Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj13.05.2009, 12:42 (UTC)    
Mesaj konusu: Google site sıralaması hakkında yardım...

Ya arkadaşlar benim site google de tr.gg diye aratınca 28. sayfadada çıkıyor..Bu uzun zamandır hep aynı...Halbu ki günlük ziyaretçi sayım 1000 lere yaklaşmasına rağmen ne aşağı iniyor ne de yukarı...Neden olabilir...Bir türlü çözemedim....


www.halimdiktas.tr.gg
Mesaj13.05.2009, 12:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

isterseniz günlük ziyaretciniz 10bin olsun bu etkilemezki sitenizi güncellemeniz lazım her zaman ve toplistlere biraz sitenizi ekleyin ama pr si yüksek sitelere bidaki güncelleme oldugu zaman saten sıralamada güzel yerler edinirsiniz
Mesaj13.05.2009, 13:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

arkadaşın dediklerine aynen katılıyorum
htlmkodes haklı
Wink
Mesaj13.05.2009, 13:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ayrıca daha yukarılara çıkmak istiyosan kendine ait içeriğin olmasıda çok önemli.Başka sitelerden fazla alıntı yapmamak gerekiyor.
Wink
Mesaj13.05.2009, 21:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arama motorlarında yükselmek için bilmemiz gereken bir kaç önemli nokta vardır. Sitenizin mutlaka standartlara uygun olmalı gerekmektedir. Örneğin sitenizde kodlama kısmında çok gereksiz tablolar açılmış kapatılmış ise siteniz browserlarda düzgün açılabilir ancak browserlar hataları düzeltip ekrana basmak için vakit kayıp ederler yada sayfanızda çok resim vardır geç açılır bunlar hep olumsuz puan getirir sitenize.

Arama motorlarında şu mantık vardır. Aynı içerikli binlerce sayfa vardır. Hangisinin üste çıkacağına şöyle karar verirler. Domain(sitenin adresi) etkeni. Normal şartlar altında domain ile site içeriği uyumludur.

Arrow Hangi sayfanın unique içeriği varsa yani çalıntı yada kopya bir içerik olmayan. Google arama motorunun temel amacı, insanlığa faydalı siteleri üste çıkartmaktır.

Arrow Hangi sayfada kodlama hatası yoksa

Arrow Hangi sayfanın PageRank değeri yüksekse o site üste çıkar.
______________
2505 Resimlik DEV Galeriyi Görmeyen Kalmasın DREAMWEAVER DERSLERİ Fırsatı Kaçırma Sende Kazan
50 Mesaj Yazan HER kullanıcı 1 Haftalık Text Reklam Kazanıyor. PageRank Değerini Yükseltmek
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu