Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj02.09.2009, 07:53 (UTC)    
Mesaj konusu: Galatasaray'dan bir ayrılık daha

Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu, yaptığı açıklamada, Necati Ateş'in bonservisinin elinde olduğunu, Salı günü yaptıkları görüşmeler sonunda 1 yıllığına anlaşma sağladıklarını söyledi.

Necati Ateş'in Antalyaspor'u ve Mehmet Özdilek'i tercih ettiğini dile getiren Akıncıoğlu, ''Necati Ateş, bu gece Antalya'ya geliyor. Önemli bir futbolcuyu kadroya kattığımız için mutluyuz. Takımın golcüye ihtiyacı vardı ve Necati Ateş'in gelmesiyle bu sorunu çözmüş olduk'' dedi.

Sarı-kırmızılı takımda kadroda düşünülmeyen Necati Ateş de yaptığı açıklamada, sezon sonuna kadar Antalyaspor'da oynayacağını ifade etti.

Galatasaray Kulübü'ne kendisine yönelik ilgi için teşekkür eden Necati, şunları söyledi:

''Galatasaray'da çok güzel günler yaşadım. Hem yönetici, hem taraftarına teşekkür ediyorum. Artık benim için yeni bir sayfa açıldı. Bundan sonra Antalyaspor için mücadele edeceğim ve bana olan güvenlerini boş çıkartmamaya çalışacağım. İyi bir sezon geçirip hedeflerimi yükseltmem gerekiyor. Bu anlaşmanın hem onlar, hem benim için hayırlı olmasını diliyorum.''

Necati, transferinin gerçekleşmesinde Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek'in büyük katkısının olduğunu da belirterek, ''Mehmet hoca bana çok ilgi gösterdi. Daha önce de milli takımda birlikte çalıştık. Yine kendisi ile çalışacak olmaktan dolayı çok mutluyum'' dedi.

Necati Ateş, Çarşamba günü yeni takımına katılacağını da sözlerine ekledi.
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu