Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj07.08.2009, 09:39 (UTC)    
Mesaj konusu: Cüzdanını dereye attı iki yıl sonra buldu .

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde bir kadın, iki yıl önce yanlışlıkla çöp diye dereye attığı poşetin içindeki cüzdanına balıkçı sayesinde kavuştu.

Sadet Başaran, iki yıl önce poşetin içine koyduğu cüzdanını sofra bezi ile birlikte evlerinin önünden geçen Tabaklar Deresi'ne attı.

Sofra bezi ile birlikte attığı poşetin içinde cüzdanın da olduğunu fark eden Başaran, tüm aramalarına rağmen cüzdanını bulamadı.

Önceki gün Menderes Çayı'nda balık tutan Ahmet Zeybekoğlu, suda gördüğü poşeti alarak içine baktı. Poşette cüzdan olduğunu gören balıkçı, cüzdanı emniyet müdürlüğüne teslim etti. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri cüzdanın içindeki kimlik sayesinde, Sadet Başaran'a ulaştı.

Sadet Başaran, cüzdanını, içindeki bilezikler, kimlik ve banka kartlarıyla bulduğu için çok mutlu olduğunu belirterek, balıkçı Zeybekoğlu'na bu davranışından dolayı teşekkür etti.

Bunun inanılmaz bir olay olduğunu ifade eden Başaran, “iki yıl önce çöp poşeti diye yanlışlıkla attığım cüzdanıma kavuşmanın mutluluğunu yaşıyorum. İnanması zor ama gerçek” dedi Very HappyVery Happy


Alıntıdır.
Mesaj07.08.2009, 13:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

Demekki malı helalmiş ki Allah tekrar kavuşmasını sağlamış.
______________
Hata etmişsem, affola...
@benimsitem1993
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu