Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj26.04.2009, 11:22 (UTC)    
Mesaj konusu: Kaliteli Seo İpuçları

Herkes sitesinin arama motorlarında ilk sıralarda olmasını ister ve bunun için birçok yöntem uygular. Arama motorlarına sitenizi daha kolay tanıtmak için SEO denilen yöntemi uygulamak gerekmektedir. Bu şekilde sitenizde bulunan içerikle arama motorları’na daha hızlı bir şekilde indexlenecek ve üst sıralara çıkma şansı dahada artacaktır .

SEO Dediğimiz olay , Sitenizi arama motorlarına daha hızlı tanıtmak ve diğer sitelerin kalitesinden farklı kılmak için yapılan bir yöntemdir . Yani arama motorlarına optimize etmek’tir. Bilinen birçok seo yöntemi vardır fakat bilmeyenler için’de birçok seo yöntemi bulunmaktadır.
Öncelikle sitenizde mutlaka robot.txt dosyası bulunmalıdır. Arama motorları için çok önemli bir dosya olmaksızın en önemlisi Google açısından gerekmektedir .

Vazgeçilmez Sitemap (Site haritası)
İlk başta sitenizde kesinlikle Sitemap kurulu olmalıdır. Bu sayede içeriğiniz arama motorlarına daha hızlı bir şekilde eklenecektir. Wordpress veya diğer hazır blog sistemlerinde sitemap kurulumu oldukça basittir ve bu tür hazır sistemlerin vazgeçilmez eklentileri arasındadır. Siteniz hazır script ile dizayn edilmemiş ise kendinize yeni bir sitemap kurmanız daha mantıklıdır. Sitenize kaliteli bir sitemap kurmak isterseniz en çok tavsiye edilecek Google Webmaster Tools‘dur .

İçerik ile alakalı etiketler
Yazdığınız içerik ile alakalı etiketler eklemeniz en önemli seo taktiklerinden biridir. İçerik’te bulunan kelimeleri etiket olarak konu içine eklemek , İçeriğin arama motorlarında olan sırasını dahada üst sıralara çıkarmak için en iyi yöntemlerden biridir .

Konularınızı birbirine bağlayın
Yazdığınız içerik ile ilgili konuları birbirine bağlayarak diğer sayfalarada Mükemmel bir değer kazandırmış olacaksınız. Bağlamak kelimesi konuda bulunan kelimelere ait başka bir konu yazmış iseniz kelimeye link verip ziyaretçileri yönlendirebilirsiniz .


ALINTIDIR
______________
Mesaj26.04.2009, 14:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

tşkler...
Mesaj27.04.2009, 14:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

Teşekkürler .
______________
Mesaj27.04.2009, 14:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

TŞKLER
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu