Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj10.09.2009, 15:49 (UTC)    
Mesaj konusu: ŞEHİT HABERLERİ YÜREĞİMİZİ KANATTI

Tunceli´deki terör saldırısında arkadaşlarının şehit olduğu haberini alan İzmirli vatandaşlar, ellerinde bayraklarla sokağa dökülüp, teröre lanet yağdırdı.


Tunceli´nin Pülümür ilçesinde gerçekleştirilen terör saldırısında şehit olan 7 askerden İzmirli olan İlhan Sağlam ve Erdem Erkaçtı´nın evlerine ateş düştü.



Teröristlerin el bombalı ve silahlı saldırısında şehit olan 21 yaşındaki 86/3 tertip İlhan Sağlam´ın terhisine 4 ay 15 gün kaldığı öğrenildi. Sağlam´ın şehit olmadan 1 gece önce ağabeyi Mustafa Sağlam ile telefonla konuştuğu, evini ve kendilerini çok özlediğini, neşesinin yerinde olduğunu söylediği ifade edildi. Kemalpaşa´da elektrikçilik yapan İlhan Sağlam´ın çevresinde çok sevilen bir genç olduğu belirtildi. Şehit erin babası İsrafil Sağlam ile annesi Kısmet Sağlam´a ise acı haber verilemedi.



Aile, anne ve babaya acılı haberi vermek için askeriyeden heyet ve doktorların gelmesini beklediklerini kaydetti. Şehit erin cenazesi bugün Kemalpaşa´da toprağa verilecek.



Saldırıda şehit olan Erdem Erkaçtı´nın ikizi olan Erden Erkaçtı´nın da aynı karakolda askerlik yaptığı öğrenildi. Şehit askerin ikizi Erden Erkaçtı´nın saldırıdan yara almadan kurtulduğu belirtildi. İkizlerin Bayındır ilçesindeki evinde de yas hakim. Oğullarını 3 ay önce askere gönderen Turgut ve Nazan Erkaçtı çifti, aldıkları haberle adeta yıkıldı. Oğlunun şehit olduğu haberine dayanamayan baba Turgut Erkaçtı, Bayındır Devlet Hastanesi´ne kaldırıldı. Anne Nazan Erkaçtı, ´Sabah aradım, ´uyuyor´ dediler.



Son kez bile sesini duyamadım. Ben onları ellerimle besledim, büyüttüm. Onlar benim canlarımdı. Tek tesellim, bir evladımın sağ kurtulması. Artık bu terör belası bitsin. Başka annelerin de ocağına ateş düşmesin´ diye konuştu.



Oto tamirciliği yaptığı öğrenilen Erdem Erkaçtı´nın şehit olduğu haberini alan vatandaşlar, ellerinde bayraklarla sokağa dökülüp, teröre lanet yağdırdı. Erkaçtı´nın cenazesinin de memleketi Bayındır´da toprağa verileceği bildirildi.

______________
Mesaj10.09.2009, 15:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

Şehitler Son Yolculuklarına Uğurlanıyor


Siirt'in Eruh Kırsalında ve Hakkari Çukurca'da Teröristlerle Güvenlik Güçleri Arasında Çıkan Çatışmada Şehit Olan Askerler Toprağa Verildi.





Siirt'in Eruh kırsalında ve Hakkari Çukurca'da teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Komando Onbaşı Orhan Kılıç'ın cenazesi Ankara'da; Jandarma Astsubay Başçavuş Murat Taş'ın cenazesi İstanbul'da; şehit onbaşı Hüseyin Gürlekli'nin cenazesi Gediz'de; Jandarma Kıdemli Üstçavuş Ferhat Erdem'in cenazesi ise Kırşehir'de toprağa verildi.


Siirt'in Eruh ilçesi kırsalında teröristlerle güvenlik güçleri arasında önceki gün çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Komando Onbaşı Orhan Kılıç için Kocatepe Camisi'nde cenaze tören düzenlendi.

Törene, Kılıç'ın ailesi ve yakınlarının yanısıra Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Işık Koşaner, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Eşref Uğur Yiğit, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Aksay, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Atila Işık, Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Osman Paksüt, CHP Genel Sekreteri Önder Sav, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa İsen, siyasi parti temsilcileri ile Ankara Garnizonunda görevli bazı general, subay ve astsubaylar ile vatandaşlar katıldı.

Cumhurbaşkanı Gül, Kocatepe Camisi'ne gelişinde şehit Kılıç'ın ailesine başsağlığı dileklerini iletti.

Kocatepe Camisi'nde, öğle namazının ardından şehit onbaşı Kılıç'ın cenaze namazı kılındı.

Şehit onbaşının cenazesi bir süre askerlerin omzunda taşındıktan sonra top arabasına konuldu. Bu sırada bazı vatandaşlar ''Şehitler ölmez vatan bölünmez'', ''Askere uzanan eller kırılsın'', ''Kahrolsun PKK'', ''Hepimiz Mehmet'iz PKK'ya yeteriz'' şeklinde slogan attı. Slogan atan grup daha sonra polis tarafından durduruldu ve askeri törenin yapıldığı alana geçişlerine izin verilmedi.

Askeri törenin ardından Kılıç'ın cenazesi Cebeci Askeri Şehitliği'nde toprağa verildi.


-ŞEHİT TAŞ İstanbul'DA TOPRAĞA VERİLDİ-


Siirt'in Eruh ilçesinde teröristlerle girişilen çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Başçavuş Murat Taş'ın cenazesi İstanbul'da toprağa verildi.

Şehit Başçavuş Taş için Ataköy 5. Kısım Camisi'nde askeri tören düzenlendi.

Törene katılan bir grup milletvekiliyle katılan CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, şehit yakınları tarafından alkışlarla karşılandı. Baykal, aileye başsağlığı dileğinde bulundu.

Törene, Baykal'ın yanısıra İstanbul Valisi Muammer Güler, 1. Ordu Komutanı Orgeneral Hasan Iğsız, Harp Akademileri Komutanı Orgeneral Hüseyin Nusret Taşdeler ve askerler katıldı.

Törende şehidin cenaze namazını, kıldıran İstanbul Müftüsü Mustafa Çağrıcı, vatan için yapılan fedakarlıklarla büyük millet olunduğunu dile getiren Çağrıcı, bundan sonra yapılacak fedakarlıklarla ülkenin birlik ve bütünlüğünün korunacağını ifade etti.

Şehidin cenazesi, burada öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının Edirnekapı Şehitliği'nde defnedildi.


-ŞEHİT ONBAŞI GÜRLEKLİ GEDİZ'DE-


Siirt'in Eruh ilçesi kırsalında teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Komando Onbaşı Hüseyin Gürlekli'nin (26) cenazesi, Kütahya'nın Gediz ilçesinde toprağa verildi.

Ulu Cami'nde düzenlenen cenaze töreni öncesinde cenaze törenlerinde slogan atılması, tekbir getirilmesi ve bağırılmasının dinen uygun olmadığı yönünde uyarı yapıldı. Bir Grup Genç ''Bu şehit cenazesi'' diyerek tepki gösterdi, tekbir getirdi.

Törende konuşan Gediz İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Gökhan Tufan, ''Türkiye Cumhuriyeti, şehit ve gazilerinin kahramanlıkları, fedakarlıkları sayesinde huzur ve barış içerisinde yaşamaktadır'' dedi.

Kılınan cenaze namazının ardından şehit erin naaşı, ilçe mezarlığındaki şehitlikte toprağa verildi.


-ŞEHİT ASTSUBAY ERDEM, KIRŞEHİR'DE-


Hakkari Çukurca'da teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Jandarma Kıdemli Üstçavuş Ferhat Erdem, memleketi Kırşehir'de toprağa verildi.

Şehit Astsuby Ferhat Erdem için Cacabey Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine Kara Kuvvetleri Komutanlığı Ölçme ve Değerlendirme Daire Başkanı Tümgeneral Nurettin Kılıç, Kayseri Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Murat Kırkaya, askeri ve mülki erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenaze namazının kılınmasının ardından şehit cenazesi yaklaşık 5 bin kişinin katılımıyla Cacabey Meydanı'ndan Kapıcı Camisi önüne kadar taşındı. Bu sırada vatandaşlar, ''Şehitler ölmez, vatan bölünmez'' ve ''Kahrolsun PKK'' gibi sloganlar atarak tekbir getirdiler.

Şehit Erdem'in cenazesi Ahmet Tozluklu Şehitliği'nde toprağa verildi.

______________
Mesaj10.09.2009, 15:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

TERÖRÜ LANETLİYEN HERKESİN AŞAĞIDAKİ KODU SİTELERİNE VE FORUM İMZALARINA EKLEMELERİNİ İSTİYORUM..


Kod:
[url=http://yesilkamanlilar.tr.gg/Kaman-Verdigi-3-Sehidine-agliyor.htm][img]http://img.webme.com/pic/y/yesilkamanlilar/dadeffff.gif[/img][/url]

______________
Mesaj10.09.2009, 16:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

of ya okruken tüylerim diken diken oldu ne kötü bir durum onların aileleri için Crying or Very sad
______________
Özel mesajlara bakmıyorum bile...
Mesaj10.09.2009, 16:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

BU KODU TASARIM ÜZERİNE EKLEYİN.


Kod:
<a target="_blank" href="http://yesilkamanlilar.tr.gg/Kaman-Verdigi-3-Sehidine-agliyor.htm" _fcksavedurl="http://yesilkamanlilar.tr.gg/Kaman-Verdigi-3-Sehidine-agliyor.htm"><img class="" style="left: 0px; position: absolute; top: 0px" alt="Yesilkaman" border="0" src="http://img.webme.com/pic/y/yesilkamanlilar/lanet.gif" _fcksavedurl="http://img.webme.com/pic/y/yesilkamanlilar/lanet.gif" /></a>

______________
Mesaj10.09.2009, 16:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

Allah Rahmet Eylesin ve Allah Ailelerine SabırLar veRsin.! Crying or Very sad
______________
Mesaj10.09.2009, 16:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

Allah rahmet eğlesin Bütün şehitlerimize

kahrolsun PKK
______________


Mesaj10.09.2009, 16:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

Basimiz Saoglsun Sehit düsen kardeslerimiz bizim anne ve babalarimizin evladi´dir
bu sehitler keyfine sehit düsmedi belki Sehit olacaklarini bile bile Operasyonu tamamlamak istediler

Sehitlerimize sahip cikalim..

ne desek az olur...
______________
Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu