönen bir kamyonun altında kaldı.

Önüne konan takozlardan kurtulan bir diğer kamyon, evinde pencerenin önünde kahvaltı eden Ancheriaux'a ve tabii eve çarptı. Sonuç, hastanelik.

Benzeri bir olay yine aynı yıl Ancheriaux'un başına geldi, aşırı sürat yapan bir otomobil gelip, Ancheriaux'un kuaför dükkanının içine daldı. Yüzlerce cam kırığı her tarafına saplanan talihsiz kuaför yine hastahanenin yolunu tuttu.

"Bay Felaket" bir kayak merkezinde tatil yaparken, kontürolsüz bir kayakçı gelip adamcağızın üzerinden geçerken, bacağını kırdı ve omurgasını zedeledi. Ancheriaux, bu kazadan sonra yedi ay çalışamadı.

Bir suçluyu kovalayan polis aracı, Ancheriaux'un klasik Mercedesi'ne öyle bir çarptı ki, adam arabadan dışarı fırladı. Sonuç beş ciddi kırık...

Yeni aldığı Porche arabasıyla yolda giderken yolda duran kırık bir şişenin üzerinden geçti, lastikler yarılınca araba ancak bir ağaca çarparak durabildi.

Rüzgarlı bir günde yolda yürürken, önünden geçtiği evin üst katında bir cam patladı, aşağı düşen cam parçası kolunu ve bir tendonunu kesti.

"Avrupa'yı gezerken yolu Almanya'ya düştü, Frankurt yakınlarında çalınmış bir arabayla kaçan iki silahlı gangsterin eline rehin olarak düştü, yediği tabanca darbesiyle kafatası çatlak olarak yaşamını zor kurtardı.

En inanılmaz kazalardan birisini mesleğine yeni başladığı yıllarda çalıştığı Üniversite kampüsünde yaşadı intihara kara veren bir profesör, zehir dolu bir bardak meyve suyuyla Ancherıaux'un yerine geldi sonra bardağı nedense orada bırakarak gitti ve tabii Ancheriaux o bardaktaki meyve suyunu, zehirle beraber bir güzel içti. Bu kez çok zor kurtuldu.
Mesaj15.02.2009, 16:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

allah allah Very Happy
______________




Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu