Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj26.06.2009, 15:33 (UTC)    
Mesaj konusu: İstanbul Park F1 takviminden çıkarılıyor mu?

İstanbul Park F1 takviminden çıkarılıyor mu?

Korkulan oldu, F1'in İstanbul ayağı tehlikeye girdi. Yıllarca almak için mücadele ettiğimiz Formula 1 yarışları elimizden alınabilir..


Formula 1'in İstanbul ayağının kaldırılması için kampanya başlatıldı.

Son haftalarda devam edip etmeyeceği belli olmayan Formula 1 yarışlarının sürdürülmesi için FOTA yöneticilerinin İtalya'nın Bologna kentinde yaptıkları toplantılardan olumlu sonuç alındı.

Formula 1 yarış takımlarından Renault'un patronu İtalyan Flavio Briatore, FOTA ile Formula 1'in sahibi Bernie Ecclectone anlaşma sağlanması için aracı olurken, İstanbul'un Formula 1 takviminden çıkarılması için kampanya başlattı.

Formula 1 yarışmalarının Budapeşte ayağının yapılmasına az bir süre kala İstanbul'a karşı başlatılan kampanya nedeniyle panikleyen Macar yetkililer, kendilerinin de İstanbul ile aynı kaderi paylaşmamak için sıkı bir çalışma başlattı.

Üç hafta önce yapılan Formula 1'in İstanbul ayağında pilotların boş tribünler karşısında yarışmasını sindirilemeyeceğini açıklayan Renault takımının patronu Flavio Briatore, ''İstanbul ve benzeri kentlerin Formula 1 yarışmalarına büyük maddi destek vermeleri halinde bile bu şehirleri takvimden çıkarılması gerek'' açıklamasında bulundu.

Briatore, gazetecilere yaptığı açıklamada, ''Biz paraya değil, dolu tribünlere gitmek istiyoruz. Boş katedrale para akıtmak boşuna, seyircisiz spor olmaz'' diye konuştu.

AA
Mesaj26.06.2009, 15:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

çıkartılmaz Wink
______________
Mesaj26.06.2009, 15:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

kimsemi izlmeye gitmemiş klasik Vatandaşım..
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu