Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj26.06.2009, 09:04 (UTC)    
Mesaj konusu: Müzik dünyası yasta

ANKARA (A.A) - Pop müziğin kralı Michael Jackson'ın ölümü, hayranlarını ve müzik dünyasının birçok ünlü ismini yasa boğdu. Elvis Presley'in kızı, Michael Jackson'ın eski karısı Lisa Marie Presley, yaptığı yazılı açıklamada, şaşkın olduğunu, sanatçının ölümünden duyduğu üzüntüyü kelimelerle ifade edemeyeceğini söyledi.

Liste başı olan 3 albümünde Jackson ile çalışan yapımcı Quincy Jones, üzüntüsünü "bu beklenmedik ve trajik haberle harap oldum. Bu genç yaşında bizi terk etti. Söyleyecek bir şey bulamıyorum" sözleriyle ifade ederken, sanatçının yakın arkadaşları Elizabeth Taylor ile Brooke Shields, büyük bir yıkım yaşadıklarını söyledi.

Madonna da yaptığı yazılı açıklamada, "kendimi ağlamaktan alamıyorum. Her zaman Michael Jackson'a özendim. Müzik dünyası çok büyük bir yıldızını kaybetti" diye konuştu. Justin Timberlake, Michael Jaskson'ın örnek aldığı bir sanatçı olduğunu belirtti ve "sadece pop müzik dünyası değil, tüm müzik dünyası bir dahisini,
gerçek bir elçisini kaybetmiştir" dedi.

Michael Jackson'a, 1991 yılında bir numara olan "Black or White" adlı şarkısında eşlik eden Guns N'Roses grubunun gitaristi Slash de yaptığı açıklamada, "cok üzücü bir haber. Çok yetenekliydi" diye konuştu.

Disco müziğin yıldızlarından Donna Summer, CNN'e yaptığı açıklamada, şok yaşadığını, Michael Jackson'ın büyüklüğünün, kusursuzluğundan kaynaklandığını belirtti.
Şöhreti henüz çocukken, kardeşleriyle kurduğu "Jackson 5" adlı grupla yakalayan, müzik dünyasına kazandırdıklarının yanı sıra hayat tarzı ve hakkındaki seks skandallarıyla da gündeme gelen Michael Jackson'ın ölümü, dünya genelindeki milyonlarca hayranını da büyük bir üzüntüye gark etti.
Kaynak :Mynet

______________
Mesaj26.06.2009, 09:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arrow http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=110576
______________
Atatürk diyor ki "Beni unutturmak isteyenler olabilir."
Mesaj26.06.2009, 09:05 (UTC)    
Mesaj konusu:


Burda Yapmayın Böyle Görmedin O kONUYU
______________
Mesaj26.06.2009, 09:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

sanalexen yazmış:

Burda Yapmayın Böyle Görmedin O kONUYU

Forumu araştırmadan başlık açılmayacağını bilmeniz gerekirdi.
hemen iki konu altında bu başlığın aynısı açıldı zaten.
görmemiş olabilirsiniz.


Allah rahmet eylesin.
iyi eğlenceler.
______________
Atatürk diyor ki "Beni unutturmak isteyenler olabilir."
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu