Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj01.03.2009, 08:51 (UTC)    
Mesaj konusu: Bir inşaat mühendisinden mektup... mutlaka okuyun !..

Okan Koraltan
İnşaat Mühendisi

"Merhaba arkadaşlar,

Bir çoğunuzun sisteme üye olmuş olmasına rağmen bir kez dahi sistemi kullanmamış olduğunu görüyorum. Teknik olarak bunun bir açıklaması yok. İlk söylenebilecek, bir dostunuzun ricası ile onu kırmamak için sisteme giriş yapmış olmanız ki bunun o kişi için bir şey ifade etmediğini bilmelisiniz. İkinci bir ihtimal, sisteme girdikten sonra gelir elde edemeyeceğinizi düşünmeniz ki bu da sistemi yeterince analiz etmemeniz, yapılan işi muhtemelen anlamamanız ya da uğraşmaya değer bulmamanızdan kaynaklanmaktadır.

ben kısaca 45 gün önce, eşim ve kardeşlerimden oluşan 3 üye 0,03 dolar bakiye ile başlayan hesabımın (5 dolar hediye hariç) 15. gün sonunda, 12 üye 9 dolar, 30.günde 48 üye ve 33 dolar, 45.günde 124 üye ve 156 dolara ulaştığını anlatmak isterim.

öncelikle çevremde üye yaptığım arkadaşlara sisteme inanmalarını bunun bir reklam pazarlama platformu olduğunu ve bizlerinde prim usulü çalışan pazarlamacılar olduğumuzu ve işin tamamını internet üzerindeki araçları kullanarak yapabileceklerini, mesai sınırlaması olmadığını, ayıracağımız zamanı kendimizin tercih ettiğini anlattım. Facebook’a albüm yüklemek için 1 saat, oyun oynamak için 3 saat, chat yapmak için 6 saat harcadığımız zamanlar oldu. Ptc sitelerinden 2-3 dolar almak için günlerce reklam tıkladınız belki.

ben ortalama günde yarım saatimi ayırdım bu iş için. Bu süre sistemi yerine oturtuktan sonra çok daha kısalabilir yada portala bilgi girişi yapmak yoluyla uzatabilir ve bireysel kazanç arttırılabilir.

öncelikle standart üye olarak zaman kaybetmek yerine 1. haftada pro üyeliğimi başlattım. Üyelerimden üye olur olmaz en iyi arkadaşlarından 3 er kişiyi üye yapmalarını istedim. Flakes uygulaması ile, günlük 70 puan otomatik almaya başladım. Anketleri doldurdum ve 7-8000 puan hemen hesabıma yüklendi. En güzeli, superwomm sistemine girdiğim 110 telefon numaramdan 110000 puan aldım.Bu hafta super womm mesajlarımı göndermeye başlıyorum. Ayrıca yine bu hafta 5000 puanlık bir anket geliyor. Üstelik anketi dolduran her arkadaşımdan ve hatta sizlerden 500 puan alacağım. 124 üyeden 100 kişi bu anketi doldursa alacağım puan 50000 puan olacak. İşte sistem size böyle geniş yüksek yüklemeli bol kazançlarla ödeme yapıyor. Benim hedefim ilk 3 ayda 100 dolar birikim yapmak idi , şimdi ise Mart sonunda 300 dolar rakamına ulaşmak. Yani ilk hedefimin 3 katına ulaşmak.

bu arada portal-turk için bilgi girişi yapıyorum hafta sonları. yakında buradanda sürpriz ödemeler gelecek.

günde 3-4 reklam çıkıyordu. 3-4 üyeyle, günde 15-16 puan alarak başladım. şimdi 124 üye ve günde 20 civarı reklam çıkıyor. gerisini siz hesaplayın.

doğrusu bu iş artık bir hobi halini aldı ve oldukça keyif almaya başladım. Bu sebeple sticky programını deniyorum. Sticky den search-earnde reklam verecek ve isim hakkını satın aldığım firmalardan örneğin yıllık 1000 dolarlık yapacakları reklam karşılığı 200 dolarlık % 20 komisyonum hesabıma doğrudan yatacak.

Sırada partner üyelik var.

Arkadaşlar, bu iş network marketing işidir. Part time çalışan üyeleri bizleriz. Sisteme ne kadar çok insanı üye yaparsak, reklam vermek isteyenler o kadar artar ve bizde o kadar kazanırız.

Size tavsiyem super womm telefon kayıt bedelleri düşürülmeden kayıtlarınızı girmeniz ve 100 dolar rakamına hemen ulaşıp aldığınız parayı arkadaşlarınıza göstererek sisteme katılmaya teşvik etmeniz. Bu kriz günlerinde bazı masraflarınızı bu yolla karşılamanızın mümkün olduğunu göreceksiniz. Benim bu yazımı üye olmak isteyen arkadaşlarınıza da gönderebilirsiniz, böylece gelecekte kendilerini nasıl bir sürecin beklediğini görmüş olurlar.

bu arada şunu söyleyeyim: hiç çekinmeden 59 tl verin pro üyelik olun. Eğer bu bedelin iki katını hiç bir şey yapmadan 1 yıl sonunda kazanamaz ve paranızı geri isterseniz, bu bedel iade edilecektir ki buna gerek kalmıyor.Dolduracağınız anketler, telefon bilgi girişleri, internet ve womming reklamları ile 2-3 hafta içinde bu paranın iki katına ulaşırsınız. Tek yapmanız gereken ben bu işi yaparım demek.

Umarım verdiğim bilgiler faydalı olmuştur. Sizlerin bir kısmı listemdeki pasif arkadaşlar.Umarım bu bilgiler doğrultusunda üye olduğunuz bu reklam pazarlama işinde ileriye dönük öngörüleri yapar ve güzel kazançlar elde edersiniz.

başarılar ve bir sonraki başarı öyküsünde görüşmek dileğiyle."

SEarch-earn hakkında bilgi almak isterseniz BURAYA, Siteye üye olmak isterseniz BURAYA TIKLAYIN

Bu arada beN de search-earn üyesiyim. Ne kadar üyem var ? ŞU anda toplam 3 ü partner 1364 üyem var. işte resim :



Peki ne kadar kazandım ? Toplam kazancım 3.502 dolar. Şu anda hesabımdaki kazancım 218dolar. işte resmi :


______________
Mesaj01.03.2009, 08:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

Paylaşım İçin Teşekkürler.
Mesaj01.03.2009, 09:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bu Konunun Asıl Amacı "Bence" Reklam Wink
______________
Mesaj01.03.2009, 12:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

turked yazmış:
Paylaşım İçin Teşekkürler.


ne demek! okuduğunuz için ben teşekkür ederim
______________
Mesaj01.03.2009, 12:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

Paylaşım İçin Sağol
______________

Ödev-Arsivleri Sitem Silindi.Msnmi Unuttum Nerden Bulabilirim
Mesaj01.03.2009, 12:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

paylaşım iiçin saol Wink
______________




Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu