Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj10.06.2009, 15:11 (UTC)    
Mesaj konusu: Domuz gribiyle ilgili şok iddia!

Dünya=

Avustralyalı bilimadamları domuz gribi virüsü olarak bilinen ölümcül H1N1 virüsünün yeni virüsler geliştirmek ve yeni bir takım testler yapmak için çalışan bilim adamları tarafından laboratuar ortamındaki çalışmalar sırasında yanlışlıkla üretilmiş olabileceğini öne sürdü.
Dünyanın birçok ülkesine yayılan ölümcül domuz gribi konusunda bir açıklama yapan Avustralyalı bilim adamları, dünyayı sarsan H1N1 virüsünün yanlışlıkla üretilmiş olabileceğini iddia etti.

Konuya ilişkin olarak ScienceInsider web sitesine bir açıklamada bulunan Avustralya Devlet Üniversi'nden emekli bir virüs bilimcisi olan Adrian Gibbs, virüsün laboratuar ortamında yaşanan bir kaza sonucu yayılmış olma ihtimalinin bulunduğunu söyledi.

Yeni bir aşı ya da virüs geliştirmek amacıyla yapılan çalışmalar sırasında meydana gelmiş bir kazanın bu virüsün yayılmasına neden olduğunu iddia eden bilim adamlarının dışında Dünya Sağlık Örgütü'nün üzerinde durduğu teori ise, domuz gribinin domuz, kuş ve insandan alınan genetik materyallerin karıştırılması sonucu ortaya çıktığı doğrultusunda.

Gibbs, "Domuz gribinin içeriğindeki virüste yapılan çalışmalarda farklı virüs tiplerine rastlamak mümkün. Bunu kesin bir şekilde ifade etmek mümkün olmasa da ihtimallerden biri de bu noktada" diye konuştu.

Kaynak=
http://www.sabah.com.tr/Dunya/2009/0...gili_sok_iddia

______________
Mesaj10.06.2009, 15:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

yok artık..
______________
Mesaj10.06.2009, 15:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

Her zamanki gibi aynı şeyler...
______________
Mesaj10.06.2009, 15:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bence bıraz mantıklı..Zaten bu vırusu "Amerıkalıların" bılerek cıkardıqı konusunda duyumlar almıstım..Asıyı hemen buldular bu ımkansız demıstı arkadasım bana..Ona gore once vırusu uretmıs yaydırmıslar;sonra asıyı bularak paraya para dememeye calısıyolar..Gercek mı bılemem ama bu dunyanın bın bır turlu var..Insallah oyle degıl;dogal bır hastalık/vırustur..
Mesaj10.06.2009, 16:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

yanlışlıkla değil, bilerek...haberdeki tek yanlış bu..

Arrow hastalıgı panzehiri elinde olmak üzere yayıyorlar ve sonra aşısını satıp para kazanıyorlar.. basitçe olay bundan ibaret..
______________
www.canelmadag.tr.gg
Mesaj11.06.2009, 08:43 (UTC)    
Mesaj konusu: Zorumuza gideR be

hayatımızda domuz görmemişiz eğer bu yabancı ülkelerin yüzünden domuz gribinden gidersek cok kötü olur Laughing
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu