Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj10.06.2009, 08:15 (UTC)    
Mesaj konusu: Kaka Real Madrid'de "Tarihe Geçmek" İstiyor

Kaka Real Madrid'de "Tarihe Geçmek" İstiyor
09 Haziran 2009 / 09:30
Real Madrid'le 65 milyon Euro bonservis ücreti karşılığında 6 yıllık sözleşme imzalayan Brezilyalı yıldız Kaka, İspanyol ekibiyle "tarihe geçmek" istediğini söyledi.



Brezilya'nın Recife şehrinde bir basın toplantısı düzenleyen Kaka, hem Avrupa, hem de İspanya'da şampiyonluk peşinde olan Real Madrid'in bir parçası olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ve bunun kendisi için büyük bir motivasyon olduğunu belirtti.

Basın toplantısı sırasında oldukça neşeli olduğu görülen ve sürekli gülümseyen Kaka, daha önce Zinedine Zidane'a ait olan 5 numaralı formayı giymek istemediğini kaydetti.

Kaka, "Böyle bir teklife minnettarım. Ancak Zidane, Zidane'dır. Kendimi onunla kıyaslamak istemiyorum. Henüz takıma yeni geldim. Şampiyonluklarla tarihe geçmeye çalışacağım. Fakat Zidane zaten burada tarih yazmış bir isim. O benim için bir örnek" ifadelerini kullandı.

Kaç numaralı formayı taşıyacağını henüz bilmediğini belirten Kaka, Real Madrid'de kendisinden; Sao Paulo'dan Milan'a transferinde olduğundan daha büyük beklentilerin olduğunu söyleyerek, "Milan'a gittiğimde kimse Kaka'nın kim olduğunu veya Kaka ile ne yapılabileceğini bilmiyordu. Şimdi ise dünyanın en iyilerinden biri olarak görülüyorum" diye konuştu.

Kaka ayrıca, "Şimdi farklı bir sorumluluğum var. Fakat bundan korkmuyorum. Bu benim için yeni bir motivasyon. 27 yaşında, kazanabileceğim herşeyi kazandım. Şimdi ise henüz birşey kazanmadığım bir yerdeyim ve bu da benim için çok büyük bir motivasyon" dedi.

Nethabercilikten alıntıdır ...
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu