Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj25.06.2009, 12:39 (UTC)    
Mesaj konusu: Nihat Kahveci , İsmail Köybaşı Ve Rıdvan Şimşek Beşiktaş'ta

Nihat Kahveci Beşiktaş'ta

Beşiktaş, Villarreal'de forma giyen milli futbolcu Nihat Kahveci ile 3 yıllığına anlaştı.



Turkcell Süper Lig'de ve şampiyonlar Ligi'nde başarı hedefleyen Beşiktaş, çok önemli bir transfere imza attı. Siyah-beyazlılar İspanya'nın Villarreal takımında forma giyen milli futbolcu Nihat Kahveci ile 3 yıllığına anlaşma sağladı.

Daha önce Türkiye'ye dönmek istemediğini ve futbol hayatını İspanya'da sürdürmek istediğini söyleyen Nihat Kahveci, başkan Yıldırım Demirören'in çabalarıyla ikna oldu ve siyah-beyazlı formayı giymek için “Evet” dedi.

Beşiktaş'ın Nihat için Villarreal Kulübü'ne 4.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği öğrenilirken, Nihat'ın alacağı ücret konusunda bir açıklama yapılmadı.

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören NTV Spor'a yaptığı açıklamada, "Nihat Kahveci Beşiktaş camiasına hayırlı olsun. İki kulüp zaten daha önceden anlaşmıştı, Nihat bundan sonra Beşiktaş’ın başarısı için ter dökecek" diye konuştu.

2001-02 sezonunun devre arasında teknik direktör John Benjamin Toshack'ın ısrarıyla Beşiktaş'tan İspanya'nın Real Sociedad takımına transfer olan Nihat, sezonun ikinci yarısında İspanya'ya alışma süresini tamamladı. Bir sonraki sezon fırtına gibi esen milli futbolcu, attığı 23 golle tüm dikkatleri üzerine çekti. Daha sonra 3 sezon daha Sociedad forması giyen Nihat, istikrarlı çizgisini sürdürdü ve sergilediği performansla Villarreal Kulübü'nün yolunu tuttu.

Villarreal'deki ilk sezonunda vasat bir görüntü çizen Nihat, bir sonraki yıl ise tekrar kendini buldu ve attığı gollerle takımının ligi ikinci sırada bitirmesinde büyük pay sahibi oldu.

Euro 2008'de A Milli Takım formasıyla çok kritik gollere imza atan ve ay-yıldızlı ekibin yarı final oynamasında önemli rol üstlenen Nihat, geride bıraktığımız sezonda ise yaşadığı sakatlıklar nedeniyle beklenen performansı sergileyemişti.

STATTA İMZALAYACAK
Bu arada Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören İzmir'de anlaştığı eski futbolcuları Nihat Kahveci'nin İnönü Stadı'nda taraftar önünde düzenlenecek imza töreniyle yeniden "Kara Kartal" olacağını söyledi.

Beşiktaş Başkanı, Nihat'ın sözleşme töreni tarihini kısa sürede belirleyerek kamuyouna duyuracaklarını da sözlerine ekledi.


__________________________________________________________

İsmail Köybaşı Beşiktaşlı Oldu

Beşiktaş, uzun süredir transfer etmek istediği Gaziantepsporlu İsmail Köybaşı ile her konuda anlaştı. Siyah-beyazlıların genç futbolcuyla 3 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi. Bu arada Beşiktaş, Karşıyakalı Rıdvan Şimşek'i de renklerine bağladı.



Gelecek sezon Turkcell Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde güçlü bir kadro kurmayı hedefleyen Beşiktaş, sol kanadına takviye yaptı.

Siyah-beyazlılar bir süredir görüştüğü Gaziantepspor'un 20 yaşındaki sol beki İsmail Köybaşı ile her konuda anlaştı. Siyah-beyazlıların İsmail Köybaşı ile 3 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Gaziantepspor'a ödenecek bonservis bedeli konusunda net bir açıklama yapılmazken, Beşiktaş'ın Köybaşı için bir miktar para ve 3 genç futbolcuyu Gaziantepspor'a vereceği ifade edildi.

Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, İsmail Köybaşı'nın transferini ''yılın transferi'' olarak değerlendirirken, bir Anadolu kulübü olarak bu transfer karşılığında Beşiktaş'tan iyi bir bonservis bedeli aldıklarını söyledi.

Turkcell Süper Lig'de geçen sezon başarılı futboluyla dikkat çeken İsmail Köybaşı, 21'i ilk 11'de olmak üzere 24 maçta forma giydi.

Sezonun sona ermesinin ardından 4 Haziran'da İstanbul'da bir fıtık ameliyatı geçiren genç futbolcu, şu sıralarda İskenderun'da ailesinin yanında dinleniyor.

Öte yandan Beşiktaş, Karşıyaka'da forma giyen Rıdvan Şimşek'i de renklerine bağladı. Siyah-beyazlılar U-19 Milli Takımı ile Akdeniz Oyunları kampında bulunan 18 yaşındaki futbolcu için Ege kulübüne 1 milyon dolar ödeyecek.

___________________________________________________________
Rıdvan Şimşek Beşiktaş'ta

Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe`nin de peşinde olduğu Rıdvan`ı renklerine bağladı.



Mustafa Denizli`nin ısrarı üzerine Karşıyaka ile temasa geçen Beşiktaş Yönetimi, 19 yaşındaki sağ bek Rıdvan Şimşek ile anlaştı.

Karşıyaka Altyapısından A takıma yükselen Rıdvan, geçtiğimiz sezon 26 maçta forma giydi ve bu karşılaşmaların 21`inde sahaya ilk 11`de çıkma başarısı gösterdi. U18 VE U19 Milli Takım formalarını da giyen genç oyuncu 10 kez Milli oldu.

Rıdvan Şimşek`in takımıyla 2011 yılına kadar sözleşmesi bulunuyordu.

Bugün Karşıyaka ile sözleşme imzalayan Beşiktaş, Rıdvan ile de birazdan sözleşme imzalayacak.


OYUNCU HAKKINDA BİLGİ İÇİN(UĞUR MELEKE):
http://www.milliyet.com.tr/Yazar.asp...0Meleke&ver=66



Evet Beyler YORUMLAR
______________

Mesaj25.06.2009, 13:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

super transfarler , takimimi tebrik ediyorum .
______________
Mesaj25.06.2009, 13:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

3 tane birden aynı gün içerisin demi
______________
Mesaj25.06.2009, 13:19 (UTC)    
Mesaj konusu: cvp

Nihatla anlaştı yazmışsınız ama 3 yıllık sözleşmeyi imzaladı dimi ?
______________
Mesaj25.06.2009, 14:28 (UTC)    
Mesaj konusu:

Mesaj25.06.2009, 14:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

Nihat kahveci gitmeseydi iyi olurdu.
______________


Mesaj25.06.2009, 15:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

Boş Yere Mehmet Topuzu İyi ki Almadınız Very Happy
______________
Bilgi Güçtür , Bildikçe Büyürsün .. Paylaştıkça Efsaneleşirsin.. !
Mesaj25.06.2009, 16:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

Alıntı:
Nihat kahveci gitmeseydi iyi olurdu


kıskanmayalım yhau haberler gerçkten doğru.Nihat filanda doğrudan gelmiş yalan felan değil.
Mesaj25.06.2009, 16:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ya arkadaslar paylasılmıs BENCE durmayalım ustunde...
Her yerde mac haberı var yeter artık Very Happy
Mesaj26.06.2009, 14:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

3 transferde kesin olarak bitti beyler ayrıca Mustafa Hoca'ylada 1 yıl yeniledik ve en önemliside yeni sponsorumuz ADİDAS. Smile

[img]http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?adi=bjk_adidas_logohbr[/img]

Adidas, Beşiktaş’ın Resmi Sponsoru Oldu

Kulübümüz, adidas ile 2009-2010 ve 2010-2011 sezonlarını kapsayan 2 yıllık teknik sponsorluk anlaşmasına imza attı.

Başkanımız Yıldırım Demirören ile adidas Türkiye Genel Müdürü Haluk Özmutlu, yaptıkları yazılı açıklamada, önümüzdeki iki sezon için teknik sponsorluk anlaşması imzaladıklarını belirttiler.

Açıklamada Başkanımız Yıldırım Demirören, “Dünya çapında spora, özellikle futbola yıllardır büyük katkı sağlayan adidas ile yaptığımız teknik sponsorluk anlaşmasını sizlere duyurmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Dünyanın en iyi spor kulüplerine sağladıkları ileri teknik özelliklere sahip ürünleriyle bizleri de destekleyecekleri için Sayın Haluk Özmutlu nezdinde tüm adidas ekibine teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki önümüzdeki sezonda adidas’la birlikte yeni şampiyonluklara imza atacağız. Anlaşmamızın hem Beşiktaş camiasına, hem de adidas’a hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

adidas Türkiye Genel Müdürü Haluk Özmutlu ise, “adidas olarak Türkiye’de ve Avrupa’da önemli başarılara imza atmış köklü bir spor kulübü olan Beşiktaş ile teknik sponsorluk sözleşmesi imzalamanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz.

Beraber çalışacağımız süre içerisinde adidas Türkiye olarak Beşiktaş Jimnastik Kulübü futbolcuları için performanslarını artıracak ürünler sağlayacak olmamızın Beşiktaş ve adidas’ın başarılarını pekiştireceğine inanıyoruz. İmzalanan teknik sponsorluk sözleşmesiyle; iki sezon boyunca Beşiktaş Futbol A takım ve alt yapılarının tüm maç, kamp ve antrenman malzemelerini tedarik edeceğiz.

Anlaşmamızın adidas ve tüm Beşiktaş camiasına hayırlı olmasını diliyor, bu değerli işbirliğinin ortaya çıkmasındaki katkılarından dolayı Sayın Yıldırım Demirören ve emeği geçen Yönetim Kurulu üyeleri ve tüm Beşiktaş ekibine teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

Ayrıca yeni sezon formalarımızın Temmuz ayı sonunda taraftarlarımızın beğenisine sunularak, adidas ve Kartal Yuvası resmi satış noktalarında satılmaya başlanacağı bildirildi.
______________

Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu