Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj03.09.2009, 16:24 (UTC)    
Mesaj konusu: BUNLAR İNSAN OLAMAZ

Allah'ın laneti bu insanların üzerine olsun!


3 Eylül 2009 Perşembe : 00:55 DÜNYA




Bu vahşete hangi akıl hangi vicdan hangi göz hangi kalp dayanır! İşte Efendimiz'in de bedduası ile Allah'ın laneti bu insanların üzerine olsun!


Emrah İriç'in haberi

Hz Peygamber, yüzüne damga vurulmuş bir merkebin yanından geçti. Hayvan acılar içindedir. Hayvanın bu haline Efendimiz çok acıdı ve üzüntüsünü şu sözlerle dile getirdi: 'Bu hayvanı yüzünden dağlayana Allah lanet etsin'

İşte Efendimiz'in de bedduası ile Allah'ın laneti bu insanların üzerine olsun!

Çin'de yaşanan vahşet haberlerine bir yenisi daha eklendi. Önce kedi vahşeti, sonra Uygur Türklerine yapılanlar, ve şimdide köpek vahşeti...

Çin'deki köpek restaurantları, kafasına sopa ile vurup yarı baygın hale getirdiği köpeklerin önce karınlarından yaralayıp kanlarını akıtıyor, sonrada bu haldeyken, daha hayvan can vermemişken, hala çırpınırken ateşte kaynayan suyun içine atılıyor.

Bu manzara karşısında dilime neler geliyor da yazamıyorum! Bu vahşete hangi akıl hangi vicdan hangi göz hangi kalp dayanır! İnternetten izlerken bile tüylerimiz diken diken olmuşken o hayvanlara bu zulmü yapanların eli bile titremiyor! Gayet sakin gayet mutlular! İnanamıyor insan! İnsan! diyorum İnsan! Lakin bunu yapanlar da insan ama sıfatı insan!

Çin hükümeti istenilen yasal düzenlemeleri bir türlü hayata geçirmiyor. Her kurban bayramı İslam dünyasını eleştiri yağmuruna tutan dünya ise bu vahşeti sadece izliyor!

Bu korkunç insanlık dışı görüntüleri kalbi ve birazcık vicdanı olanlar için sakıncalı bulduğumuz için sitemizde yayınlamıyoruz. Ancak yinede "Ben görmek istiyorum" diyorsanız http://video.google.com/videoplay?docid=8215904511984921650&hl=tr# (+25) adresinden o görüntülere ulaşabilirsiniz.

Www.Moralhaber.net
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu