Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj23.08.2009, 07:43 (UTC)    
Mesaj konusu: Türkiye Rekortmeni Ama Hayatı Dram :-(



3 yıldan bu yana atletizm sporu ile uğraşan 15 yaşındaki Şahin Şenoduncu, Yürüyüş Federesyonu tarafından 31 Ocak 2009 tarihinde Diyarbakır’da düzenlenen 16 yaş altı erkekler 2 bin ve 3 bin metrede yarışan, Balıkesir’in Ayvalık ilçesindeki sporcu Şenoduncu, 3 bin metrede 15 dakika 12 saniye olan Türkiye rekorunu 14 dakika 14 saniyeye çekerek, rekorun yeni sahibi olmuştu.

Bunun yanında 2 bin metrede de 10 dakika 11’ e çeken başarılı atlet Şahin Şenoduncu, kazandığı kupalar ve madalyalar ile Ayvalık’ın gururu oldu. İlköğretim okulunu yeni bitiren atlet, şimdilerde önümüzdeki günlerde başlayacağı lise hayatı için tur teknelerinde miçoluk yaparak tekne paspaslıyor ve bu yardımının karşılığında kazandığı parayı annesine götürüyor.

Bölünmüş bir ailenin çocuğu olan Şenoduncu, annesi Oycan Yağız ile birlikte kalacak yerleri olmadığı için anneannesi Sebahat Yağız’a ait evde geçici olarak konaklıyorlar. Okul masraflarını dahi çıkarmakta zorlanan Şenoduncu, spor için gerekli gıda ve malzemeyi almakta aile olarak çok zorlandıklarını, çoğu zaman müsabakalar bile simit yiyerek gittiklerini ifade etti.

Şahin Şenoduncu’nun antrenörü Milli Sporcu ve Antrenörlerinden Sebahattin Tatar, “Çok iyi bir yetenek. Kısıtlı imkânlar ile müsabakalara hazırlanıyoruz. Bu yıl katıldığımız iki müsabakada da madalya ve kupalar kazandıran ve rekorlar kıran Şahin’e destek verilirse bu sporcumuzu Türkiye rekorları ile kısıtlı kalmayacağına dünya çapında rekorlara imza atabileceğine inanıyoruz” dedi.

Türkiye rekortmeni Şahin Şenoduncu, ekonomik olumsuzluklardan dolayı eğitimini bile tamamlayabilmekte güçlük çekiyor. Okulunu bitirmek için çabalayan Şahin Şenoduncu, okulu ile atletizm sporunu çok sevdiğini belirtirken, ama ekonomik olumsuzluklardan dolayı ikisinden birini terk etmek zorunda kalabileceği korkusuyla yaşadığını belirtiyor.



______________
kural ihlali @kerimdj
Mesaj23.08.2009, 07:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

- Allah 'da bunun sınavını böyle vermiş.. Valla Türkiye rekoruda kırmış.. Helal olsun..
Mesaj23.08.2009, 07:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

fc-beypazarigucu yazmış:
- Allah 'da bunun sınavını böyle vermiş.. Valla Türkiye rekoruda kırmış.. Helal olsun..

Helal Olsun Valla
______________

Mesaj23.08.2009, 09:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

inşallah sınavını kolay geçer
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu