Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj10.07.2009, 14:43 (UTC)    
Mesaj konusu: O 3 yıldır yemek yemiyor!

O tam üç yıldır ağzına lokma koymamış. "Hayat yemek yemeyince hayat sayılmaz" diyor ama başka çaresi yok.

Trudy Sharp üç yıldır ağzına lokma koymamış. Çünkü kalın barsakları alınmış ve boğazdan tüple besleniyor. Ağızdan aldığı tek şey ise günde 3 kupa çay!

Sindirim sorunları nedeniyle bir süre sonra yemek yemeyi reddetmeye başlayan İngiliz kadın Trudy Sharp, çayla geçen üç yılda, insanları yemek yerken görmenin can sıkıcılığından ve mutsuzluğundan bahsediyor.

Ev kadını olan 43 yaşındaki kadın, sadece günde üç bardak çay içtiğini ve herkes gibi bir şeyler yiyemediği için hayatınnı kabusa dönüştüğünü anlatıyor.

HERKES YİYOR O BAKIYOR

"Düşünsenize arkadaşlarınız, çocuklarınız, çevrenizdeki herkes yemek yiyor ve siz ağzınıza bir parça ekmek bile koyamıyorsunuz. Oysa üç öğün düzenli yemek yiyen, şarap içmekten keyif duyan bir kadındım. Sindirim bozukluğu yaşamaya başladıktan sonra tüm bunları unuttum. Günlük beslenmem üç kupa çaydan ibaret."

BAĞIRSAKLARI ALINMIŞ

2006 yılında başlayan sorun, Sharp'ın midesinin de giderek küçülmesine neden olmuş. Doktora giden kadın, tıpta kolektomi olarak bilinen, ince ve kalın bağırsak hastalığı olduğunu ve bağırsaklarının alınması gerektiğini öğrenmiş.

BOĞAZDAN BESLENİYOR

Teşhisten sonra kendisine bir tüp aracılığıyla boğazından sıvı verildiğini anlatan Trudy Sharp, doktorların üç bardak çayla sınır koyduğunu, dördüncünün vücut sistemini bozacağını söylediklerini ifade ediyor.

ORGAN NAKLİ BEKLİYOR

Şimdi Oxford'da Churchill Hastanesi'nde organ nakli bekleyen kadın, "Her günüm dua etmekle geçiyor. Ama dürüst olmak gerekirse hayat yemek yemediğiniz zaman tam bir hayat sayılmaz. Buna hayat denemez. Umarım bir gün donör bulunacak ve normal bir insan gibi, tıpkı eskisi gibi yemek yiyebileceğim" diyor.

Doktorlarsa bağırsak naklinin zor olduğunu, çoğu zaman bu tip transplantasyonlarda vücudun organı reddedebileceğini söylüyor.


İşte O kadın


______________
Yakında Süper Bir Siteyle Geliyoruz !..
Mesaj10.07.2009, 14:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

Yaw nasıl hayat bu anlamaıyorum insan istediğini yemeden nasıl durabiliyor.Allah'ın kudreti
______________
Yakında Süper Bir Siteyle Geliyoruz !..
Mesaj10.07.2009, 14:47 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ben 3 saat Yemezsem duramıyorum ya Very Happy
______________

Siteinin Yeni Sahibi PortableMedia.Tr.Gg
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu